iPhone 7 Plus: Με dual-camera το ακριβό μοντέλο;

Η διπλή κάμερα που έβαλε η HTC στη ναυαρχίδα της, μπορεί να μην της βγήκε, όμως φαίνεται ότι θα μπορεί να γίνει το επόμενο trend στα smartphones. Ήδη η LG φημολογείται έντονα ότι θα βάλει διπλή κάμερα στην πλάτη του LG G5.

Το ίδιο είχε ακουστεί ότι μπορεί να κάνει και η Samsung στη φετινή της ναυαρχίδα Samsung Galaxy S7, αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτή που σίγουρα μπορεί να κάνει maisntream ένα ήδη υπάρχον χαρακτηριστικό είναι η Apple, για παράδειγμα φέτος με τα iPhone 6s έκανε μόδα το ροζ χρώμα.

Με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, η Apple ξεκίνησε να λανσάρει δυο ναυαρχίδες. Το Plus έχει καθιερωθεί να έχει καλύτερη κάμερα από την απλή έκδοση, το ένα έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και το άλλο όχι. Εδώ βασίζονται και οι νέες φήμες που λένε ότι το φετινό iPhone 7 Plus θα έχει διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον έγκυρο αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος μάλιστα επισημαίνει ότι μπορεί να μην δούμε ούτε όλα τα iPhone 7 Plus με dual-camera setup. Αναφέρει ότι μπορεί η διπλή κάμερα να βρίσκεται στα πιο ακριβά μοντέλα όπως για παράδειγμα αυτό με ενσωματωμένη μνήμη 128GB.

Τέλος, αναφέρεται ότι για την dual-camera, η Apple θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της LinX, κάτι που δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει μιας και η Apple προχώρησε στην εξαγορά της εταιρείας τον Απρίλιο του 2015. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της κάμερας θα είναι 2-3x optical zoom.

Να πούμε ότι τα παραπάνω είναι φήμες και εκτιμήσεις, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

iphone 7 plus dial camera, iPhone 7 Plus: Με dual-camera το ακριβό μοντέλο;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vladimiros

Aμαν με αυτα τα dual καμερα,προσωπικα δεν μαρεσουν καθολου,να εχει ενα κινητο 2 καμερες πισω,αντε μπροστα ναι,που ειναι και μικρα και δεν φαινονται τοσο,επισης και το G5 θα ειναι ετσι,ελπιζω να ειναι τουλαχιστον ομορφο!

hugo

Ότι ποιο απαίσιο έχω δει !

thanoik

Αρε HTC πόσο μπροστά..

φωτης

Απορώ γιατί η HTC δεν ηγείται των smartphone. Πρώτη στις καινοτομίες -δημιουργικότητα(πρώτο τετραπυρηνο, πρώτη με αλουμίνιο σασί, και τώρα πρώτη με dual camera)όσο από design δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα κινητά της αγοράς. Κρίμα ρε HTC……έπρεπε να ήσουν πρώτη!!!

Kostas

γιατι δεν βαζουν τρεις καμερες για καινοτομία???

ChrisG

16 κάμερες πάντως έχει η Light L16.

ChrisG

Sharp Aquos SH-12C(2011 μοντέλο),LG Optimus 3D(2011 και αυτό),xolo black κλπ είναι μερικά που κυκλοφόρησαν ήδη με το xolo να μπορεί κάποιος να αλλάζει το focus στην φωτογραφία μετά απο την λήψη.για την ιστορία αυτά…

Γιώργος

Όταν λέμε ακριβό μοντέλο δηλαδή κάποιος θα δίνει 800 ευρώ για το iphone 7 και θα έχει την β’ διαλογής κάμερα και μόνο στο χιλιάρικο θα έχει την “καλή”? Θα μου πεις αφού τους βρήκε θύματα τους χτυπάει σαν χταπόδια και καλά τους κάνει.

Παναγιώτης

θα βάλουν 2 κάμερες για να μην κουνιεται το κινητο οταν το ακουμπας στο τραπέζι;
‘Ετσι που προεξέχουν…

φφφφφφ

Μελετημένο πως τα θύματα θα τσιμπάνε.Το ακριβό μοντέλο θα έχει χίλια ευρώ το “φθηνό” κατά τα άλλα εννιακόσια.Τι πετυχαίνεις;Θα λέει το θύμα γιατί να δώσω 900 στο φθηνό και να μην πάω κατευθείαν στα 1000;Λαμβάνοντας υπόψιν και την χωρητικότητα που θα ξεκινάει απο τα 64 παίζει το φθηνό να έχει 1000 και το ακριβό ένα κατοστάρικο παραπάνω. Έτσι και θα πηγαίνεις στο ακριβό και θα κερδίζει με τα 100 παραπάνω η κυρία apple.Καλά κάνει αφού τους βρίσκει.

NtinosMD

Thumbs up στα παληκαρια που εξηγησαν πολυ απλα το νεο σχεδιο της apple να βγαλουν περισσοτερα φραγκακια …..

Ανακιν

@παναγιωτης χαχαχ αυτό σκέφτηκα και εγώ πάντως δεν είναι καθόλου όμορφο τέτοιο πράγμα άκου δύο κάμερες

Γιάννης

@ Φώτης
Κι εγώ πραγματικά απορώ γιατί δεν ηγείται η HTC και κατέληξα πως είναι καθαρά θέμα marketing. Πριν λίγο καιρό μου είχε δώσει ένας φίλος μου το παλιό του Desire HD, με πειραγμένη (και ασταθή) ROM και το κρατούσα πεισματικά ως πρώτη συσκευή λόγω υλικών και design. Πραγματικά πανέμορφες συσκευές με unibody κατασκευή, αλουμίνιο, αποσπώμενη μπαταρία, επέκταση μνήμης και μακράν το χρηστικότερο UI του Android με το Sense.
Και να θυμίσουμε ότι όταν η HTC έβγαζε Desire & Nexus One, η Apple κυκλοφορούσε το (εντελώς πλαστικό) iPhone 3GS.

@ φφφφφφφ (κι αν ξέχασα και κανα φ παραπάνω, και πάλι φίλοι, ε;)
Για να είμαι ειλικρινής, αν έχωνα το χέρι (ΠΟΛΥ βαθιά) στην τσέπη κι εγώ το μεγάλο μοντέλο θα έπαιρνα. Αν είχα €900 να σκάσω για τη βασική έκδοση, θα έβαζα άλλα 100 για να αποκτήσω το full extra. Ευτυχώς (ή δυστυχώς) δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοια διλήμματα και πορεύομαι με το παλιό μου Xperia S για 3η χρονια…

mf

Εγω θα πω τη δικη μου εκδοχη γιατι δεν ηγειται η htc.Σαν πρωην μανιακος χρηστης της hd,onex,m7,m8 δεν συμφωνω με την ποιοτητα κατασκευης που λετε.Στο htc onex το σημα του wifi ερχοταν κ εφευγε και μονο με την πιεση στη καμερα ψιλοεφτιαχνε,ωπου αλλαξε ολη η πλακετα αλλα στο τριμηνο το ξανακανε.Στο m8 η ενσωματωμενη μπαταρια φορτιζε ως το 85% και ξανα σερβις στην γνωστη εταιρια αντι για μια απλη αλλαγη τρισαθλιας μπαταριας.2 στα 4 δηλαδη κινητα της,αποτυχια Με λιγο ψαξιμο θα δειτε οτι το προβλημα το ειχαν πολλοι.Ειδικα του wifi το 30% των onex. Οσο για το design,αντιγραφη του iphone.

Agnostos13

Επειδη ορισμενοι δεν εχετε ιδεα σε τι χρησιμευει η τεχνολογια της linX και γραφετε για htc… Ριξτε μια ματια και επανελθετε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.