iPhone 7: Οι θήκες κάνουν στο iPhone 6s

Οι διαρροές πλέον συμφωνούν στο ότι το επερχόμενο iPhone 7 δεν θα έχει μεγάλες διαφορές συγκριτικά με το iPhone 6, ως προς το design. Αυτό σημαίνει ότι η Apple σπάει τη συνήθεια και δεν κάνει ριζική αλλαγή όπως μας έχει συνηθίσει κάθε 2 χρόνια.

Μετά τα διάφορα σχέδια και τις hands-on φωτογραφίες από το περίβλημα του iPhone 7, η σημερινή διαρροή έρχεται από κατασκευαστή θηκών.

Το Pocket Lint τράβηξε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες από ένα event που έλαβε χώρα στο Λονδίνο και οι θήκες είναι της Cygnett. Οι θήκες βασίζονται στα specs που έχει η Cygnett στη διάθεσή της, ενώ η επίδειξη έγινε με το iPhone 6s. Αυτό που βλέπουμε λογικά είναι το μικρό iPhone 6s με οθόνη 4.7 ιντσών, μιας και το iPhone 7 Plus αναμένεται με dual-camera.

Το iPhone 7 ανακοινώνεται τον Σεπτέμβριο, αλλά οι κατασκευαστές διάφορων αξεσουάρ παίρνουν νωρίτερα κάποιες λεπτομέρειες για να έχουν έτοιμα τα αξεσουάρ όταν κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone. Επομένως, η πηγή θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα βαθμό αξιόπιστη, αλλά πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

iphone 7 cases, iPhone 7: Οι θήκες κάνουν στο iPhone 6s

iphone 7 cases, iPhone 7: Οι θήκες κάνουν στο iPhone 6s

iphone 7 cases, iPhone 7: Οι θήκες κάνουν στο iPhone 6s

iphone 7 cases, iPhone 7: Οι θήκες κάνουν στο iPhone 6s

iphone 7 cases, iPhone 7: Οι θήκες κάνουν στο iPhone 6s

iphone 7 cases, iPhone 7: Οι θήκες κάνουν στο iPhone 6s

iphone 7 cases, iPhone 7: Οι θήκες κάνουν στο iPhone 6s

iphone 7 cases, iPhone 7: Οι θήκες κάνουν στο iPhone 6s

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sotos

Το slogan της apple ειναι το thinner and lighter… Για να χοραει λιπον η ποιοιδηποτε μπαταρια και το οποιοχηποτε hardware γενξκοτερα θα πρεπει ( προς το παρων τουλαχιστον) το desigh να παραμεινει ως εχει….

ΓΙΑΝΝΗΣ

μπραβο στην apple! θα περιμενουμε τωρα το 17 για κατι νεο…

Γιωργος Ντουντου

Κοροϊδία, αλλα παλι θα ειναι ο ποθος όλων μας!!!

shadgr

Το σλόγκαν του 2016-2017: “Η επιστροφή των κλώνων”!!!
Η κάθε “Apple”, όσο πουλάει δεν δίνει τίποτε έξτρα από αυτά που απαιτούνται για να βγάλουν την χρονιά.. Το μάθανε καλά και εμείς εκεί.. Πιστοί και φανατισμένοι..
Το δικό μου άκυρο το έριξα πάντως!

Γιώργος

Μάλλον θέλουν να δουν μέχρι ποιο σημείο κοροϊδίας μπορούν να φτάσουν χωρίς να έχουν συνέπεια στις πωλήσεις. Αν κρίνω από κάποιους φαν του μήλου και ένα μπρίκι με το σήμα της Apple είναι ικανοί να το αγοράσουν.

tester

Του χρόνου θα ανακαλύψουν την ασύρματη φόρτιση, άρα την γυάλινη πλάτη και θα βγάλουν ένα 4S για να τους φύγουν απο τις προθήκες κάτι μουσειακά κομμάτια που τους είχαν μείνει.

ManS

Ένας από τους κύριους λόγους που μπαίνω techblog είναι τα σχόλια !

qwerty

αν το άλλαζε φυσικά θα ήταν κοροιδία για να πουλήσουν νέες θήκες ή για να πουλήσουν νέα iPhone ενώ αρκούν τα ήδη υπάρχοντα! Όποιος θέλει να κράξει κάτι θα βρει να πει. Πωπω και τι θα πάθουμε τώρα χώρις νέο σχεδιασμό στα iPhone;;;;; Λες και μας έλειπε η ποικιλία στα smartphonres. Όλο θέλω θέλω θέλω…κάποιοι πρέπει να ξεπατώνονται και να στυβουν το κεφάλι τους καθημερινά για να έχουμε να παίζουμε εμεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.