Smartphones

iPhone 7: Πληροφορίες για μνήμη RAM 3GB

Όσον αφορά στον αριθμό των πυρήνων, τη μνήμη RAM και τα Megapixel της κάμερας του iPhone, η Apple έχει δείξει ότι δεν θέλει να εντυπωσιάσει. Σε αντίθεση με τους Android κατασκευαστές που έχουν πάει σε 10 πυρήνες, εκείνη παραμένει σε δυο.

Μόλις πέρσι με το iPhone 6s αποφάσισε να ανεβάσει τη μνήμη RAM στα 2GB την ώρα που και πάλι οι κατασκευαστές Android smartphones παίζουν ήδη στα 6GB RAM.

Σύμφωνα με νέες αναφορές από το DigiTimes, η Apple φαίνεται πως μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι καθώς όπως αναφέρουν οι πηγές από την Ταϊβάν, το iPhone 7 μπορεί να φορά μνήμη RAM 3GB. Πιο συγκεκριμένα η αναφορά από πηγές της αγοράς λέει: “H αύξηση της μνήμης στα επόμενης γενιάς smartphones, συμπεριλαμβανομένου και του νέου iPhone, θα αυξήσει τη ζήτηση για προϊόντα μνήμης στο τρίτο τρίμηνη”. Παράλληλα επισημαίνεται ότι “η χωρητικότητα DRAM στο νέας γενιάς iPhone θα ανέβει στα 3GB από τα 2GB που είναι σήμερα”.

Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι κάτι τέτοιο ισχύει, αλλά πρέπει να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο. Πριν από μερικές εβδομάδες οι αναλυτές έκαναν λόγο για μνήμη RAM 3GB.

Πηγή

Σχόλια

  • Μου φαίνεται πολυ δύσκολο .. Αν πάλι το κάνει θα εινα καθαρά θέμα Μάρκετινγκ κ πιστεύω πως 3GB θα δούμε -αν δούμε- μονο στο μεγάλο (ίσως λόγο διπλής κάμερας κ οπως έχω ξαναπεί μπορει κ λειτουργικού τύπου I pad pro) Αλλα κ πάλι το 9,7 I pad pro έχει 2 GB....Απο την άλλη η Apple Δεν μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιασμούς "ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ " καθώς τα νούμερα ( των πύρινων π.χ κ της μνήμης ram ) δεν τα ανέφερε καν στην παρουσίαση.

  • δεν είναι παντα απαραίτητα θεμα marketing...μην ξεχναμε ότι οσο αλλαζουν τα δεδομενα στην εποχη μας..ολο και περισσοτερες απαιτησεις εχουμε από το κινητο μας.βλεπετε ότι παρα πολλα android κινητα μετα από αναβαθμιση σερνονται..αρα?χρειαζονται μεγαλυτερη ram.αυτό πιστευω κανει και η apple.απλα το κανει με ιο μικρα βηματα.

  • Δυστυχώς κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το χιούμορ ακόμα κ αν στο τέλος προσθέτεις γελάκια .. Κάτοχος 6s κ I pad air 2 με μεγάλες διάφορες στα "νούμερα" καμία σε εμπειρία χρήσης ...

  • Σιγά μην πάει από τώρα η Apple με το iPhone 7 ενώ ακόμα και το note είναι ακόμα στα 4 όταν πάει η Samsung στα 6 και αν πάλι.

  • αν το κάνει, μαντεύω ανακοίνωση: "με 3GB RAM το κινητό σας πλέον θα είναι 33,33% γρηγορότερο από το προηγούμενο μοντέλο"!!!! χαχαχαχα!!!!!

  • Μονο χρησιμο για την διπλη καμερα...
    Πανως καλυτερα ddr4 και 2gb παρα ddr3 και 3gb!

  • Οταν σας δινουν επιπλεον Ram στα ιδια χρηματα, μην κανετε ναζια. Αποκτηστε λιγη καταναλωτικη συνειδηση. Πληρωνετε λεφτα, πρεπει να απαιτειτε πραγματα, οχι να λετε οτι δε χρειαζονται

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.