iPhone 7: Μεγάλες αλλαγές σε design, home button και μπαταρία;

Με τα περσινά iPhone 6 η Apple έκανε αλλαγές σε βασικούς τομείς όπως desisgn και μέγεθος, καταφέρνοντας έτσι να σπάσει ρεκόρ πωλήσεων. Στα φετινά iPhone 6s έκανε μικρότερες αλλαγές, όπως συνηθίζει στη σειρά “s” και πλέον τα βλέμματα έχουν στραφεί στα iPhone 7 που θα έρθουν του χρόνου.

Σύμφωνα με αναλυτές, η Apple προβλέπεται ότι θα κάνει δραστικές αλλαγές στο design, ενώ θα ασχοληθεί και με χαρακτηριστικά όπως η μπαταρία και το μέγεθος της οθόνης.

Αναλυτής της Piper Jaffray σε αναφορά του προς επενδυτές, ισχυρίζεται ότι το iPhone 7 θα έχει ολοκαίνουριο design. Εκτιμά ότι η Apple μπορεί να αφήσει πίσω της το πολυσυζητημένο home button, θα αυξήσει το μέγεθος της οθόνης, θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και θα βάλει επικάλυψη από ζαφείρι, κάτι που ακούγαμε ότι θα έκανε στο iPhone 6.

To 3D Touch λέγεται ότι θα επιτρέψει στην apple να παραλείψει το κεντρικό κουμπί έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει τον επιπλέον χώρο για να αυξήσει το μέγεθος της οθόνης, ή να μειώσει το μέγεθος του κινητού. Ο ίδιος θεωρεί ότι υπάρχει 50% πιθανότητα να αφαιρεθεί το κεντρικό κουμπί στο iPhone 7.

Ένας σημαντικός τομέας με τον οποίο θα ασχοληθεί η Apple είναι η μπαταρία. Τα τελευταία χρόνια η διάρκεια μπαταρίας στα Macs έχει αυξηθεί από τις 5 ώρες, περίπου στις 10 ώρες. Αυτό το έχει πετύχει μέσω πιο αποδοτικών επεξεργαστών και software, και θεωρείται ότι το κομμάτι αυτό είναι από τα πιο σημαντικά σημεία με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί και θα έχει πολύ θετική αποδοχή από τους χρήστες.

Να πούμε ότι τα παραπάνω είναι εκτιμήσεις και προβλέψεις αναλυτών και είναι πολύ νωρίς να πούμε αν θα εφαρμοστούν.

Τι θα θέλατε να δείτε περισσότερο στο επόμενο iPhone;

Concept

iPhone 7: Μεγάλες αλλαγές σε design, home button και μπαταρία;, iPhone 7: Μεγάλες αλλαγές σε design, home button και μπαταρία;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικόλας

Εγώ πιστεύω πως δεν θα το βγάλει, καθώς είναι το σήμα κατατεθέν των προϊόντων της apple

Bagit

το τι μηνυσεις ειχαν πεσει για το home button δεν λεγεται και τωρα να σου που αποτελει προβλημα.. δυσκολο να το βγαλει αλλα αναγκαιο αλλιως το κινητο σε θεμα design ειναι ήδη 2 χρονια πισω.. βασικα δεν εχουν ανακαληψει ακομα τα i-bezels ( ή retina – bezels) που θα αποτελεσουν την επομενη ταιραστια και κατοχειρομενη καινοτομια της Απατης που λεγεται apple…

Mary

Εγω θα ηθελα το ντιζάιν του να ειναι σαν αυτο του concept απο κάτω δηλαδή να θυμίζει πιο πολυ σε iPad-iPod το σχήμα, σίγουρα βελτιωμένη απόδοση μπαταρίας, και καινουρια χρώματα που να ταιριάζουν στο στυλ της Apple εννοείται όπως χάλκινο η καποιο πιο σωστό rose gold. Το home button και η οθόνη στις 4.7 ίντσες(όχι πως πιστεύω θα αλλάξουν αυτα) τα θέλω όπως ειναι δεν εχω θεμα απλά θα προτιμούσα το home button να ειναι μονο capacitive. Αυτα

rose

Αντε να ακολουθουνε οι samsung, και ολες οι κινεζικες .

Xristos

Ελα rose επιστημονα
παλι τα ιδια

giannis

ναι rose την “ψευτο-καινοτομο” apple περιμενουμε ολοι
ξερεις μερικοι βλεπουν κιολας απτην αλλη μερικοι δεν..!!

forneverarrow

Κάτι άσχετο: εσάς σαν καταναλωτές σας αρέσει αυτό το “όργιο” με τα νέα μοντέλα δυο μήνες από την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου?? Οκ, σίγουρα η τεχνολογία εξελίσσεται, αλλά μιλάμε για συσκευές που κοστίζουν ένα μηνιάτικο (δύο για την Ελλάδα) και χάνουν σχεδόν άμεσα την αξία τους… Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ θα νευρίαζα με αυτή την ανακοίνωση αν ήμουν κάτοχος 6s αυτή τη στιγμή! Κάποτε περίμεναν τουλάχιστον να αλλάξει η χρονιά για να κάνουν δηλώσεις για επόμενο μοντέλο…

Στα του θέματος, δεν θα μου άρεσε να φύγει το home button από το iPhone, όπως δεν θα μου άρεσε να μικρύνουν τα bezzels… αυτό το έκτρωμα στο concept θυμίζει απίστευτα μεταλλική απομίμηση του G2 και γενικά των bezzelless συσκευών που δεν είναι καθόλου πρακτικές στο κράτημα. Το μόνο που θα ήταν ευπρόσδεκτο θα έλεγα, είναι μια αύξηση της διαγωνίου ως τις 5,1″ του S5/6 που μέχρι τώρα έχω βρει πιο βολική στο χέρι μου (μιας και οι 5,5″ του G3 ήταν λόγος να το αλλάξω).

Versavel

Πως αισθάνονται τα προβατάκια που κάθε χρόνο έρχονται καινούργια χορταράκια;
Μόνο που το σανό κοστίζει ακριβά από δω και πέρα. Οι φανατικοί του Μήλου που κατηγορούσαν τις άλλες εταιρίες που έβγαζαν κάθε τρείς και λίγο νέα μοντέλα, τώρα είναι υποχρεωμένοι να καταπιούν το χάπι αμάσητο.
Η Apple παλεύει τόσα χρόνια με 1-2 μοντέλα και ιδρώνει, ενώ τα πραγματικά μεγαθήρια Samsung και LG ασχολούνται με δεκάδες διαφορετικά μοντέλα, όλων των μεγεθών και για όλα τα βαλάντια. Αν βάλεις τέτοια δουλειά στα αμερικανάκια θα το κλείσουν το μαγαζί τους σε 2 χρόνια. Ασχολούνται μόνο με ένα iPhone και στην τελική το πιλατεύουν πως θα το κάνουν σαν ένα Samsung.

giannis

@forneverarrow
εχεις πιασει “bezzeless” phone κ σ φαινετε αβολο?
γτ εγω που εχω το P8 πιο βολικο στο χερι πεθαινεις
η εχεις πιασει λαθος σχεδιασμενο τηλεφωνο η απλα αυτα που εχεις πιασει δν κανουν στα χερια σου

Jean d'Art

-Μεγαλυτερη μπαταρια (2000-2500mAh στο 7, 2500-3000 στο 7 Plus)
-Το home button, ειτε το αφαιρεσουν, ειτε οχι, το ιδιο μου κανει. Σε περιπτωση που το αφαιρεσουν, η οθονη του 7 να παει στις 5″ απο τις 4.7 και στο Plus να παραμεινει ως εχει.
-Καλυτερος επεξεργαστη (που λογικα θα εχει).
-Νεο design σε συγκριση με το 6 (προαιρετικο)
-Επαναφορα των 32GB και καταργηση των 16GB (η τιμη των 32GB να ειναι αυτη των 16GB, οπως εγινε με το iPhone 6, οταν καταργηθηκαν τα 32).

Spyros

@Versavel

Φιλε μου η apple δεν χρειαζεται να φτιαξει πανω απο 2 μοντελα γιατι πολυ απλα αυτα τα 2 κανουν περισσοτερες πωλησεις απο ολα τα lg και samsung μαζι σε ολη τη χρονια…

Οσο για την αντιγραφη κοιτα το s6/edge και πες μου πιο σου μοιαζει περιμετρικα…

Bagit

@rose οτι και καλα η apple το σκεφτηκε (που ακομα καν δεν το σκεφτηκε δλδ) πρωτη… ριξε μια ματια σε κινητα σαν το mate 7 και μετα δεν τις θα πει λεπτα bezels… κατι τετοιοι ψηφιζεται κιολας και φτασαμε εδω που φτασαμε.. οτι σας λενε το πιστευετε.. μεγαλο πραγμα η κριτικη ικανοτητα…

Mary

Καλά μιλάμε καμία επικοινωνία ετσι; Εσείς οι 2 πιο πάνω τι λέτε; Ποιος σας ειπε οτι Το 7 θα ανακοινωθεί τωρα; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2016 !!!! Δηλαδή ένα χρόνο μετα την ανακοίνωση του 6s! Όπως γίνεται κάθε χρόνο! θα ηταν προτιμότερο ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ!

Versavel

@Spyros
Φίλε μου μάλλον δεν πρόσεξες καλά το σχόλιο μου. Είπα και για όλα τα βαλάντια. Δηλαδή εταιρίες που παράγουν τηλέφωνα για όλους. Για αυτούς τους νέους που παίρνουν 480 ευρώ το μήνα, για συνταξιούχους που δεν γνωρίζουν πολλά από τεχνολογία, έως και αυτούς που δίνουν και 800 ευρώ για ένα κινητό. Δηλαδή για ΟΛΟΥΣ. Η Apple για συγκεκριμένους.
Για μένα λοιπόν μεγαλύτερες εταιρείες είναι οι Samsung και LG. Δες και τι άλλο παράγουν εκτός από τηλέφωνα και μετά έλα να συγκρίνεις τα μεγέθη σαν εταιρίες. Φιλικά.

Agnostos13

Για εμενα το επομενο “ιδανικο” iPhone πρεπει να ειναι:
-Διαστασεις σασι σαν iPhone 4/S σε πιο λεπτο
-Οθονη 4,7″ full hd IPS/OLED
-Τετραπυρινος επεξεργαστης intel i1
-Ram 2-3 ddr4
-Καμερες 12Mp f/1,5 ois με φλας xenon/ 8Mp truetone led flash
-Προσοψη απο ζαφειρι
-3d touch digitizer με ενσωματωμενο touch-id
-bezel touch home button

Agnostos13

@Bagit:
Ποιος σου ειπε οτι δεν εχουν ανακαλυψει το i-bezel, touchbezel, smartbezel κλπ;
Επειδη δεν το εχεις δει ακομα στην αγορα;

rose

@baggit ….μαστορα το σχολιο παει προς τις εταιριες που αναφερω οι οποιες κανουν οτι κανει η apple ,δεν ειπα οτι αυτη εφηύρε τα bezeless κινητα. Το ποιος εχει κριτικη ή οχι φανηκε. Πιστευω εισαι ο κλασικος ελληνας καρμιρης που γκρινιαζει οτι οι γερμανοι φταινε για οτι συμβαινει .

Υ.Γ. ελπιζω να περασει ,το υφος του σχολιου ειναι ιδιο με αυτο των σχολιων που κανουνε οι αλλοι .

shadgr

Και γω αυτό πιστεύω @Agnostos13,
Ότι δηλαδή όλα είναι δρομολογημένα να τα δούμε με την σειρά..
Ξέρουν το πότε θα παρουσιαστεί κάτι, ποιός θα το παρουσιάσει, τί θα λείπει από τον καθένα τους (για να πουλάνε όλοι) και φυσικά εμείς θα είμαστε σε μια διαρκή αναζήτηση γιατί το τέλειο κινητό δεν το αφήνουν να υπάρχει.. Γιατί απλά δεν τους συμφέρει..

Bagit

@Agnostos13

με την ιδια λογικη που η sammy (σημειωτεον οτι την αντιπαθω σχεδον οσο την apple λογω τιμολογιακης πολιτικης) αντιγραφει την apple ως προς το 3dtouch (τεχνολογια που σιγουρα δεν θελει 6 μηνες, οσο δλδ θα κανει να βγει το s7, για ν αναπτυχθει)..
και για εξηγησε μου λιγο αδερφε γτ η huawei που παρουσιασε πρωτη το touchforce να αντιγραφει την apple που ημερολογιακα έπεται και η apple που θα βγαλει τα λεπτα bezels 2 χρονια αργοτερα απ οσο το βγαλαν αλλοι να ναι παλι πρωτοπορος γτ ταχα τα χαν σχεδιασει απο καιρο; αν τα χαν σχεδιασει γτ δεν τα βγαλαν; αφηστε τα δυο μετρα και τα δυο σταθμα… η αληθεια ειναι πως στα smartphones πλεον οτι ειναι ακριβω δεν σημαινει οτι ειναι και καλο (δες iphone 6 που λιγυζει, s6 χωρις sd, Z5 με 810 που ψηνει μπιφτεκια κλπ)

JohnWave

Αν το 7άρι θα είναι όπως στη φωτό τότε θα είναι η πρώτη φορά που θα πω respect στην Apple. Τόσα χρόνια η Apple μαζί με την HTC και τη Sony ( τελευταία βελτιώθηκε ) , είναι οι 3 χειρότερες εταιρίες στο θέμα screen/body ratio. Η δικαιολογία για τη μία ήταν δήθεν για να μην πατιέται κατά λάθος η οθόνη, για την άλλη τα εξωτερικά ηχεία και για την άλλη η αδιαβροχοποίηση. Κοινώς κουραφέξαλα. Η εμπειρία χρήσης από κατόχους κινητών με μικρά bezels απέδειξε ότι δεν υπήρχε κανένα θέμα. Θυμηθείτε άλλωστε το παραμύθι που είχε φτιάξει η Apple με τον ανθρώπινο αντίχειρα και τις 4.7 ίντσες.

daniel

αντε και ios 9.1

Eleni gika

Μηπως θα ηταν καλυτερα να το ονομαζε iphone 7 EDGE γιατι μου φαίνεται ιδιο!!!!

Agnostos13

@bagit:

Η Huawei παρουσιασε το forcetouch σε ενα smartphone που ειναι ουσιαστικα beta και θα κυκλοφορησει καποια στιγμη μεσα στο 2016 σε ειδικη εκδοση. Στον αντιποδα η Apple το εχει καταθεσει σαν πατεντα απο αρχες του 2014, ενω το εχουν υοθετησει τοσο τα Macbook/Pro και Apple Watch που ειναι ηδη στην αγορα απο το καλοκαιρι του 2015 και πλεον και το iPhone 6S/Plus που εχει κυκλοφορησει απο τελος Σεπτεμβρη… Η μονη πρωτια που εχει η Huawei ειναι της ανακοινωσης χρησης σε smartphone.
Επισης οταν γραφω για smartbezel δεν εννοω μικρα bezel αλλα λειτουργικα με επιφανεια αφης!

giannogeorge

Αν έπαιρνα 480€ τον μήνα θα ήμουν ευχαριστημένος…

Bagit

@Agnostos13

πασω τοτε.. αυτο ναι.. ειανι καινοτομια.. νομιζω κιολας πως εχει καταθεσει πατεντα για αναγνωρισει δακτυλικου αποτυπωματος απο την ιδια την οθονη… θα μπορουσε να λειτουργησει και σαν αντικλεπτικο συστημα και να μειωσει και bezels.. προσωπικα μια τετοια πατεντα θα ταν πολυ πιο ευχρηστη απο το force touch αλλα ας δωσουμε κανα 2 χρονακια και σ αυτο να δουμε εως που μπορει να φτασει…

vasilist

Ή huawei έβγαλε πρώτη την τεχνολογία force touch που με την σειρά της ή apple το λέει 3d. Μια χαρά τηλέφωνα βγάζει ή apple απλά είναι πανάκριβα γιαυτό που προσφέρουν καθώς τα βρίσκεις πολύ πιο φθηνά από άλλους κατασκευαστές. Για τους φαν της apple οι πιο γνωστές αντιγραφές/κλοπές που έκανε ή apple ήταν. 1. Το όνομα apple που το έκλεψε από την apple corps των Beatles, έφαγε μήνυση και οι Beatles κέρδισαν 25 εκατομμύρια λίρες και αλλά 500 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά του ονόματος. 2. Το όνομα iPhone το πήρε από βραζιλιάνικη εταιρεία κινητής και μέχρι να πληρώσει ή apple στην Βραζιλία δεν επιτρέπονταν να λέγονται iPhone. 3. Το force touch ή 3d όπως το λέει η ίδια, είδε την huawei και λέει καλή ιδέα να το κάνουμε και εμείς. 4. Διαδικασία διαχείρισης CPU από πανεπιστήμιο στην Αμερική ευτυχώς το είχαν και σε πατέντα και ή apple πρέπει να πληρώσει 234 εκατομμύρια για τους επεξεργαστές a8/8x και έφαγε και άλλη για τους A9 που θα χάσει και εκεί. Καλή εταιρεία ωραία τηλέφωνα με στυλ αλλά οι apple fans μην τρώτε ότι σας δίνουν, όλες κλέβουν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αλλά όταν ακούω περί καινοτόμας apple χάνω πάσα… Συνέχεια »

ntozas

Λετε Το 7 να ενσωματώνει την πρωτοποριακη τεχνολογία αποστολης αρχειων γνωστης ως bluetooth?Το σκέφτηκε πρωτη.

Θανασης

Παιδια αυτο που ξερει να κανει καλα η apple ειναι μαρκετινγκ εκμεταλευετε τα ποζερια και πολλους που νομιζουν οτι ειναι τα καλυτερα τηλεφωνα στον κοσμο (το νομιζει και ο αδερφος μου) ειπαρχουν εταιριες που επρεπε να βγαζουν πολλα λεφτα και να ειχαν περισσοτερες πωλησεις απο την apple αλλα δεν εχουν μαρκετινγκ. Οσο για της μεγαλες οθονες εχω lg g flex δηλαδη 6 ιντσες και ειμαι 13χρονων και το χειριζομαι μια χαρα και δεν εχω και τεραστια χερια

Paul

Αυτό που ακουγοτανε για 4αρα οθόνη ; Βαρέθηκα τα παντοφλέ δεν υπάρχουν τσέπες .Το 6αρι είναι τεράστιο

Mpakas

70% από τα σχόλια που λέτε είναι μαλακιες αναφέρομαι σε αυτούς που κράζουν …ένταξη το κατάλαβα δεν θέλετε η δεν μπορείτε να πάρετε για διάφορους λόγους…. Μην μας τα σπάτε όμως ότι δεν αξίζει αυτά τα λεφτά το ξέρουμε όπως και όλα τα flagship από όλες τις εταιρίες ….
Μην ακούσω τίποτα περί hardware έλεος iOS τρέχει και όχι android και Τρέχει πολύ καλύτερα το ξέρετε όλοι ….

Η σίγουρη αλλαγή στο 7 είναι πέρα από το design η καταργήσει το 16 και επαναφορά των 32
Η ram θα μείνει όπως έχει και η κάμερα θα μείνει στα ίδια απλός θα την βελτιώσουν λίγο

Με αγάπη σε όλους τους haters

rose

@mpakas , το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι η μαζα τους εχουν xiaomi,huawei,samsung κτλπ που αντιγραφουν ειτε iphone ειται ios.

viel

ελα και με clear touch τα androidοπαιδα! χαχαχα γελαει και το πραδαλο κατσικι. και αυτη η καραμελα οτι το force touch το εβγαλε η huawei σε ενα τηλ που ακομα δεν υπαρχει να σταματησει. ιδικα οταν ενα χρονο πριν το ειχαν τα mac και το watch! σας γλεντανε οι apple users που και καλα ξερετε απο τεχνολογια. εδω την διαφορα του long press με το force touch δεν μπορειτε να ξεχωρησετε χαχαχαχ

Themazerunner

Περιμεναμε την apple εδω και ποσα χρονια να βαλει force touch για να μας μαθει τεχνολογια και να μας γλεντανε τα apple users boys…τι αλλο θα διαβασω σε αυτη την χωρα και το blog ειλικρινα αναρωτιεμαι…

viel

καλα maze ζεβασοφτ! πες μας με αποδειξεις εσυ τι τεχνολογια εχουν οι λοιποι? πια ειναι η προτοτυπια?

Τhemazerunner

Ολα κλεμενα ειναι τα της apple χαριν ολων αυτων που ρωτας.
Θελεις και επαναληψεις τωρα;
Eιπαμε να κανουμε συζητηση με παιδια του γυμνασιου…ε δεν θα καθισουμε να διδαξουμε και στο νηπιαγωγειο απο την αρχη…

viel

αμα θες να συζητας μς γυμνασιοπαιδα οκ! εγω δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια! επισης πετας ενα ξερο ¨ολα κλεμενα” … χμμ οκ πες μας τι εκλεψε? η θα μας πεις και εσυ οτι εκλεψε το freeBSD? (ακομα γελαω που το θυμαμαι). σαρεσει δεν σαρεσει χαιρεσε to multitouch στο τηλεφωνο σου επιση η apple το εφερε, χαιρεσε το touchId επιση η apple το εφερε (μην μου πεις για την motorola ελεος), χαιρεσε τα 64bit που η αππλε τα εφερε στα phones, επισης του χρονου θα χαιρεσε το force touch και αυτο επιδη η αππλε το εφερε (μην μου πεις για την bb διοτι καμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλο). αρα λοιπον περιμενε να δουμνε του χρονου τι θα ωραλει η αππλε για να το χαρεις τον επομενο! αλλα η apple ειναι που κλεβει..

Themazerunner

Eσυ ανηκεις στην κατηγορια του νηπιαγωγειου…ολα αυτα που ειπες εχουν σχολιασθει πολλακις εκατοντακις…ανετρεξε πισω και θα τα βρεις.
Σε καθε θεμα να μαθαινουμε τεχνολογια στους apple users εχει καταντησει δραμα.

Ιωάννης jb

viel.. Μπερδεύεις το ποιος τα έφερε, με το ποιος πούλησε με αυτά πάνω!
Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά που λές η apple διαμέσου το iphone τα κατέστησε must-in, φυσικά το μάρκετινγκ την βοηθησε πολύ στο να πετύχει κάτι τέτοιο!!!
Εδώ καταφερε ρε μεγάλε να σας πείσει να το αγοράσετε εν ετη 2013-14 που είχε 4αρα οθόνη!!
Εκεί είναι το χαζό της υπόθεσης!!

Σου υπενθυμίζω οτι υπερασπίζεσαι εταιρία που μέσα σε ένα χρόνο μεγάλωσε κατα 1,5 ιντσες την οθόνη του κινητού τις!!
Σκέψου το λίγο.. είναι τραγικό!! Δεν υπάρχει εταιρία στα χρονικά που να εχει κάνει κάτι ανάλογο!!

Υποστηρίζεις εταιρία που πουλάει στο καταναλωτή (τέλη 2015) κινητό με 16gb χωρητικότητα στην προνομιακή τιμή των 600 ευρώ και βάλε!!! 400 Ευρώ επρεπε να το κοστολογούσε και πάλι πολλά είναι.. αυτός που θα πάρει τέτοια συσκευή είναι ασχετος και την παίρνει μόνο για το μήλο!!!!

Εγώ ξέρεις τι λέω? τσαμπα λεφτά τους δίνετε!!
Παίρνεις z5… σε 3-4 μήνες που θα πεσει στα 5 κατοστάρικα, είσαι σε όλα καλύτερος!!!!
με τα υπόλοιπα παίρνεις και την KDL-32W705C…
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΠΛ

Bagit

Ηρθε σημερα ενας στο δικηγορικό γραφείο που εργαζομαι να μου δωσει κατι φωτογραφιες που χε τραβήξει με το 5s για αυτοψια και δεν εκανε 5 ωρες γιατι δεν τον αφηνε να στειλει με Bluetooth… τι κι αν εχει αφου δεν μπορεις να στειλεις ειναι αχρηστο… οι φωτο στο mate 7 μου pixelιζαν λογω διαφορας αναλυσης και μου μιλατε για καλυτερες καμερες και καινοτομιες και ευκολια χρησης.. και ο αλλος λεει ο,τι το android κολλαει γτ το lg g2 mini (low end συσκευή) που χε κολλαγε… σκατε +800€ και ουτε φωτο δεν μπορειτε να στειλετε.. (σημειώστε πως δεβ μπορουσε να στείλει ουτε στον εκτυπωτή μου που ναι με Bluetooth) επομενως τσεκάρετε ποιος κανει πλακα που….

Agnostos13

@Bagit:
Αρχικα θα σου προτεινω ενα φοβερο εργαλειο, μεγαλη καινοτομια (οχι της Apple), που το χρησιμοποιουν ολες οι μεγαλες εταιριες και μπορειτε να το υοθετησετε και εσεις στο γραφειο. Λεγεται “email”! Μια αναζητηση στο διαδικτυο θα σου δωσει ολες τις περετερω πληροφοριες…
Επισης να σε ενημερωσω οτι και με dslr καμερα 40mp να βγαλεις αν κανεις μεγαλο ζουμ παλι πιξελιαζει (το ενδεχομενο να πιξελιαζει χωρις ζουμ δεν υπαρχει καθως η φωτογραφια του 5s ειναι 8mp ενω η οθονη του Mate μολις 2mp!)
Τελος να σου πω οτι μαλλον εχετε παλιο εκτυπωτη η κανενα της πλακας καθως σχεδον ολοι οι συγχρονοι επωνυμοι εκτυπωτες υποστηριζουν AirPrint (οπως και το iPhone).

Bagit

@Agnostos13

να σ ενημερώσω κι εγω με την σειρα μ φιλε μου πως ο πελατης δεν ειχε Internet στο κινητο για να τις στειλει και ουτε δινουμε προσβαση απο το wifi της δουλειας… επισης δεν νομιζω ο φωτογραφος να χει εκτυπωτη της πλακας (νομιζω kontakt εχει τους μεγαλους ξερεις) οσο για μενα εχουμε hp 2ετιας… επομενως μν το παιζεται και πολυ εξυπνοι.. οσο για τις φωτο φιλε μου pixelιαζαν χωρις λογω… να σημειωσω εδω πως ειμαι ο μεγαλυτερος fan της καμερας των apple…
καλη σας μερα…

Agnostos13

@Bagit:
Γενικα smartphone (ποσο μαλλον iPhone) χωρις δεδομενα για ασυρματο intenet ειναι ανεκδοτο.
Απο εκει και περα αν δεν δινετε προσβαση στο wifi λογικο ειναι να μην μπορει να στειλει εκτυπωση γιατι το AirPrint χρειαζεται iPhone και εκτυπωτης να ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο δικτυο (η μεταφορα γινεται μεσω wifi πολυ ταχυτερα απο το bluetooth). Οσο για τον επαγγλεματικο εκτυπωτη του φωτογραφου αν ειναι παλαιοτερος απο 5ετιας λογικο ειναι να μην το υποστηριζει.
Σχετικα με την καμερα λογικα ειχε κανει πολυ (ψηφιακο) ζουμ αυτος που την τραβηξε και φαινοταν τα pixel απο το cropαρισμα (παλι δεν εχει να κανει με την Apple αυτο-σε ολες γινεται). Αν ειχαμε οπτικο ζουμ (πρακτικο) στα smartphones δεν θα ειχαμε τετοιο θεμα…

ΥΓ. Επισης το iPhone στελνει αρχεια μεσω bluetooth με το Airdrop (μεταξυ Apple συσκευων) και με τριτες εφαρμογες οπως το Instashare μεταξυ διαφορετικων πλατφορμων (MacOS/Windows Desktop/iOS/Android)

Bagit

@Agnostos13
πριν παρω το mate 7 εχοντας low-end συσκευη (και εννοειται πως το android σερνονταν σ αυτην) ελεγα πως οταν παω στην δουλεια θα παρω iphone λογω ευκολιας και δεν κολλαει.. το δευτερο καταλαβα πως εκανα λαθος ενα καλο android δεν κολλαει ποτε… αλλα για ευκολια ρε συ τεραστιο λαθος της apple.. δλδ δεν νομιζω να χανε τπτ δινοντας ελευθερο bluetooth.. ο τυπας εντομεταξυ που το χε εβριζε γτ δεν μπορουσε να κανει τν δουλεια του και του λεω κι εσυ τι το θελες το iphone και μου λεει οσους ρωτησα αυτο μου παν να παρω ε και μιας και ηταν ακριβο νομισα οτι ειναι και το καλυτερο.. μεγα λαθος.. και ξαναλεω για μενα κανενα κινητο δεν αξιζει πανω απο 500 ευρω ειτε apple ειτε samsung ειτε LG ειτε Huawei.. εγω βεβαια πανω απο 350 δεν θα δωσω ποτε γτ ειμαι και λιγο μανταλακιας (τα λεω για να μν με λετε hater της apple.. ειμαι hater ολων των εταιριων που κοστολογουν τετοιες τιμες)

Agnostos13

@Bagit:
Καλα σε αυτο το “οτι αν παρεις ναυαρχιδα δεν κολαει ποτε” μην εισαι και απολυτος…
Εχω φιλο με Samsung Galaxy S4 (απο τα best sellers της Samsung) που εχει μπουκωσει μετα απο 2 χρονια χρησης (και μετα το update σε Android 5) και τωρα σκεφτεται η να το root-αρει (να περασει καμια AOSP) ή να το αλλαξει.
Επισης ειναι πιο ευχρηστο πιστευω το iOS σε γενικες γραμμες, για τον μεσο χρηστη, αλλα σε καποια πραγματα πρεπει να ψαχτεις λιγο παραπανω.
Οσο για το τι να επιλεξεις ο καθενας σιγουρα κοιταει τις αναγκες και το budget του. Το μεγαλο συν στο iOS ειναι η ασφαλεια (εχω δει να χανονται αρχεια, και κωδικοι σε Android απο ιους). Εγω οταν επελεξα ειχα την ασφαλεια ψηλα. Καποιος αλλος μπορει να εχει την παραμετροποιση και να παει σε Android… Ο καθενας εχει την κριση του. Απλα το κακο με την Apple ειναι οτι αυτην την ασφαλεια την πουλαει ακριβα και καποιος που θελει να επιλεξει iOS με χαμηλο budget δεν μπορει (εκτος αν παει σε μεταχειρισμενα η προιοντα 4ετιας). Μια καλη εναλλακτικη ισως να ειναι τα windowsphones, αλλα και παλι εκει υπαρχει σοβαρο προβλημα με την ελειψη εφαρμογων…

Bagit

@Agnostos13

την ασφαλεια της apple την ειδαμε με την διαρροη φωτογραφιων των διασημων οποτε αυτο αστο.. οπως και την ποιοτητα καταστευης την ειδαμε με το λυγισμα… τελος μην μου λες για samsung.. εταιρεια με τετοιες πωλησεις και να χει το touchwiz πανω που κολλαει και 32gb ram να χεις καλυτερα αστο.. δεν ξερω αν τα υπολοιπα θα χουν τετοια θεματα αλλα στο android τα πραγματα αλλαζουν ραγδαια με ταχυτητα φωτος.. το ιδιο και οι εφαρμογες επομενως ειναι λογικο και μεγαλο μειον (αυτο το χα παρατηρησει σε κινητα παλαιοτερης γενιας τωρα δεν ξερω αν ισχυει ακομα αλλα αν ισχυει εχεις δικαιο) και επιπλεον τα update του ios με 2-3 features περα βρεχει δεν εχει να κανει με τα update του android που σε καθε νεα εκδοση στηνεται απο την αρχη..

zois

λιγοτερα μπεζελ

αα και να τρεχουν ανδροιδ 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.