iPhone 7 vs iPhone 6s: Speed Test [video]

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε το ολοκαίνουριο iPhone 7 σε speed test με το Samsung Galaxy Note 7 αφήνοντας πίσω (κατά πολύ) το phablet/ναυαρχίδα της Samsung. Σε αυτό προφανώς συνέβαλε ο νέος A10 Fusion τετραπύρηνος επεξεργαστής της Apple.

Το ερώτημα είναι πως τα πάει το νέο iPhone 7 απέναντι στον προκάτοχό του iPhone 6s;

Το PhoneBuff πήρε και πάλι στα χέρια του το iPhone 7, αλλά αυτή τη φορά το έβαλε να αναμετρηθεί με την περσινή ναυαρχίδα της Αpple. Στον πρώτο γύρο το iPhone 7 χρειάστηκε 1 λεπτό και 8 δευτερόλεπτα να ανοίξει όλα τα apps, ενώ ο χρόνος του iPhone 6s ήταν 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα.

Στον δεύτερο γύρο, όπου περιλαμβάνεται η επανέναρξη των apps, για να φανεί αν τρέχουν ακόμη στο background, το iPhone 7 ολοκλήρωσε στο 1 λεπτό και 34 δεύτερα και το iPhone 6s στο 1 και 48 δεύτερα.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την επίσημη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, η Apple είχε πει ότι το νέο A10 Fusion chip διαθέτει με τετραπύρηνη CPU με 3.3 δισ. και 2 high-performance πυρήνες που ρέχουν 40% πιο γρήγορα από το Apple A9 chip και δυο φορές πιο γρήγορα από το A8. Οι άλλοι δύο είναι πυρήνες υψηλής απόδοσης, που κινούνται στο 20% της ισχύος που απαιτείται για τους πυρήνες υψηλής απόδοσης. Υπάρχει επίσης και νέα GPU, εξαπύρηνη και 50% ταχύτερη από την GPU του Apple A9 και καταναλώνει μόλις 66% ενέργεια. Η Apple αναφέρει ότι είναι το πιο δυνατό chip που έχει μπει ποτέ σε κινητό.

Δείτε το video:

iphone 7 vs iphone 6s, iPhone 7 vs iPhone 6s: Speed Test [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosT

“Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την επίσημη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, η Apple είχε πει ότι το νέο A10 Fusion chip διαθέτει με τετραπύρηνη CPU με 3.3 δισ. και 2 high-performance πυρήνες που ρέχουν 40% πιο γρήγορα από το Apple A9 chip και δυο φορές πιο γρήγορα από το A8. Οι άλλοι δύο είναι πυρήνες υψηλής απόδοσης, που κινούνται στο 20% της ισχύος που απαιτείται για τους πυρήνες υψηλής απόδοσης. Υπάρχει επίσης και νέα GPU, εξαπύρηνη και 50% ταχύτερη από την GPU του Apple A9 και καταναλώνει μόλις 66% ενέργεια. Η Apple αναφέρει ότι είναι το πιο δυνατό chip που έχει μπει ποτέ σε κινητό.”

Ιστορίες για αγρίους…άν εσείς βλέπετε όλα αυτά τα ποσοστά ισχύος στο βίντεο (πραγματική ζωή) που είναι ανούσιο ούτως ή άλλως, το έχω ξαναπεί ιδιαίτερα απο αυτόν τον τυπά, τότε κάποιοι δεν γνωρίζουν αριθμητική.
40% ισχυρότερος του Α9 και 50% ταχύτερη από την GPU του Apple A9. Εκτός των άλλων λένε και 66% ενέργεια.
Του χρόνου να βάλουν κανά 80% να πέισουν περισσότερο τους καταναλωτές.
https://www.youtube.com/watch?v=BMN6xI0i33c
εδώ βλέπω βελτίωση τάξης ~20%.

petros

Το γελοίο ειναι τοσο.. ιδια!! που δεν ξέρεις ποιο ειναι ποιο

thanoik

Σιγα την τρελη την διαφορά,αυτό δεν είναι 50% ποιο γρήγορο από το προηγούμενο μοντέλο αλλά το ένα τρίτο,καλά σε σύγκριση με τα s7 θα τα κάνει να φαίνονται πάρα πολύ αργά!!!!!

Nick

Iphone buff…

Mary

Ένα περίεργο πράγμα εδώ μέσα, σε οποιοδήποτε τεστ βγει πρώτο κινητό της samsung τότε πάντα είναι έγκυρο, έτσι και βγει άλλο κινητό είναι μούφα το τεστ. Η Αντικειμενικότητα στο απόγειο της…

Jf

1.334×750 vs 2560×1440. Με μιση ανάλυση οθόνης που εχει το iphone τι σύγκριση κάνεις?

James

14 δευτερόλεπτα διαφορά για δύο γύρους ανοίγματος 14 εφαρμογών σε ένα speed test. Αυτό σε καθημερινή χρήση σημαίνει μηδέν διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων.

petros

james@ δεν ειναι μηδέν διαφορά αλλα 820€!!! για να εχεις ενα ολοιδιο κινητό που δεν εχει ενσύρματα ακουστικα αλλα ειναι ενα δευτερόλεπτο πιο γρήγορο, τωρα αν σφυρίζει η γρατζουνιεται δεν πειράζει

Chris_BMW

Petros@ Ενω το S6 και το S7 απο μπροστά τα ξεχωρίζεις απο χιλιόμετρα . Ήθελα να ήξερα μερικοί απλα γράφετε για να γράψετε κάτι;;
Christos T@ Πάρε I phone να σωθείς κ συ κ εμείς ..

forneverarrow

Πολύ κακό για το τίποτα… Εξάλλου, δεν πιστεύω πως οποίος έχει 6s να είναι πιθανός αγοραστής του 7, εκτός και αν είναι Apple fanboy ή καλύτερα victim. Η μόνη περίπτωση που θα άξιζε για σύγκριση είναι το iPhone 6. Οι δε κάτοχοι του 5s είναι πιθανότερο να πάνε στο SE. Ας μην ξεχνάμε ότι και στο Android παίζει η ίδια καφρίλα! Πόσοι είναι αυτοί που κάθε χρόνο αλλάζουν το εκάστοτε Galaxy S για το επόμενο, ασχέτως αν το χρειάζονται ή όχι; Και το τραγικό είναι ότι το κάνουν είτε έχουν λεφτά για πέταμα είτε όχι!

vladimiros

Εγω εκει που σιχαινομουν την Apple τωρα την σιχαινομαι ακομα περισσοτερο γιατι πολυ απλα ιδια κινητα ακριβως..παιζει να εχουν παλι ιδια καμερα και οθονη παντα μιλαω για το μικρο.. επισης και οι διαστασεις ακριβως ιδιες 138.3 x 67.1 x 7.1 τοσο ακριβως ειναι και το 6s…αλλα οχι ειμαστε οι Apple και θα το κοστολογισουμε 800 ευρω.. ο λογος επειδη ειναι αδιαβροχο το καινουριο!!! τρεξτεεεε λεμε!!

Gvirginia

@petros
Ρε άνθρωπε θα σταματήσεις να λες ότι δεν έχει ενσύρματα ακουστικά (ή ότι αναγκαστικά πρέπει να πάρεις τα ασύρματα) και ότι γρατζουνιέται?
Έχει lighting ενσύρματα μέσα στο κουτί, καθώς και αντάπτορα για 3.5mm και το μόνο που γρατζουνιέται σα βούτυρο είναι το Jet Black, τα άλλα χρώματα είναι εντάξει.

Σε κάθε θέμα που αφορά την Apple το ίδιο κάνεις.

Ιωάννης jb

Γιατί ρε τέτοιο κραξιμο??
Μα πόσο άσχετοι από τεχνολογία μπορεί να είστε!??.
Εντάξει ακριβό.. Έχει κ μερικά ακόμη μειονεκτήματα αλλά δείτε τα στο βίντεο….
Χαίρεσαι να τα βλέπεις να δουλεύουν….
Είναι τόσο γρήγορα που πρέπει να είσαι καθυστερημένο για να μη το βλέπεις…
Ειδικά εκεί που φορτώνουν ξανά τις εφαρμογές είναι χάρμα οφθαλμών…

Χρήστο τ.. Έχουμε καταλάβει όλοι εδώ στο techblog ότι είσαι μεγάλο… Μόνο για samsung έχεις να πεις κάτι καλό.. Δλδ όχι κάτι, πάντα..

Γιωργος

Με ολη την καλη διαθεση κ πιστεψτε με δεν ειμαι κολλημενος με το ζητημα εχω να πω οτι τα iphone παντα ηταν πιο γρηγορα απο τα android αλλα ο φιλος μας ο phonebuff πραγματικα πρεπει να το εχει ψαξει πολυ το θεμα δεν εξηγειτε αλλιως εχει μεσα μου φαινετε τις πιο κακογραμμενες εφαρμογες για android κ βελτιστοποιημενες πανω στο ios διοτι σε ολα τα speedtest το iphone οκ ειναι πιο γρήγορο μεχρι εκει,στο phonebuff ομως τα κατακρεουργει τα android.μιλαμε για γελια σαν να βαζω διπλα διπλα ενα sumsung core με ενα 1+3.ελεος δηλαδη αφου το βλεπουμε να δυνατα android ειναι τρομερα τηλ τι στο καλο πιθηκια ειμαστε κ κανουμε τοσο λαθος;η μηπως το iphone μας ερχετε απο το 2020;

vasilist

Εννοεί ενσύρματα 3.5mm τι να τα κάνεις τα lightning όταν όταν όλα τα καλά τα ακουστικά είναι 3.5mm εγώ έχω 150 ευρώ ακουστικά ανοιχτού τύπου γνωστής μάρκας που τα ασύρματα δεν τα φτάνουν ούτε αν χαλάσεις 1000 ευρώ που λέει ο λόγος.
Και δεν θέλω ανταπτορα σιγά μην μπω στον κόπο να κουβαλάω αντάπτορα μαζί μου και να τον κάνω κολιέ μην τον χάσω.
Κάτοχος 5s που ακόμα δεν βρίσκω λόγο να το αναβαθμίσω, και τώρα που δεν έχει θύρα 3.5 η apple ίσως και το τελευταίο μου.
Και καταλαβαίνω πως υπάρχουν και άτομα που δεν τους νοιάζει τόσο ο ήχος η να τους λένε τι είναι μόδα και ότι πρέπει να χαλάσουν λεφτά, το οποίο είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό αυτό που δεν δέχομαι είναι που μερικοί παρουσιάζουν την αφαίρεση της θύρας σαν κάτι καλό.

ChristosT

@Ιωάννης jb κοίτα πρώτα τον καθρέπτη. Αυτό κάνει ένας σοφός άντρας.
Τουλάχιστον εσύ και άλλα 3-4 άτομα δεν μπορείτε να λέτε τέτοια πράγματα σε άλλους. Εγώ μιλώ με στοιχεία. Όχι με φανμποισμό. Τέτοια συζήτηση δεν πρόκειται να ανοίξω με κανέναν συμφορίτη.
Άν δεν σου αρέσουν τα σχόλια μου ΜΗΝ τα διαβάζεις. Εδώ σχολιάζουμε όπως θέλει ο καθένας.
Οπότε μην απευθυνθείς ξανά στο πρόσωπό μου. Ότι θέλεις απο κάτω …

Gvirginia

@vasilist
Όχι, σε άλλα θέματα λέει ότι αναγκαστικά πρέπει να δώσεις 200€ για τα ασύρματα τις Apple γιατί δεν έχει ενσύρματα.
Τώρα, αν και εκτός θέματος και αυτού που λέω, αν εσύ θες ντε και καλά να χρησιμοποιείς τα παλιά σου ακουστικά (το ίδιο θα έκανα και εγώ) υπάρχουν 3 λύσεις:
1) Ο κλασικός αντάπτορας. Τον δένεις με ταινία για να μη φεύγει (αν δεν τα χρησιμοποιείς αλλού)
2) Αν τα ακουστικά σου έχουν εναλλάξιμο καλώδιο (τα δικά μου έχουν) ίσως βγουν καλώδια με lighting βύσμα, άρα σπίτι έχεις το κανονικό και για το κινητό το άλλο. (εννοώ του μέτρου καλώδιο)
3) Δεν αγοράζεις τη σειρά 7 (και τα μελλοντικά λογικά).

Στα υπόλοιπα συμφωνώ, η αφαίρεση -χωρίς ουσιώδης εναλλακτική- δεν είναι καλή. Μιλάμε για το lighting, γιατί πχ το USB-C χωνεύεται πιο εύκολα μιας και ή θα το έχουν οι περισσότεροι υπολογιστές (και MAC).

Ιωάννης jb

Τον εαυτό μ πάντα τον κοιτάζω… Εσύ δε τον κοιτάζεις..
Είναι άσχημο αυτό που κάνεις το τελευταίο διάστημα εδώ στο techblog…
Εγώ εδώ μέσα έχω δείξει ότι ξέρω από τεχνολογία…
Δε λέω χαζομαρες σε θέματα τεχνολογίας…
Γουσταρω sonara που είναι κορυφή σε design κ πολλά άλλα…
Δεν έχω αγοράσει ποτέ apple γιατί δε μου κάνει…
Αλλά δε μπορώ να μη την αναγνωρισω ως κορυφαία εταιρεία…
Κ samsung γουσταρω έχω πάρει το ace 2 κ άλλα πολλά…
Αλλά ούτε design έχει αυτή η εταιρία.. ούτε στο επίπεδο των άλλων 2 που αναφέρω είναι…
Πριν κανά 3-4 μήνες δε προλαβα να σώσω ξαδέρφη μ από το να πάει με 160 στο xperia z κ όχι στο a3 με τα ίδια λεφτά.. Κατάλαβες???
Εσύ που είσαι κολλημένος θα τις ελεγες κ μπράβο από πάνω… Είμαι σίγουρος
Κατα

ChristosT

@Ιωάννης jb…παραβαίνεις όρους χρήσης του Techblog. Ότι είχα να σου πώ το είπα.
Χαρακτηρισμούς στους συγγενείς σου στην οικογένεια σου όπου άλλου θέλεις. Όχι σε εμένα.
Αυτό.

petros

Chris BMW @ μιση ιντσα διαφορά έχει !!!!

petros

Gvirginia@ το οτι σφυρίζει σαν τον Αγ. Νεκταριο στην Αιγινα, δεν σου λεει τίποτα

Gvirginia

@petros
Όχι δε μου λέει τίποτα, γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες ισχύει σε μερικές παρτίδες. Τα άλλα που λες και δεν ισχύουν “μου λένε”.

Nio

Ακόμα ασχολείστε με αιφον?

petros

Gvirginia@ πάντως στην Δανία εγινε πανικός στην παρουσίαση του iPhone https://youtu.be/mdr5UuDFd4A

Γιώργος Καπ.

Ιωάννη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Όπως παραδέχεσαι τη Sony για το design (εντελώς υποκειμενικό) και την apple ως κορυφαία εταιρεία (θα έχεις τους λόγους σου ακόμη κι αν δε σου κάνει) θα έπρεπε αυτόματα ως υποστηρικτής της τεχνολογίας όπως λες να αναγνωρίσεις και πολλά στη Samsung. Δεν είναι τυχαία πρώτη σε πωλήσεις παγκοσμίως (αν και βλέπω να χάνει αυτή τη θέση με τις ανοησίες που έκανε με το note 7).

Κι αν δε θες να το πάμε σε επίπεδο πωλήσεων δες το σε επίπεδο κριτικής (ψάξε βραβεία που έχουν πάρει οι ναυαρχίδες της-best camera phone, best screen κτλ).

Κι αν δε θες ούτε σε αυτό το επίπεδο να προχωρήσουμε, τότε δες το από άποψη έρευνας. Ψάξε λίγο να δεις πόσα πράγματα κατασκευάζει η Samsung (από κινητά και τηλεοράσεις μέχρι αυτοκίνητα, τανκς κι αεροπλάνα) και θα καταλάβεις ότι οι δυο προηγούμενες εταιρείες τις οποίες βλέπεις με τόσο καλό μάτι είναι πολύ μικρές μπροστά της. (Πάντα σε επίπεδο έρευνας κι ανάπτυξης).

Η Samsung όπως και να το κάνουμε είναι μια εταιρεία κολοσσός που ηγείται σε επίπεδο έρευνας-ανάπτυξης καινοτομιών-πειραμάτων-τεχνολογίας εν γενει η οποία παράλληλα διάγει και τεράστιο φιλανθρωπικό έργο. (Άσχετο για πολλούς, για εμένα όμως είναι σημαντικό )

alexis touba

Επιτελους εβγαλε μια πραγματικα καλη συσκευη το μυλο και μηλαω για το 7plus 5.5 ιντσες.Καλιο αργα παρα ποτε.Δεν ειμαι κολημενος με καμια εταιρια γιατι μαρεσει να αλαζω και να δοκημαζω πολες συσκευες.iphone5 galaxys5 lg g3 mate7 honor6 plus xiaomi redmi note3 και τωρα παιζω με xiaomi note pro.!@Παντος αν ειχα λεφτα πολα θαπερνα ενα απο τα δυο galaxy s7 edge iphone7 plus και οφειλω να πω οτι το μυκος εβγαλε επιτελους τουμπανακι συσκευη fhd 4core 3gb ram 12mp camera η 13 αν κανω λαθος και θα την αγοραζα ανετα οχι οπως περσι προπερσι και γενικα απτο iphone5 μεχρι τωρα την εκραζα παντα γιατι κοροιδευε το κοσμο αλα τωρα επιτελους εβγαλε συσκευαρα

txds

υπαρχουν παρα πολλες συσκευες για ολες τις τσεπες και ολα τα γουστα. καποιους δεν τους ενδιαφερουν τα μηλα , καποιους τα γκαλαξυ και καποιους τα κινεζικα κλπ κλπ . εχω πει την γνωμη μου για πολλες συσκευες και κυριως οχι σε αυτο το blog , εχω πει μπραβο και εχω κραξει εταιρειες και συσκευες που ειχα στην κατοχη μου. βλεπω πολλοι απο εδω μεσα ομως δυστυχως ειναι ταγμενοι σε στρατοπεδα χωρις να υπαρχει λογος. δεν μπορουμε να μην αναγνωρισουμε τις υπεροχες οθονες και καμερες στην σειρα γκαλαξυ τα τελευταια δυο χρονια , τα αλματα που εχει κανει η χαουβει ( οπως την λεμε) και εχει γινει ενας πολυ καλος παιχτης , δεν μπορουμε να μην αναγνωρισουμε ολους τους ” καλους κινεζους” για τις αρκετα οικονομικες και ακρως ενδιαφερουσες προτασεις τους και δεν μπορουμε και μην βλεπουμε οτι το περσινο μοντελο της apple ειναι πιο γρηγορο απο ολες τις φετινες ναυαρχιδες ανδροιντ. ολα εχουν ελειψεις ομως , αλλα πολλες και αλλα λιγες . το θεμα ειναι οτι στο παρων αρθρο βλεπουμε μια εταιρεια να εχει δεσει τοσο αρμονικα το σοφτγουερ με το χαρντγουερ που μονο παραδειγμα προς μιμιση πρεπει να ειναι για ολες τις εταιρειες που ασχολουντε με αυτον τον τομεα.… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Γιώργος Καπ.. Ε πως δεν είναι τυχαία ρε φίλε πλάκα μου κάνεις τώρα?? Πως ανέβηκε σε πωλήσεις δε ξέρεις?? Έκανε αντιγραφή… Οι κινέζοι τότε δεν υπήρχαν η nokia αστο χρειάζεται να πω κάτι για την συγκεκριμένη?? η sony πήγαινε καλά αλλά όχι κ τέλεια φοβόταν μετά κ για κανένα πυρηνικό ολοκαύτωμα το έχασε το τρένο.. Lg δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο motorola χάλια.. Κ τέλος η htc προσπαθούσε αλλά έχανε σε τιμές, μάρκετινγκ και χαρακτηριστικά… Αυτό συνεχίστηκε έβγαλε και πολλές συσκευές σε όλες τις κατηγορίες… Κ να σου το 40% Λογικό… Τώρα έκανε κ όνομα γιατί σου λέει ο κόσμος… samsung αναγνωρίσιμο brand αφού παραπάνω από 1 στους 3 έχουν τέτοια τηλ… Τώρα συνεχίζει ξανά την αντιγραφή αλλά που θα πάει θα ξυπνήσει ο κόσμος έχει το ίδιο μοτίβο στο design 6 χρόνια τώρα… Επειδή κατασκευάζει πολλά πράγματα?? Τι πάει να πει αυτό?? Όλες οι εταιρίες λίγο πολύ τέτοιες είναι… Κ οι υπόλοιπες που δεν είναι τέτοιες δείχνουν πολλά θετικά… Βλέπε παλιότερα την nokia τώρα την huawei… Αλλά κ άλλες κινέζικες… Κ στη τελική άμα το πάμε έτσι η sony θα έπρεπε να είχε πάνω από 50% σε πωλήσεις smartphones… Διότι σε οθόνες, ήχο, κάμερα, κ άλλα πολλά είναι μανούλα…… Συνέχεια »

Γιώργος Κ.

Ιωάννη πραγματικά θα μας τρελάνεις όμως. Θα στα κάνω πιο κατανοητά και συνάμα θα προσθέσω κι άλλα 1) ΄Έξι χρόνια το ίδιο design? Στη σειρά s; Πραγματικά ξέρεις από samsung? Βάλε τα δίπλα δίπλα ένα ένα από το 1 έως το 7 χωρίς όμως να σε μπερδεύει το φυσικό πλήκτρο στη μέση και βρες ομοιότητες και διαφορές. Δες ξανά τα μήλα που τόσο πολύ έχουν αλλάξει το design τους (α ναι σωστά μεγάλωσαν την οθόνη τους-όχι δεν είναι αντιγραφή αυτό…απλά παλιά δεν το χρειαζόσαστε, τώρα όμως το κάνατε μόδα) επίσης, δεν ξέρω αν το κατάλαβες έχει μεγαλώσει και η κάμερα στα μήλα και προεξέχει πιο πολύ από τα αντίστοιχα note 7, s7 κτλ. Αλλά αυτό μάλλον δεν το είδες. Το βλέπεις μόνο σε συσκευές Σαμσουνγκ, στα μήλα απαγορεύεται δια ροπάλου! Μέχρι εκεί που θέλουμε βλέπουμε 2) Είπα ότι σε επίπεδο εταιριών καμία δεν συγκρίνεται με την Σάμσουνγκ και καμία (ψάξε το) δεν καταπιάνεται σε τόσους τομείς επιστήμης και έρευνας όσο αυτή. Αυτό το είπα γιατί όπως λες παραδέχεσαι τις άλλες εταίρειες για κάτι αλλά όχι, την Σαμσουνγκ απαγορεύεται να την παραδεχτούμε που προσφέρει τόσα πολλά σε τόσους τομείς. H apple παίρνει τους αισθητήρες κάμερας από τη σόνυ τους επεξεργαστές και… Συνέχεια »

Agnostos13

Αφού είναι ίδιο στο μάτι είναι και ίδια συσκευή…
Υπεραπλουστευμένη λογική ή τελικά αγοράζουμε περισσότερο για το εφέ από οτι νομίζουμε;

bezilys

@Γιώργος κ σε αυτό με την κάμερα έχεις μείνει λίγο πίσω από τι μου φαίνεται, την καλύτερη κάμερα την έχει η Sony στο X performance και xz!

Γιώργος Καπ.

Αν κοιτάξεις τα περισσότερα vs ανάμεσα στα δυο κινητά γράφουν κάτι σαν το ακόλουθο:

Futhermore, the Note 7 is said to have a crisp display with its 2560 x 1440-pixel resolution, AMOLED screen, partnered with a 12-megapixel camera with a clear shot in low lighting. The Xperia X, on the other hand, performs well in snapping pictures with its 23-megapixel camera, but results aren’t quite as crisp when the lights go down. However, its 13-megapixel selfie camera is doing better in low settings.

Ότι δηλαδή σε καλές συνθήκες φωτισμού είναι παραπλήσια αλλά σε χαμηλές το note 7/ s7/edge τα πάει καλύτερα λόγω φακού (1.7). Στην μπροστινή κάμερα τα Χ / ΧΖ είναι ο καθαρός νικητής. Για μένα οι συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι το θέμα γιατί όλα ανεξαιρέτως τα κινητά κατά τη διάρκεια της ημέρας βγάζουν εξαιρετικές φωτό ακόμη και τα low budget phones.

Ιωάννης jb

Γιωργακη ένα πράγμα θα σου πω κ το σταματάω…
Δίπλα δίπλα έχουμε βάλει z5 κ s7… έχουμε βάλει τις photo σε pc κ το αποτέλεσμα ήταν 17 – 14 υπέρ του sony…
Πάρτε το χαμπαρι εταιρία του 20% την σήμερον ημέρα έχει πληρωμένους σχεδόν τους πάντες… Για να δίνουν αυτό που θέλει…

Ιωάννης jb

S6*

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=3-Yxha0-I10
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ιωάννης jb

Χρηστακο με πολύ αγάπη…
https://youtu.be/sqaIMQSdovo
Άσε τους πληρωμένους κοίτα τη σου λέω εγώ….

Αννα

Γεια σας.Πηρα το iPhone 7 128GB
Δεν ειμαι πολυ ευχαριστημένη με την μπαταρια. Πέφτει πολυ γρηγορα χωρις να κανω ιδιαίτερη χρήση στο Ίντερνετ . Βγάζει δε βγάζει το 24ωρο

Γιώργος Καπ.

Άννα λογικά έχει θέμα αν όντως κανείς λίγη χρήση Ίντερνετ. Ειδικά το 7 έχει καλύτερη μπαταρία από το 6s που ήταν ήδη καλή. Καλύτερα να το πας για service αν δεις ότι δε στρώσει περίπου σε δέκα μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.