iPhone 7s: Φήμες για έκδοση με οθόνη 5″ και κάθετη dual camera

Οι πληροφορίες για το τι θα ανακοινώσει η Apple του χρόνου, στη σειρά των iPhones είναι πολλές. Αν σκεφτούμε με βάση το πως κινείται όλα αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να περιμένουμε τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, χωρίς μεγάλες αλλαγές.

Ωστόσο, η Apple επέλεξε φέτος με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να κρατήσει το ίδιο design. Γι αυτό πολλοί θεωρούν πως το 2017 θα κάνει μεγάλες αλλαγές μέσα και έξω. Αυτός είναι και ο λόγος που κατά πολλούς θεωρείται ότι η Apple θα πάει σε iPhone 8 αντί για iPhone 7s.

Το 2017 όμως σηματοδοτεί και τα 10α γενέθλια του iPhone και εκτιμάται ότι η Apple θα ανακοινώσει μια ειδική έκδοση. Άρα περιμένουμε στο σύνολο τρία iPhones.

Και ενώ τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, σήμερα έρχονται πληροφορίες για ένα 5ιντσο iPhone. Το ιαπωνικό Macotakara επικαλείται πληροφορίες από Κινέζους προμηθευτές της Apple και μιλά για το iPhone με οθόνη 5 ιντσών που θα έρθει μαζί με τα iPhone 7s (4.7 ιντσών και iPhone 7s Plus (5.5 ιντσών).

Το πιο ενδιαφέρον είναι η διπλή κάμερα που θα μπει στην πλάτη του νέου iPhone και θα έχει iSight modules και θα είναι κάθετη αντί για οριζόντια όπως στο iPhone 7 Plus. Κατά τα άλλα, γίνεται ξανά λόγος για OLED οθόνη και ασύρματη φόρτιση.

iphone 7s 5inch, iPhone 7s: Φήμες για έκδοση με οθόνη 5″ και κάθετη dual camera
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Paris

Μακραν το καλυτερο κινητο το 7αρι, ποσο μαλλον το 7S.

Ioannis

κινητήρα ακόμα και το μικρο (7s).

Chris_BMW

Θεωρώ πως οι 5 Ιντζες σε μέγεθος οθόνης σε ανάλογο μέγεθος συσκευής των τωρινών 4,7 ιντσών I phone φαντάζει σαν η ιδανική για εμένα προσωπικά ..Χωρίς όμως να χάνει κάπου σε futures απο τα μεγάλα αδέρφια του .. (π.χ κάμερα κ ram) Αν μας δώσει κάτι τέτοιο του χρόνου με λίγο καλύτερη μπαταρία των τωρινών 4.7 ” και ένα iOS 11 με futures αποκλειστικά για το καινουργιο I phone (βλ. 3D Touch στο 6s) παμε για αντικατάσταση του πολυ καλού μεχρι τωρα 6s που έχω .

Chris_BMW

Με συγχωρείτε για το λαθος ·Το πληκτρολόγιο … feutures ήθελα να πω

Αγγελος

Ελπιζω πως η νουμερο ενα εταιρεια στο κοσμο του χρονου θα ειναι μπροστα σε ολα.απλα δεν υπαρχει λογος να μη τα κανει η apple.αν δε τα κανουν αυτοι ποιοι θα τα κανουν.ενα στις 5 ιντσες και ενα στις 6 πρεπει να βγαλουν με 90 και βαλε τις εκατο ratio οθονης κινητου θεοστρογγυλο jet black με κεραμικη κατασκευη και γυαλι να κλαινε μανες.oled οθονη edge και διπλη καμερα με οτι καλυτερο υπαρχει που να ειναι ενσωματωμενη οπως στο magic honor να μην εξεχει τιποτα.αδιαβροχο ακομα πιο γρηγορο με καλυτερο voice control και ασυρματη φορτιση απο αποσταση.ηδη αυτα τα περιμενουμε απο το s8 ελπιζω πως θα ειναι ακομα καλυτερο το iphone αν λαο επιλεγει να ειναι παντα ενα κλικ πισω.

GS

Άμα βγει έτσι με αυτή την κάμερα θα το ασχημαίνει επικίνδυνα.

Χρήστος

Στα ονειρα σας μπορουν να γινουν αυτα

Agnostos13

Αλλαξε ο Μηλιος και εβαλε την καμερα αλλιως! Για να δουμε τι θα βελτιωθει με αυτο…

@Χρηστος:
Στα δικα σου ονειρα τι γινεται;

giannis

Όλες αυτές οι φήμες κυκλοφορούν από τα διάφορα prototypes που δοκιμάζει η εκάστοτε εταιρεία. Κάθε εταιρεία μπορεί να έχει 4-5 ή παραπάνω πρωτότυπα και τα δοκιμάζει μέχρι να καταλήξει σε αυτό που θέλει να κυκλοφορήσει. Φυσικά μετά έρχεται το τμήμα μάρκετινγκ που τσεκάρει τις αντδράσεις του κοινού.

Παναγιώτης

Μακραν το πιο χαζό κινητό για τα λεφτά του.. Θα βάλει κάθετα την κάμερα και θα μας το παρουσίαση ως την μεγάλη αλλαγή του 2017. Κρίμα αυτή η εταιρία έχασε τον οραματιστη της.. Με βλέπω να πάρω ξανά iPhone όταν βγάλει το iPhone 47 τότε παίζει να έχει κάνει κάπια τρομερή αλλαγή σε εμφάνιση software iOS..

James

5ιντσο με full HD και με την κάμερα κατακόρυφη θα σκοτώνει…

txds

λενε πως η μεγαλη αλλαγη στο καινουριο iphone θα ειναι η οθονη … μετα απο 3 χρονια τους τελειωσε το στοκ με αποτελεσμα να βαλουν καινουριες . θα παραγγειλουν παλι 200εκ. για να εχουν για τα επομενα 4 μοντελα .

ChristosT

Πιστεύω προσωπικά ότι τα επόμενα iphones θα είναι χειρότερα από το 6s plus. Στο τέλος εκτός από οθόνη δεν θα έχουν τίποτε άλλο. Έχω παραγγείλει από εξωτερικό το 6s plus για λόγους λειτουργικού (προγραμματισμό). Η apple στερείται κρίσης και σχεδιασμού. Κάνουν απλά ότι τους κατέβει στην κεφαλα. Οι πωλήσεις μειώνονται αλλά δυστυχώς μυαλό δεν βάζουν.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Αν όχι η Apple , πείτε ποιος άλλος? Η καινοτομία είναι ζωντανή στο Cuppertino!!
Επιτέλους κύριε @James είπατε το σωστό! Με 5 inches και τέτοια ανάλυση – κάμερα θα είναι κάτι που πρώτη φορά θα υλοποιηθεί τέλεια από τους επιπέδου Nasa τεχνικούς μας .Ζορίστηκαν λίγο αλλά μας αποζημιώνουν με pure innovation!!! Νομίζω πως η αναβάθμιση είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ .
Υ.Γ 1 Αν δεν έχει καθόλου θύρες και φορτίζει σε ειδικό pad ασύρματα ,και αν γίνεται μόνο από πιστοποιημένους by apple παρόχους ρεύματος!! Perfect!!!
Υ.Γ 2 Apple rules , haters gona hate!!!!!!!!!

John

Πω πω , κάθετη κάμερα , μιλάμε για τρομερό innovation (not). ΥΓ. Τα καλύτερα κινητά του 2016 για τους απαιτητικούς ήταν το Samsung S7 edge και το Google Pixel. Για light χρηστες καλά είναι και τα iphone αν δεν σε νοιάζει να τα φορτίζεις 2 φορές την ημέρα και να χρησιμοποιείες ξεπερασμένο λειτουργικό με μηδενικό customization (IOS).

Alex.vi.ii

@John για πες μας τι εννοείς με τον όρο μηδενικό customization.. δηλαδή το να βάζεις άλλον launcher και να έχεις μοτίβο αντί για password κρίνουν αν ένα κινητό είναι καλό ? Στα iPhone δουλεύουν όλα όπως πρέπει, ρολόι! Κάτι που δεν μπορείς ότι συμβαίνει στα android ακόμα και high end μοντέλα παρουσιάζουν σημαντικά πρόβλημα σε Hardware/Software. Όλοι έχετε μάθει το κλισέ «το iPhone δεν έχει customization». LG G3 είχα 2 χρόνια και τώρα πήγα σε iPhone 7 δεν μου έχει λείψει τίποτα από android.
Φιλικά πάντα, καλές γιορτές!
Φιλικά πάντα καλές γιορτές!!

John

Δεν σε βρίσκω ενημερωμένο , προσφατα είχε αρθρο το techblog για ερευνα που έδειχνε ότι το Android είναι πλέον πιο σταθερό και με λιγότερα bugs και crashes απο το IOS. Το να μην μπορείς να αλλάξεις ούτε θέμα και εικονίδια προσωπικά το βρίσκω τραγικό όπως και τον διαρκή έλεγχο μέσω itunes που είναι εκνευριστικό.

petros

φήμες λένε ότι εκτός την κάθετη κάμερα , θα προσθεση και μια τρυπουλα στο ηχείο για πουτ…. νια

endru

ο αλλος λεει οτι το καλυτερο κινητο για το 2016 ηταν το ς7 εντζ και το πιξελ…. οκ δικε μου εγινε… και μετα ξυπνισαμε… πιο αθλιο απο το ς7 δν υπαρχει.. καταρχην μετα απο ενα διαστιμα τις φωτογραφιες στις βγαζει κιτρινες… ( χαρα για τους αριανους… ) βαμος. το πιξελ με τρελες φιλοδοξιες μετα τιν εμφανιση τις αριχσε ι καμερα να ζωγραφιζι απο μονη της και ι μπαταρια να κλινι στα 30% . θεωρο κατα τι γνωμη μου οτι το καλητερο κινιτο πολυ γρηγορο και με καλες φωτογραφιες για το 2016 ειναι το huawei p9 – p9 plus , ασχετα επειδει δεν ειναι αδιαβροχο και δεν εχει 4κ βιντεο πραματα που τα θεορο λεπτομεριες που τον καθε χρηστη τεχνολογιας στιν ελλαδα τον κανει μανιακο … ΜΑΑΑΥΡΗ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.

Iphonakias.

Χρόνια έχω iPhone αλλά αυτό το πρόβλημα με το 6s δεν υπάρχει!!!! Σβήνει εκεί που το χρειάζεσαι δεν ανοίγει!!!! Και θέλει φόρτιση, ενώ έχει τουλάχιστον 40% μπαταρία. Απίστευτη πατάτα. Τρομερά λαγκαρισματα για συσκευή των 800€. Βγήκε ανακοίνωση από την εταιρία για ανάκληση και αντικατάσταση μπαταριών περνώ τηλέφωνο μου ζητάνε το σειριακό και μου λένε δεν είστε στο προγραμμα αντικατάστασης. Τους ρωτάω αφού δεν είμαι για τι σβήνει το κινητο; ούτε ήξεραν τι τους γίνεται!!!! Ακόμα το έχω το κινητο και πάντα φορτιστή στη τσέπη αυτά είναι τα χάλια της εταιρίας!!!!! Πολλά iPhone 6 και 6s έχουν το πρόβλημα και δεν είναι στο προγραμα αντικατάστασης. Μιλάμε για μεγάλη κοροϊδία!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.