TCL Fold ‘n’ Roll concept: Ο σχεδιασμός στα smartphones ξεφεύγει
Πέμπτη, 15/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Teaser της TCL δείχνει το Fold ‘n’ Roll concept, μία ιδέα που θέλει να πάει σε άλλο επίπεδο το smartphone design.
Παρασκευή, 26/05/2017 · Λορένα Σιούτη
Με βάση την πολιτική της τα τελευταία χρόνια, το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου περιμένουμε από την Apple την ανακοίνωση των νέων iPhones, που φέτος θα είναι 3. Θα έρθουν τα iPhone 7s, iPhone 7s Plus και iPhone 8. Ωστόσο υπήρξαν αναφορές που έκαναν λόγο για καθυστέρηση του iPhone 8.
Ακούστηκε ότι το iPhone 8 θα ανακοινωθεί Οκτώβριο, ίσως και Νοέμβριο. Αργότερα ακούστηκε ότι τελικά δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στο επετειακό iPhone, ότι ανακοίνωση και πωλήσεις θα γίνουν κανονικά τον Σεπτέμβριο.
Σήμερα ο γνωστός leaker Benjamin Geskin (ειδικά όσον αφορά στο iPhone 8), έρχεται με περισσότερες λεπτομέρειες. Αναφέρει ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου και οι πωλήσεις ξεκινούν 25 Σεπτεμβρίου.
Προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το πόσο ισχύουν οι παραπάνω ημερομηνίες. Για τα τελευταία 4 iPhone η Apple έχει κάνει τις ανακοινώσεις μεταξύ 9 και 12 Σεπτεμβρίου.
Πέμπτη, 15/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Teaser της TCL δείχνει το Fold ‘n’ Roll concept, μία ιδέα που θέλει να πάει σε άλλο επίπεδο το smartphone design.
Πέμπτη, 15/04/2021 · Τάσος Παπανικολάου
Ακούγεται έντονα ότι η OM Digital Solutions θα συνεργαστεί με τη Samsung και θα βάλει το όνομα Olympus στα smartphones του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή smartphones.
Τετάρτη, 14/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί ακόμα το Apple-όμετρο να δείχνει iPhone 12, αλλά ήδη έχουν ξεκινήσει οι φήμες για το iPhone 14 series.
Τετάρτη, 14/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Τα renders που εμφανίστηκαν δείχνουν ότι θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο notch στο iPhone 13 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ