iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

iphone 8 bezel less, iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Από την ημερομηνία ανακοίνωσης έως και την πιο μικρή λεπτομέρεια του κινητού, το διαδίκτυο κατακλύζεται από πληροφορίες που αφορούν το επερχόμενο smartphone της Apple.

Ανάμεσα στους αμέτρητους υπεύθυνους για διαρροές και αναλύσεις, υπάρχει μια εταιρεία – οικονομικός κολοσσός – που δημοσιεύει εξαιρετικά ακριβείς υποθέσεις που θα μπορούσαν να θεωρηθούν δεδομένες πληροφορίες. Ο λόγος για την JP Morgan.

Οι αναλυτές της κορυφαίας επενδυτικής τράπεζας έχουν προχωρήσει σε μια σειρά από δημοσιεύεις που αφορούν το iPhone 8 και αν τις λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας, τότε κάνουμε λόγο για ενα πανίσχυρο iPhone που θα ακολουθεί την σχεδιαστική γραμμή της bezel-less οθόνης. Είναι πιθανό η νέα συσκευή να θυμίζει αρκετά στο Samsung Galaxy S8, δηλαδή με ελάχιστα bezels πάνω και κάτω από την οθόνη. Αυτή η πληροφορία έρχεται να αντιταχθεί στις υπάρχουσες διαρροές που υποστηρίζουν ότι η οθόνη του iPhone 8 θα καλύπτει όλο το εμπρόσθιο κομμάτι.

Σύμφωνα πάντα με την JP Morgan, η μπαταρία του νέου iPhone θα έχει σχήμα “L” ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα, συγκεκριμένα έως και τα 3770 mAh. Η αντοχή σε νερό και σκόνη θα αυξηθεί λόγω της πιστοποίησης IP68. Πρόκειται να υπάρξει βελτιώση τόσο στην ποιότητα του ήχου, όσο και στα επίπεδα της έντασης του. Επιπλέον, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι πως το iPhone 8 θα διατεθεί μαζί με ένα ζευγάρι ακουστικά AirPods. Αν αυτό ισχύει, είναι λογικό οι πιθανοί αγοραστές να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι τους στην τσέπη αν θέλουν να κάνουν δικό τους το πολυαναμενόμενο smartphone.

Αναφορικά με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και την θέση του στην συσκευή, οι αναλυτές της JP Morgan δήλωσαν πως δεν γνωρίζουν κάτι. Πλέον οι επικρατέστερες υποθέσεις είναι η ενσωμάτωση του Touch ID κάτω από την οθόνη ή στο πίσω κομμάτι, λίγο πιο χαμηλά από το ιστορικό λογότυπο της Apple. Τέλος, οι άνθρωποι της τράπεζας υποστηρίζουν ότι τα iPhone 7S / 7S Plus, οι απλές εκδόσεις των φετινών εκπροσώπων του Cupertino, θα έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με τους προκατόχους τους, δηλαδή το γνωστό design που μάθαμε από το iPhone 6 πίσω στο 2014.

Οι πληροφορίες που παραθέτουν οι αναλυτές της JP Morgan είναι πολλές και συγκεκριμένες. Οι υπεύθυνοι προέρχονται από γραφεία του οικονομικού γίγαντα στην Ασία και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Προφανώς είναι νωρίς για να λάβουμε ως δεδομένες τις παραπάνω υποθέσεις, αλλά είναι θέμα χρόνου μέχρι να μάθουμε την αλήθεια. Προς το παρόν, κρατάμε τις πληροφορίες και αναμένουμε περισσότερες με το πέρας των ημερών.

iphone 8 bezel less, iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

iphone 8 bezel less, iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Αν ισχύσει αυτό με τα airpods και τις βελτιώσεις, αρχική τιμή 1.200 ευρώ χαλαρααα

giorgosgek

το θεμα ειναι οτι πλεον η samsung παιζει το παιχνιδι οπως θελει και θετει τους κανονες και καλα κανουν οι εταιρειες και ακολουθουν. oled bezeless curved κινητο με ακουστικα μεσα, τυπου s8 με akg ακουστικα μεσα , ελπιζω στα ιδια λεφτα, περα απο το οτι πιστευω θα ειναι πολυ ομορφο και μακαρι , θα ειναι και λογικο. Τα προηγουμενα 3 χρονια εκανε του κεφαλιου της, ειδικα το 16 , μακαρι εχω να πω μονο, τωρα να δειτε που θα φτασει , γιατι και η samsung ετσι ανεβηκε τοσο πολυ . Σε αλλους δεν αρεσει αυτη η μοδα ,ουτε το ντιζαιν , ουτε τετοιου ειδους οθονες , ας μεινουν σε οτι εχουν η να πανε αλλου , αντικειμενικα αυτο θελει ο κοσμος γι’αυτο στρεφονται ολες οι εταιρειες εκει και ανεβηκαν ετσι.

John

Πολύ ωραίο το iphone S8 αλλά δεν το βλέπω τόσο σύντομα , ας βγάλει πρώτα edge κινητό η Apple και μετά με 3-4 χρόνια καθυστέρηση ως συνήθως θα πάει σε infinity AMOLED.

Expert .C

AirPods μεσα στο κουτι??? χαχαχαα το αλλο με τον τοτο? Εαν που πολυ αμφιβαλω η Apple προβει σε μια τετοια κινηση… το κινητο της θα εχει σαν βασικη τιμη τουλαχιστον 1.100€.

bezilys

Θυμίζει s8!!

Costas

Πολύ φαντασία έχουν εκεί στην JP Morgan! Η μόνη καινοτομία του iphone 7 ήταν η αφαίρεση θύρας ακουστικών. Άντε το πολύ στο 8 να βγάλουν και την κάμερα και να πουλάνε bluetooth camera μόνο με 250€ ευκαιρία.

KnightRider

Ποια καλύτερη ποιότητα ήχου μας λένε τώρα ???

Εδώ καλά καλά σε κανένα iPhone δεν υποστηρίζει 24bit/96KHz + ειδικά στο ασύρματο.

Καλά αυτό ειδικά με τα airpods μεγάλη παγίδα marketing για να το πουλήσουν 1200€+

Stelios

αν εχει τα ακουστικά airpods στο κουτί τότε θα ικανοποιήσει όλους τους κατόχους iphone που δεν πηρανε iphone 7 για αυτό το λόγο.

Max91

Ελπιζω αυτη η μοδα τυπου G5, S8 και ισως iPhone 8 που και οι οθονες ειναι στρογγυλοποιημενες να ειναι περαστιτη επειδη ειναι αθλιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.