Το iPhone 8 αναμένεται με λιγότερο “κυρτή” οθόνη από το Galaxy S7 Edge

Μέχρι σήμερα οι φήμες κάνουν λόγο ότι στο επόμενο iPhone η Apple θα χρησιμοποιήσει κυρτές οθόνες OLED, ή έστω σε ένα από τα iPhone που θα έρθουν φέτος. Τα ασιάτικα media έρχονται για μια ακόμη φορά να “επιβεβαιώσουν” ότι η Apple σκοπεύει να υλοποιήσει την συγκεκριμένη τεχνολογία.

“The curve will be gentler than screens in Samsung’s Galaxy S7 Edge handsets. This is partly due to the challenges of making curved glass covers to match screens”, αναφέρουν συγκεκριμένα οι πηγές. Αναφέρεται ότι η κυρτή οθόνη θα επιτρέψει μια ορατή περιοχή 5.2 ιντσών, θα κάνει το iPhone ακόμη πιο κομψό.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε λειτουργίες όπως App Pinning ή Text Banners στις άκρες του κυρτού πάνελ, αφού αυτό θα προσφέρει μόνο ένα αισθητικό και καλύτερο αποτέλεσμα στο κράτημα. Το Nikkei προσθέτει ότι η Samsung θα είναι η αποκλειστική πάροχος των curved οθονών για τα νέα iPhone.

Εκτός από την νέα οθόνη και σχεδιασμό, η Apple αναμένεται να εισάγει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, πιο δυνατή αδιαβροχοποίηση, μια νέα function area στην οθόνη 5.8 ιντσών με τις 5.2 να είναι διαθέσιμες για χρήση, 3D Sensing χαρακτηριστικά στην μπροστά κάμερα και άλλα.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 16:22

Σχόλια

  • Επίσης αν κάνει κ παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο της φωτογραφίας μας βλέπω να τα ξανασκαμε..
    Κ πολυ φοβάμαι οτι θα τα σκάσουμε και χοντρά ..

  • Πανέμορφα τα edges στο S7 μου αλλά έχω βρίσει πολλές φορές για accidental taps. Ή θα κάνουν ότι λέγεται πως θα κάνει η Apple ή θα πρέπει να βελτιώσουν πολύ το edge palm rejection.

  • Εντυπωσιακό, κανείς που έχει μάθει σε αυτή την ποιότητα δεν θα πέι το αντίθετο, θα πέριμενα να δώ ποιότητα OLED, δεν ξέρω άν στο κάτω μέρος θα είναι όλα touch features, άν θα έχει 3D camera Κλπ...δεν ξέρω πόσο δυνατός θα είναι ο Α11...
    Αλλά προσωπικά όπως το έχω πέι αλλαγή συσκευής κάθε 3 μοντέλα τουλάχιστον.
    Το 6s plus μου πάει τρένο, έχω ότι θέλω και λογικά αυτές οι συσκευές θα έπρεπε να αγοράζονται απο αυτούς που έχουν πολύ παλιό hw αλλά, και ίσως καθόλου λόγου άλλου λειτουργικού.
    Οι εταιρείες επιζητούνε το μέγιστο κέδρος.
    Οι σκεπτόμενοι άνθρωποι δεν μπαίνουν σε τέτοιες διαδικασίες.
    Χοντρά δεν τα σκάω για κανέναν.
    Θα τα σκάσω στην τιμή που θεωρώ οτι είναι σωστή, και ΟΤΑΝ θα έχω πραγματική ανάγκη.
    Μην οπαδιζόμαστε σαν μερικούς άλλους...

    Νομίζω οτι θα έχει Touch bar κάτω λόγω του ότι στο τελευταίο Mac 2017 το έχουμε δεί και έχει υλοποιηθεί. Φαντάζομαι θα είναι κάτι πιό απλό και τεχνολογικά εξελιγμένο.
    Δεν είναι κάτι αδύνατο.
    Κάκά τα ψέματα η Apple υλοποιεί καλύτερα κάποια πράγματα σε συγκεκριμένους τομείς.

  • Χρησταρα εισαι ακόμα νέος .. Οταν περάσουν τα χρονια κ αλλάξεις κανα δυο I phone θα καταλάβεις οτι στο συγκεκριμένο προϊόν ΔΕΝ έχει νόημα να περιμένεις να πεσει η τιμή γιατι πολυ απλα ΔΕΝ πέφτει .Το δικό μου (6s)το αγόρασα ένα μήνα αφότου βγήκε στα 640€ κ τωρα έχει 510€ ...της γυναίκας μου δε αγοράστηκε πέρσι τον Ιανουάριο στα 586€ ...
    Τι ειναι λοιπόν προτιμότερο , να γλιτώσεις 100€ ή να δουλεύεις εδω κ ενάμιση χρόνο συσκευή π ο άλλος την πληρώνει τωρα 500€++...

  • Ευτυχώς που δεν θα είναι πολύ καμπυλωτή η οθόνη στις άκρες, αν και θα προτιμούσα να μην έχει καθόλου. Αν είναι εμφανισιακά όπως στην φωτογραφία, θα είναι πολύ ωραίο, αξιοπρεπέστατο, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι την καλαισθησία, τη φινέτσα και τη ''σοβαρότητα'' του BLACKBERRY keyone, δυστυχώς ΔΕΝ την έχει. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, ότι η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσει θα είναι (και θα πρέπει να είναι) ΚΟΡΥΦΑΙΑ από τη στιγμή μάλιστα που θα το κοστολογήσει στα 1000-1200 ευρώ!

  • Με λίγα λόγια και για όποιους δεν κατάλαβαν, το νέο iphone 8, θα πρέπει στον τομέα της σχεδίασης, της εξωτερικής εμφάνισης και της ποιότητας κατασκευής αλλά και υλικών να ΤΑ ΣΠΑΕΙ, να είναι δηλ. στο μάτι Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Α Ρ Α για να μπορεί να δικαιολογεί και την τιμή του.
    Γιατί όπως λένε η γυναίκα του καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι καλή αλλά και να φαίνεται καλή...

  • Chris_BMW έτσι μπράβο! Τώρα μιλάς ωραία ,σαν σωστός πιστός μας.Αναβάθμιση άμεσα.Και να μην φοβάσαι τίποτα!
    Με χαμόγελο να προσέλθεις σε επίσημο διανομέα και να αναβαθμίσεις ,αποκτώντας το ακριβό μας διαμάντι,όχι το entry!
    Προς στιγμήν κλονιστήκαμε στο cuppertino πως ο ChrisT θα έπαιρνε την πρωτιά,αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.ΕΥΓΕ!
    Αλλά να μην ξεχνιόμαστε.Ακόμη και να μην έχει τα χαρακτηριστικά που έχει το άρθρο και να μοιάζει με το τωρινο,πάλι θα αναβαθμίσεις!
    Υ.Γ Είμαι πλούσιος,είμαι ελιτιστής, αγαπώ την Apple! Ποιον ενοχλώ; Ξυδάκι haters!

  • Και εγώ όλα τα iphone τα αγόρασα από Day 1. Ειδικά το 6άρι την πρώτη μέρα που βγήκε. Το δε 5άρι που ήταν σε έλλειψη με πήραν από την cosmote για ανανέωση και τους ζήτησα να μου το βρουν και το βρήκαν. Όπως πολύ σωστά είπε και ο Ανδρέας αν τα έχεις τα σκας. Διαφορετικά συμβιβάζεσαι.

  • Το edge δεν βολεύει ούτε στο χέρι ούτε στην χρήση ελπίζω να έχει καλή υλοποίηση και να είναι και βολικό στο πιάσιμο και να μην το πατάς συνέχεια καταλάθος.
    Το edge ίσως είναι το μόνο χαρακτηριστικό που με έχει αφήσει αδιάφορο όποια εταιρεία και να το υλοποιήσει.
    Θα δούμε την χρήση του και μετά θα το κρίνω, μπορεί να έχει σκεφτεί κάτι καλό η Apple.

  • @Chris_BMW διαφωνώ ΚΑΘΕΤΩΣ.
    Το 6s plus το πήρα 550 και είναι περισυνο μοντέλο.(για τους ψαγμένους, για όσους θέλουν 700-800 και τάκα μπάμ δικαιώμα τους).
    Διαφορα;
    ΜΗΔΕΝΙΚΗ με το 7 plus.
    Ακόμη και 100 και 200 ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ.
    Σκέψου οτι οι περισσότεροι, σαν μερικούς androidκαμμένους που τα αλλάζουν κάθε 1-2 χρόνια, έχουν περισυνή ή προπέρσινη συσκευή...Όταν έχεις ios η απόδοση είναι σχεδόν σταθερή.
    Άν μερικοί γουστάρουν φρου φρου και αρώματα, και μιλάνε λές και είναι "Pro" επιπέδου σε μία συσκευή 5 ιντσών...εντάξει...
    Τις επαγγελματικές μου δουλειές, τις κάνω στο Laptop και Desktop.
    Το κινητό, είναι κινητό.
    Πάντα θα κάνει λόγω μεγέθους συγκεκριμένα πράγματα.
    Άλλωστε, πόση ώρα περνάτε απο πάνω του;
    Δεν κοιμάστε; Δεν εργάζεστε; Δεν έχετε δραστηριότητες εκτός σπιτιού; Δεν βλέπετε τηλεόραση;
    Δεν ασχολείστε με τα παιδιά σας και την οικογένειά σας;
    Δηλαδή να στάζουμε 1000 ευρώ κάθε χρόνο για καινούριο μοντέλο το θεωρώ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
    Τόσο απλά...
    Πηγαίνετε και κανά ταξιδάκι...βάλτε και κάτι στην άκρη για την οικογένειά σας και την γυναίκα σας, φάτε τα και σε κάποιο καλό εστιατόριο...δώστε τα και σε άλλη δραστηριότητα εποχική...
    ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!
    Τα κινητά δεν θα τα πάρετε μαζί σας στον τάφο.
    Άλλα θα έχετε να θυμάστε...
    Καλές οι εταιρείες και ο οπαδισμός...αλλά...ΕΛΕΟΣ.

  • Christos T
    Να αγιάσει το στόμα σου. Δώσε πόνο. Έχεις απόλυτα δίκιο. Ξέρεις να ζεις.

  • κάι ποιος σας είπε ρε κοιμισμένα παιδάκια ότι κάποιος που έχει apple κινητό δε κάνει ταξίδια ?

    το κόμπλεξ που έχετε στο τάφο σας θα το πάρετε ?

  • Χρηστο μην μπερδεύεις στο μυαλό σου πράγματα κ καταστάσεις.Δεν είπα ποτε μου οτι αξίζει να αλλάζεις κάθε χρόνο με το τελευταίο μοντέλο κάθε εταιρίας (στην προκειμένη το I phone ) Κεω απλα οτι ΑΝ αποφασίσεις να αγοράσεις I phone κ επειδή όσο κ αν περιμένεις δεν πρόκειται να πεσει πανω απο 100 150 € καλύτερα να το πάρεις τους πρώτους μήνες να το ευχαριστηθείς . Δες κανα το παράδειγμα που σου έδωσα για τα δυο τηλέφωνα π αγόρασα κ θα καταλάβεις ..

  • @ChristosT
    Μια σημαντική για μένα διαφορά του i6s και του i7 είναι ότι το τελευταίο έχει ΟIS. Και γω το σκεφτόμαι για το i6s αλλά να δώσω τόσα λεφτά και να μην έχω μια βασική λειτουργία στη κάμερα.. δεν μου πάει καρδιά.

  • [Χρηστο μην μπερδεύεις στο μυαλό σου πράγματα κ καταστάσεις.Δεν είπα ποτε μου οτι αξίζει να αλλάζεις κάθε χρόνο με το τελευταίο μοντέλο κάθε εταιρίας (στην προκειμένη το I phone )]
    ------

    [Επίσης αν κάνει κ παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο της φωτογραφίας μας βλέπω να τα ξανασκαμε..
    Κ πολυ φοβάμαι οτι θα τα σκάσουμε και χοντρά ...]

    Μάλλον κατάλαβα λάθος...έχεις δίκιο.
    [κάι ποιος σας είπε ρε κοιμισμένα παιδάκια ότι κάποιος που έχει apple κινητό δε κάνει ταξίδια ?

    το κόμπλεξ που έχετε στο τάφο σας θα το πάρετε ?]
    Μετά απο εσένα..."ηγέτη" μας...

  • Εγω παραδεχομαι οποιον εχει αιφον χωρις θηκη.δηλαδη κανεναν .Ολοι οι αλλοι ειναι φτωχομπατηρηδες ελληναραδες που το πηραν με λεφτα απο τη γιαγια ή τα καλαντα σε 24 δοσεις και δεν εχουν ουτε 50ευρω σε ενα εστιατοριο να πανε να φανε

  • [Εγω παραδεχομαι οποιον εχει αιφον χωρις θηκη.δηλαδη κανεναν].
    Λογική τετράγωνη...δηλαδή όποιος προστατεύει τα χρήματα που έδωσε είναι βλάκας ή δεν του τρέχουν απο τα μπατζάκια; Αυτοί που έχουν κινητά Samsung Κλπ των 800 και 900 και έχουν θήκη πιάνονται ή όχι;
    Το ίδιο ισχύει άνετα και για αυτό...
    [Ολοι οι αλλοι ειναι φτωχομπατηρηδες ελληναραδες που το πηραν με λεφτα απο τη γιαγια ή τα καλαντα σε 24 δοσεις και δεν εχουν ουτε 50ευρω σε ενα εστιατοριο να πανε να φανε].
    Μην τα ισοπεδώνεις όλα...επειδή είπες [Ολοι οι αλλοι]...να σε ενημερώσω οτι το πήρα με την εργασία μου, δεν έχω καθόλου Γιαγιάδες επειδή συγχωρεθήκανε, σαφέστατα όχι με 24 δόσεις, ΚΑΙ στο εστιατόριο πηγαίνω αρκετά συχνά όταν θέλω να ξεσκάσω και να ευχαριστηθώ καινούριες γεύσεις στο φαγητό.

    Προσωπικά στα μέρη μου έχουμε επιχειρηματία ο οποίος δεν "ξέρει" τι έχει...άν δείς την ζωή που κάνει, θα έλεγες οτι αυτός ο άνθρωπος δεν παίζει να είναι σε αυτή την οικονομική κατάσταση.
    Απλός, καθημερινός, και ζεί με κάτω του μετρίου επίπεδο ζωής.
    Το να λυπάσαι τα χρήματα που δίνεις και τα απέκτησες με κόπο είναι καλό πόσο μάλλον κακό.
    Η Υπερβολή και κάθε τί υπερβολικό είναι αυτό που ξεφευγει της λογικής.
    Σε μία εποχή που όλα σχεδόν έχουν 500άρικο και άνω...δεν συμφέρει κανέναν να μιλάει με κομπλεξισμό για τα Iphones...

  • @ChristosT
    Μετά κ το τελευταίο σχόλιο σου ειναι κ η τελευταία φορά που θα αναφερθώ στο όνομα σου .. έχεις θέμα να το κοιτάξεις ..
    Σχολιάζω εδω μέσα παρα πολυ καιρό κ θα σου πω οτι απεχθάνομαι τους χαρακτηρισμούς κ τις βωμολοχίες ..

  • [Σχολιάζω εδω μέσα παρα πολυ καιρό κ θα σου πω οτι απεχθάνομαι τους χαρακτηρισμούς κ τις βωμολοχίες ..].
    Γιατί ρε φίλε;
    Σε έβρισα πουθενά ή σε χαρακτήρισα;
    Συζήτηση δεν κάνουμε;

  • Υποκλιθείτε στη θεα Apple ! Ο απόλυτος οργασμός των πιστών της που δεν κρατιούντε και σπάνε από το δέος και τον θαυμασμό στο επόμενο (φανταστικό) αριστούργημα. Χωρίς να γνωρίζουν καμία λεπτομέρεια θέλουν να πληρώσουν και 1000 ευρώ αμά λάχει για να πάρουν λίγο μαγεία από την θεά. Η απόλυτη νιρβάνα ! Δεν αντέχουν ούτε να περιμένουν και θέλουν να το πληρώσουν σε full price (και να κάνουν και λίγο beta testing). Christos_T , Chris_BMW και σύντομα Ιωάννης_jb !!! Η αγία τριάδα είναι εδώ ! Apple rules ! Apple dominates ! Haters gonna hate!!!!

  • P.S : Οι ίδιοι αυτοί είναι που θα ρθουν σε κάθε Samsung άρθρο και τα ρίξουν χολή ενώ θα μας το παίξουν και android fans. ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Χτυπα κ'αλλο θα τ'αντεεεεξωωω

  • Chris_BMW.. +1
    Τη στιγμή που δε πέφτει η τιμή δεν υπάρχει λόγος αναμονής!!!
    Γουσταρεις iphone? τελείωσε δεν υπάρχει άλλος δρόμος...
    Αν νομίζεις χρηστο ότι πήρες κάτι το οποίο ήταν οικονομικό κακό του κεφαλιού σου!!
    Στο χρόνο δε πέφτει η τιμή πάνω από 150 ευρώ!!
    Κ έχεις χάσει έναν χρόνο υποστήριξη..
    Σου μένουν 3 update κ το τρίτο είναι το φαρμακερο!!! Χαχαχα ισχύει κυριολεκτικά διότι θα σου κάνει τη συσκευή τα ζώα μου αργά..
    Α κ που σαι θα περίμενα να κραξεις που φαίνεται τελικά ότι θα έχει amoled, μία τεχνολογία την οποία μισείς..
    Μάλλον το αλλαζεις ε??

  • Και συνεχίζω να επιβεβαιώνομαι οτι πολλοί εδω μέσα εκτός το οτι έχουν πρόβλημα στην κατανόηση ενός άρθρου πλέον δυσκολεύονται να κατανοήσουν κ ένα σχόλιο 3 σειρών το οποιο λέει σε απλα ελληνικά .." Αν ειναι σαν της φωτογραφίας θα τα σκάσουμε κ μάλιστα χοντρά " Αν .....
    Υ.Γ όσο για την τιμή με τη ζήτηση που θα έχει δεν πρόκειται να πεσει ουτε πανω στο εξάμηνο οποτε αν το θέλεις κ τα έχεις τα σκας για όλους τους υπόλοιπους το ποίημα το μάθατε απέξω μην το αναφέρω κ εγώ ...

  • Δεν θα κραξω apple και iphone γιατι ελπιζω και μαλλον θα βγαλει ενα καλο τηλεφωνο , θα κραξω ομως τα προβατα (οχι τους χρηστες). Περιμενουν να βγει το ιphone οπως τα fan made concept στη φωτογραφια και ορισμενοι το θεωρουν leak. To περιμενουν ολο οθονη και θελουν να δωσουν 1100 χωρις δευτερη σκεψη γιατι θεωρουν οτι αξιζει, ενω κραζουν και τα κινητα χωρις bezels για πολλους λογους , κραζουν το s8 , το mix και αλλα. Κραζουν το s7 edge οι περισσοτεροι χωρις να το εχουν ακουμπησει και το λενε αβολο , δεν λεω μπορει καποιοι να πατανε αθελα τους τιποτα ,πιο πολυ επειδη προσπαθουν να το κρατησουν με ενα χερι γιατι το εχω δει. Το θεμα ειναι αν λες οτι ειναι αβολο το s7 edge , ποσο αβολο θα ειναι το κινητο της φωτογραφιας τοτε , ολο οθονη , κυρτο και μη , οτι και αν φτιαξει στο palm rejection , εκει δεν θα πατιεται τιποτα αθελα σου ξαφνικα ε ; Ξαφνικα τα κινητα edge και χωρις bezels γινονται καλα και μπαινουν στη μοδα , μην κραζετε για να μη σας κραξουν, πιο πολυ θαυμαζετε μαλλον...περαστικα σας

  • @ Παπαροκας tiamat ...φίλε παραδέξου με δημοσίως, έχω το SE χωρίς θήκη. Από βλακεία μου και βιασύνη έπεσε από το κάθισμα του συνοδηγού στην άσφαλτο και άρπαξε λίγο πάνω δεξιά γωνία. Εξακολουθώ να το εχω χωρίς θήκη, ζελατίνες και λοιπά φρου φρου...

  • Χάρη στην Samsung θα προχωρήσει και η Apple γιατί είχε μείνει πολύ πίσω σε σχεδιασμό και ποιότητα οθόνης. Πλέον αυτή αντιγράφει τους Κορεάτες και όχι το ανάποδο.

  • @John και μονο που βλεπεις οτι ολες οι εταιρειες αντιγραφουν το χρωμα αυτο το γυαλιστερο καθρευτιζε oπως και η huawei και η htc , elephone και αλλες μικροτερες. Μονο και μονο που βλεπεις οτι ολοι φτιαχνουν edge τηλεφωνα με edge to edge οθονη και γενικα ολο το σχεδιο και μονο που βλεπεις οτι τελικα βαζουν p-amoled και τετοια που ενταξει δεν εχει και πολυ σχεση . Φαινεται ξεκαθαρα οτι αυτη καθοριζει τη μοδα προς το παρον, εννοειται οτι πριν ηταν η apple με 5s και το 6αρι, αλλα οχι πια , τωρα αν βγαλει καποια εταιρεια κατι αλλο που να αρεσει στον κοσμο εννοειται θα το ακολουθησουν . Τωρα ομως αυτο αρεσει στον κοσμο και πουλαει , οσο αχρηστο και αν ειναι η edge οθονη το κανει πανεμορφο και εχει ωραια αισθηση στη αφη και ωραιο εφε οταν κανεις scroll και το κοιτας απο τα πλαγια, κανενα προβλημα θεασης , παραμορφωση ισως να εχεις λιγο μονο στα πολυ μικρα μερη που ειναι το edge , μονο οταν βλεπεις ταινια αν δεν εχεις black bars, αλλα ειναι η ιδεα σου , εγω προσωπικα δεν παρατηρω τιποτα τετοιο ,μονο αν κοιτας απο τα πλαγια , απο μπροστα ειδικα και με μικρα bars , δεν προκειται

  • ευτυχως βγαζουν οι αλλοι κατασκευαστες καμια πρωτοπορία Xiaomi Mi mix...S7 edge.. ......................................για να εχει η Apple να αντιγραφει.. κολλαει και το μηλο απο πισω ...και ετοιμο το χιλιαρικο... Μιλαμε γελαει ο πλανητης

  • Μakis εννοειται σε παραδεχομαι! Καθε φθορα στο κινητο με μονη εξαιρεση την οθονη ,ειναι παρασημο!

  • Chris_BMW.. +1

    Έχεις δίκιο για τις τιμές. Επίσης, ειδικά για iphone, είναι ασφαλές να μιλάμε για day 1 αγορά (έτσι έχω κάνει δύο φορές στο 6 και στο SE και δεν το μετάνοιωσα) για να το χαρείς όσο θες.

  • Ευχάριστη η επιστροφή της Apple σε premium design μετά από τόσο καιρό. Οι ερωτήσεις όμως που μετράνε είναι άλλες:
    θα έχει fast charging? οθόνη της προκοπής? κάμερα της προκοπής? OS της προκοπής? Support για VR? Multi-window?

  • Συγνωμη απο όλους, δεν ειναι ειρωνία αλλά απορία, επειδη σας παρακολουθώ τόσες μερες, αφοπτου ανακάλυψα το site. : Μπορει να φταίει που ειμαι καπως μεγάλος, αλλα γιατι τσακώνεστε για τις εταιρίες ; Δεν κάνω το δάσκαλο. Εγω, απλως με τα λεφτά που εχω, παιρνω το ακριβότερο που μπορω - και για λόγους ταχύτητας του τηλεφώνου , και για λόγους χωρητικότητας, και για λόγους πρεστίζ ( αλλωστε και στα αμάξια αυτο κάνουμε . Παίρνουμε το ακριβότερο που μπορούμε εμείς, που για κάποιον άλλον ειναι φτηνό ). Οι εταιρίες βγάζουν δισεκατομμύρια . Κατανοώ να συζητάτε για τεχνικές λεπτομέρειες αφου είστε γνωστε επι των τεχνικών , αλλά δεν κατανοώ τον τσακωμό
    Αυτα , φιλικά

  • @S. I το παράδοξο φίλε μου είναι οτι η apple του ανάγκασες όλους να ξανασχεδιάσουν τα κινητά! Και να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις σήμερα...ενώ θα έπρεπε να το είχε κάνει η Nokia η Motorola και γιατί όχι η Samsung το 2007...η Ιστορία έγραψε λοιπόν άρα οφείλουμε να σκεφτόμαστε τι γράφουμε!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.