iPhone 8 dummy με dual κάθετη κάμερα και under-screen touch ID

iphone 8 dummy, iPhone 8 dummy με dual κάθετη κάμερα και under-screen touch ID

Ο αγώνας για τα “all-screen smartphones” έχει ήδη ξεκινήσει με τις Samsung και LG να έχουν παρουσιάσει τις προτάσεις τους, ενώ από Σεπτέμβριο περιμένουμε να προστεθεί και η Apple στο κλαμπ. Αυτό αναμένεται να γίνει με το πολυσυζητημένο iPhone 8, το οποίο θα έρθει με αφορμή τα 10α γενέθλια του iPhone.

Επειδή όμως μέχρι τον Σεπτέμβριο έχουμε μπροστά μας αρκετούς μήνες, οι διαρροές αναλαμβάνουν να μας δώσουν μια πρώτη εικόνα.

Ο Benjamin Geskin δημοσιεύει μέσα από το Twitter κάποιες εικόνες, που λέγεται ότι ανήκουν σε CNC dummy του iPhone 8 και ότι επιβεβαιώνονται από την Foxconn.

Αναφέρεται ότι το πάχος και οι διαστάσεις είναι ίδιες με του iPhone 7. Διαθέτει Lighting port και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων αναμένεται να είναι ενσωματωμένος στην οθόνη. Ο Geskin κάνει αναφορά σε 4mm bezels, διπλή κάμερα στην πλάτη αλλά και την μπροστά πλευρά, 2.5D curved glass επίσης στην πλάτη και την μπροστά πλευρά.

Αν και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, αυτή θα μπορούσε πράγματι να είναι μια αρχική έκδοση του iPhone 8, στο οποίο μεταξύ άλλων θα δούμε για πρώτη φορά οθόνη OLED.

iphone 8 dummy, iPhone 8 dummy με dual κάθετη κάμερα και under-screen touch ID

iphone 8 dummy, iPhone 8 dummy με dual κάθετη κάμερα και under-screen touch ID

iphone 8 dummy, iPhone 8 dummy με dual κάθετη κάμερα και under-screen touch ID

iphone 8 dummy, iPhone 8 dummy με dual κάθετη κάμερα και under-screen touch ID

iphone 8 dummy, iPhone 8 dummy με dual κάθετη κάμερα και under-screen touch ID

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Είναι ωραίο. Κυκλοφορεί και μια φωτό με jet black χρωμα και είναι ακόμα πιο ωραίο. Και είναι ακόμη dummy. Η τελική συσκευή θα δείχνει πιο ωραία. Είναι περίεργος πως θα ενσωματωθούν στο πάνω bezel οι κάμερες και οι αισθητήρες. Προς το παρών φαίνεται να γλιτώνουμε το χαλί του Touch ID στην πλάτη.

Chris_BMW

Touch ID στην πλάτη μάλλον γλιτώνουμε οπως λέει ο φίλος ,την κάθετη κάμερα όμως όχι ! Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που με χαλάει ..
Λεπτομέρειες θα πει κάποιος αλλα αυτές οι λεπτομέρειες ειναι που κάνουν τη διαφορα..
Anyway ..
Υ.Γ εχθές βρέθηκα με φιλικό ζευγάρι στον πανέμορφο Φλοίσβο και κάτω απο τον ήλιο η οθόνη του S7 σε σχέση με το 6s μου ήταν σκέτη απογοήτευση .. Τι να πω έχω μπερδευτεί ..

Lakis

Dual SIM θα βάλουν ποτέ; Πόσα χρόνια παλεύουν στο χώρο των smartphones, και ακόμα δεν έχουν καταφέρει το πιο αυτονόητο feature.

Blats

Άσχημο…..η κάμερα πίσω δεν μου αρέσει καθόλου έτσι κάθετη

Σταύρος Χρι

Προσωπικά τα συγχαρητήριά μου στην Apple που δεν παρασύρεται και δεν αντιγράφει άχρηστα (για μένα) και δύσχρηστα πράγματα, όπως οι κυρτές οθόνες που μόνο για να δυσκολεύουν υπάρχουν. Έκανε αυτό που ήταν αυτονόητο και έδιωξε τα περιττά περιθώρια με τρόπο που έκανε πρώτη η xiaomi και η Lg τώρα ! Επίσης μου άρεσε περισσότερο η κάμερα στο οριζόντιο αλλά δεν μπορώ να πω ότι με χαλάει στο κάθετο ! Αυτό που με ενοχλεί πολύ όμως είναι η γυάλινη πλάτη (αν είναι γυαλί). Γιατί να το κάνεις αυτό ; Αν δεν ύποστηρίζει ασυρματη φόρτιση τότε πραγματι είναι υποβάθμιση στην ποιότητα κατασκευής για μένα ! Τα iPhone ήταν αυτό που λέμε (σκυλιά) τώρα αν αυτό είναι γυάλινη πλάτη θα είναι εύθραυστο σαν κηροπήγιο !
@Chris_BMW Δεν κατάλαβα τι θέλετε να πείτε ; Οι Amoled οθόνες της Samsung είναι θεωρητικά καλυτερες και φωτεινότερες στον ήλιο από τις LCD του ανταγωνισμού !

Chris_BMW

Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση ,το επόμενο I phone θα έχει OLED οθόνες κ μάλιστα της Samsung..
Εγώ καταθέτω για την κίνηση αυτή της Apple τον προβληματισμό μου καθότι αυτό που είδα εχθές στο S7 σε σχέση με το παλαιοτερο 6s μου δεν μου άρεσε …
Σίγουρα ένα OLED πάνελ έχει πλεονέκτημα σε σχέση με ένα LCD, πλην όμως πιστεύω οτι η καθαρότητα κ φωτεινότητα ενός LCD πάνελ με ντάλα ήλιο δεν μπορει να ξεπεραστεί σε ένα χρόνο μέσα…
Μακαρι η Samsung να βάλει τα δυνατά της κ να μας δώσει μια OLED οθόνη που θα τρίβουμε τα μάτια μας κάτω απο όλες τις συνθήκες .. τι να πω …

techfinal

θα συμφωνήσω Chris_BMW

Giannis

Συμφωνώ ότι οι κάθετες κάμερες ξενίζουν αλλά διάβασα ότι είναι απαραίτητες για το VR. Είναι θέμα συνήθειας. Να τονίσω ότι είναι ένα dummy. Ούτε καν το σήμα της εταιρειας δεν έχει στην πλάτη. Η τελική συσκευή θα είναι polished και θα δείχνει σαφώς καλύτερη. Μέσα στον επόμενο μήνα θα ξέρουμε την τελική μορφή της συσκευής και τα περισσότερα από τα specs.

Agnostos13

@Lakis:
Ποια dual sim; Η Apple προσπαθει τα τελευταια χρονια να προωθησει την virtual sim (δηλαδη να μην υπαρχει ουτε η μια φυσικη sim στη συσκευη) και εσυ περιμενεις dual;

Saša

@Σταυρος Χρι Οταν η LG εδιωχνε περιθωρια (G2 εποχες και οχι τωρα) η apple παρουσιαζε το τελειο μεγεθος για το χερι δηλαδη τις 4″ (iphone 5). Καινοτομιες πανω απ ολα, ειπαμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.