iPhone 8: Το πρώτο hands-on video από dummy

Χάρη στις αμέτρητες διαρροές και πληροφορίες που έρχονται σχεδόν σε καθημερινή βάση για το iPhone 8, έχουμε σχηματίσει μια εικόνα για το πως θα είναι. O δημοφιλής YouTuber Marques Brownlee, χάρη στον leaker Sonny Dickson, πήρε στα χέρια του ένα dummy.

Για πρώτη φορά βλέπουμε hands on video από dummy του iPhone 8, το οποίο φυσικά δεν είναι η τελική συσκευή, αλλά λογικά είναι πολύ κοντά μιας και τέτοιου είδους dummy χρησιμοποιούνται από κατασκευαστές θηκών για να έχουν έτοιμα τα αξεσουάρ όταν κυκλοφορήσει το κινητό.

Στην μπροστινή πλευρά αυτό που ξεχωρίζει είναι το λευκό bezel, θυμίζοντας κάτι από HTC ή το Essential smartphone του Andy Rubin. Ωστόσο, αυτό που είχαμε ακούσει ήταν ότι δεν θα υπάρχει λευκό bezel, άρα πιθανόν να μην το δούμε στην τελική συσκευή.

iphone 8 dummy hands on video, iPhone 8: Το πρώτο hands-on video από dummy

Ο Brownlee αναφέρει επίσης ότι το iPhone 8 φαίνεται να έχει αρκετά μεγάλη οθόνη, αλλά χάρη στο bezel-less design, η Apple έχει καταφέρει να μην μεγαλώσει ο υπόλοιπο σώμα.

Η ανακοίνωση του iPhone 8 θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο μαζί με iPhone 7s και iPhone 7s Plus, μέχρι τότε κρατάμε κάθε επιφύλαξη για ότι διαρρέει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

εγώ δεν λέω τίποτα
θα περιμένω τις ομάδες κρούσεως που θα βγουν να λένε πόσο φανταστικό είναι
(για ένα γέλιο ζούμε)

VasiliS7edge

Μπραβο στην Apple που θα κανει το μπαμ στον σχεδιασμο. Αντε η επομενη σχεδιαστικη αλλαγη το 2021.

Desperatacitos

Ιωάννη JBBBBB, και γ@μωωω το εργαλείο ? Innovation να ούμε ?

rafael

ελα πλακα μου κανετε τωρα ετσι?? σανο τρωτε δεν εξηγηται αλλιως…το βιντεο ειναι fake. ανακατασκευασαν ενα iphone συμφωνα με μια διαροη και βαλανε με cgi animation μπροστα τα εικονιδια…ελεος ουτε καν καλο 3d δεν ειναι….

Νίκος

@rafael πλακα κανεις εσυ μηπως; 😛 αυτα που λες τα λεει και ο ιδιος στο βιντεο. δεν το πουλαει κανενας σαν αληθινο. εννοειται πως δεν ειναι αληθινη οθονη, φτιαγμενη απο πανω ειναι με Adobe After Effects.

Γιώργος Κ.

Μπράβο που ακολουθεί το ρυθμό άλλων εταιριών (καιρός ήταν) αλλά το dummy φαίνεται πολύ ψεύτικο. Σαν να μην εφάπτονται καλά οι γωνίες σαν κάτι να μη μου αρέσει. Λογικά το τελικό αποτέλεσμα δε θα έχει καμία σχέση με αυτό τουλάχιστον από άποψη ποιότητας

Παπαροκας tiamat

Nls εχεις σκεφτει οτι οι ομαδες κρουσεως που λες οτι θα βγουν να λενε ποσο φανταστικο ειναι μπορει να γελανε μαζι σου ;;!

Rizo

Rafael οπως λέει ο Νίκος είναι.
Επειδή δεν είναι λειτουργική συσκευή έβαλε τεχνητά το home screen για να έχουμε μια εικόνα.
Πέρα από αυτό πάντως εμενα μου αρέσει πολύ.
Ειναι καλή αναβάθμιση και λογικά θα έχει και πολλές νέες λειτουργίες.
Τι άλλο δηλαδή να κάνουν; 3d projector;

wave

@tiamat +1

thanos

Λογικά η τελική σχεδίαση θα πλησιάζει σε αυτο που είδαμε. Μπροστά η συσκευή ειναι ολα τα λεφτά, ελάχιστα bezels και χωρίς την ανούσια κυρτότητα, κατ’ εμέ. Η κάμερα που πλέον παει κάθετα ειναι περιεργη, αλλα λογικο γιατι τη συνηθίσαμε διαφορετικά. Έχοντας το 6s ειναι μια πολυ καλή αναβάθμιση.

θανος

πραγματικα αισχος… αν βγει ετσι… με τοσες καμερες πανω πανω κτλ… αν βγει και σε κυρτη οθονη …. σορρυ αλλα ουτε καν….. ασε [ου η τιμη στην ελλαδα θα είναι 970 ευρω…. 1000 ευρω για ένα κηνιτο ; αν και κατοχος αιφον ουτε για αστειο…. 1000 ευρω για ένα κηνιτο.

bezilys

@θανος κάτι τέτοια για τις κάμερες επανω λέγατε και στο s8 και ότι ήταν κακάσχημο και μόλις βγήκε σας άρεσε

Fotis

Έρχεται ο βασιλιάς το iPhone 8 η Samsung όσα note και να βγάλει πάλι το 8 θα το περάσει την πρώτη εβδομάδα.Αντε να αντικαταστήσω το 6σ μου.

Jim C.

@rafael έλεος ! 😂😒

JD

Με κάτω απο 400 ευρώ κάποιος αγοράζει το LG G6 , κανένας απολύτως λόγος να πάρει το αντίγραφο του που έβγαλε η Apple και μάλιστα με πολύ άσχημο πίσω καρούμπαλο στην κάμερα.

Agnostos13

@JD:
Και σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω με τι μου μοιαζει! Ναι…ιδιο το LG G6 ειναι!
Το Οκτωβρη που θα ψαχνουν ολοι να βρουν το iPhone 8 στα 1000€ θα παρω το LG G6 με ενα 200αρι να τους ψαρωσω!

George

Όταν το iphone είχε μικρή οθόνη, οι οπαδοί του μιλούσαν για τον ανθρώπινο αντίχειρα. Όταν μεγάλωσε η οθόνη, οι οπαδοί του ξαφνικά.. σταμάτησαν να έχουν θέμα με τον αντίχειρά τους. Όταν είχε μείνει πίσω στην κάμερα, οι οπαδοί του δεν νοιάζονταν. Όταν βελτιώθηκε η κάμερά του, οι οπαδοί του νοιάστηκαν. Οταν το iPhone ΔΕΝ ήταν αδιάβροχο, δεν πείραξε ποτέ κανέναν από τους οπαδούς του. Μόλις έγινε αδιάβροχο, όλοι οι οπαδοί του iPhone ξετρελαθήκανε, λες και δεν ξέρανε οτι τόσα χρόνια κυκλοφορούσαν ήδη αδιάβροχα smartphones. Το ίδιο θα συμβεί με το fast charging, το wireless charging, τα μηδαμινά bezels και τις oled οθόνες υψηλής ανάλυσης. Όταν τα αποκτήσει αυτά το iphone, (διότι τώρα τα έχουν ήδη κάποια από τα κινητά android και ΟΧΙ το τρέχων iPhone7), τότε ως δια μαγείας οι οπαδοί του θα τα λατρέψουν και δεν θα κάνουν κουβέντα για το ότι όλα αυτά τα χρόνια τα στερούνταν πληρώνοντας μάλιστα και περισσότερα χρήματα. Γνωστή η ιστορία του iphone, γνωστός και ο τρόπος σκέψης των αγοραστών του. “Εχει σταματήσει παντελώς κάθε είδους καινοτομία εδώ και χρόνια στο iPhone και αντιθέτως έχει ξεκινήσει στο full η αντιγραφή άλλων καινοτομιών που υπάρχουν ήδη σε κινητά android, όπως π.χ η διπλή κάμερα αντιγραφή… Συνέχεια »

Kostas

Ο @George τα λέει εξαιρετικά…η apple απλά αντιγράφει και διαφημίζει. Δυστυχώς…

Ιωάννης jb

George… Δεν είναι έτσι τα πράγματα!! Μεγάλη οθόνη πρώτη η Apple έβαλε όταν τα πρώτα iPhone είχα 3,5 ίντσες οι περισσότεροι εκεί έξω ήταν με 2,8 και 3.. Απλα δεν περίμενε ότι θα υπάρξει τόσο ραγδαία ανάπτυξη και επειδή πάντα μένει σχετικά σταθερή στο θέμα design άργησε να δώσει μεγάλες οθόνες… Δεν είναι Χαβάη η τσαμτσουνγκ για να βγάζει 70 μοντέλα το χρόνο, βγάζει 1 αυτό με τον αντίχειρα που το λέτε ακόμα με ξεπερνάει πραγματικά.. Κάμερα πάντα είχε από τις κορυφαίες στην αγορά… Αδιαβροχοποιηση άργησε να βάλει αλλά έβαλε την υψηλότερη πιστοποίηση και κράτησε ίδιο design δεν είναι κάτι εύκολο αυτό, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα όπως τα βλέπετε…. Amoled δεν υπήρχε λόγος να βάλει διότι υστερούσαν παρα πολύ στην φωτεινότητα αλλά και στην ποιότητα απεικόνισης.. και η Apple δεν θα αφήσει την ουσία για κουραφέξαλα… Το ότι δεν καινοτομεί απλά ασχολίαστο διότι από τα προηγούμενα που λες φαίνεται ότι δε ξες που παν τα 4.. Ασχολιαστο και το φαστ τσάι τα περιθώρια και ότι αλλα κουλά λες γενικά είπες πολλά τέτοια.. λίγη σοβαρότητα και γνώση των πραγμάτων δε βλάπτει α και λίγο σφαιρική άποψη δε βλάπτει.. Τα λέω αυτά χωρίς να έχω iPhone και ούτε με βλέπω… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.