iPhone 8: Το πρώτο video hands-on από dummy

iphone 8 video, iPhone 8: Το πρώτο video hands-on από dummy

Μετά τις φωτογραφίες από dummy του iPhone 8, οι οποίες διέρρευσαν την περασμένη εβδομάδα, ο γνωστός leaker SlashLeaks, δημοσιεύει ένα video με mockup του επερχόμενου iPhone. Όπως φαίνεται πρόκειται για το ίδιο ακριβώς dummy.

H Apple έχει χρησιμοποιήσει 2.5D curved glass design στην πίσω και την μπροστινή πλευρά. Υιοθετεί το trend του full-screen smartphone που θέλει τα bezels να είναι σχεδόν ανύπαρκτα (βλέπε LG G6, Samsung Galaxy S8), ενώ απουσιάζει το πολυσυζητημένο κεντρικό κουμπί.

Στην πλάτη είναι τοποθετημένη η διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, ενώ το σασί του iPhone 8 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και έχει αρκετά μεγάλο πάχος. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για dummy που δείχνει τα βασικά χαρακτηριστικά, δεν είναι απαραίτητο ότι η Apple θα αφήσει το συγκεκριμένο πάχος. Το πάχος του iPhone 8 έχει ακουστεί ότι θα είναι στα 7.1 χλστ. όπως το iPhone 7 και τα bezel 4 χλστ.

Δείτε το video:

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να είμαστε σίγουροι, πιστεύω, και φαίνεται αρκετά χοντρό. Επίσης αυτή την απαίσια κάθετη διάταξη της κάμερας-ών θα τη μιμηθούν πολλές και είναι κρίμα γιατί πραγματικά είναι άσχημη και χαλάει όλη την πλάτη

Stelios

Μπράβο στην apple πιο άσχημο δεν μπορούσε να γίνει

Chris966

‘Οντως στη συγκεκριμένη φωτό δείχνει πολύ άσχημο και ακαλαίσθητο!
Και εκτός όλων των άλλων, το πλάτος του είναι λίγο μεγαλύτερο απ’ όσο θα έπρεπε! Όσο για το μήκος του ας ελπίσουμε να είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το τωρινό 4,7 ιντσών που είναι ούτως ή άλλως μικρό.

ΝΙΚΟΣ

Γιατί θα την μιμηθούν? @Γιώργος Κ. Υπάρχουν πολλά android τηλέφωνα με διπλή κάμερα και αρκετά καλαίσθητη όπως τα Huawei και τα Lg. Έχει λιώσει αυτή η καραμέλα εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια.

james

Για να κάνει αυτό το ψευτο-3D στις φωτογραφίες, όπως φημολογείται, χρειάζεται οι δύο κάμερες να είναι η μία δίπλα στην άλλη. Αυτό θα συμβαίνει όταν γυρίζεις το κινητό πλάγια. Αλλά και γενικότερα έχει περισσότερο νόημα να είναι έτσι οι κάμερες. Σωστά πράττει κατά τη γνώμη μου.

Γιώργος Κ.

Νίκο δεν ξέρω όμως κατά πόσο τα κινητά που αναφέρεις την είχαν στην άκρη της πλάτης του κινητού κι όχι στη μέση

Dimitris is

Ετσι ο ελληναρας έβγαλε τα συμπρεσματα του απο ενα βίντεο και ενα dummy που δεν έχουμε ιδέα εάν ειναι πραγματικό έβγαλε όλα του τα κόμπλεξ σε ενα σχόλιο τοποθετήθηκε επί του θέματος οτι ειναι κακάσχημο και προετοιμάζετε για τις νέες επιθέσεις προς την Apple this is Greece 2017.

NtinosMD

Καλα, θαυματα ( τεχνολογικα ) απο την Apple δεν περιμενουμε πλεον εδω και χρονια. Τουλαχιστον να βγαλουν ενα σμαρτφονι που να πληρει τα ελαχιστα standarts για high-end συσκευες του 2017. Δεν ζηταμε πολλα ρε αδερφε , μια μπαταρια μεγαλυτερη του plus model ( που δεν νομιζω καθως για να συνεχιζει να πουλαει το plus θα το εχουν αυτο με τη μεγαλυτερη χωηρτικοτητα ) , και μια γρηγορη φορτιση τυπου QC 4.0 ( 50% μπαταρια σε 15λεπτα φορτισης με μεχρι και 35% λιγοτερη θερμοτητα ? ουφ ….damn you samsung που δεν το εβαλες στο s8 σου ), αντε και καμια της προκοπης οθονη που να ειναι uptodate για το 2017. Τα μονα κριτηρια για μενα θα ητανε αυτα πλεον σαν upgrade. Τα υπολοιπα τα ξερουμε πως θα ειναι … ενας αξιοπρεπης φακος για ληψεις , ενα λογισμικο σταθερο μεν αλλα πλεον αρκετα πισω οσο αφορα τις δυνατοτηες του σε σχεση με το android σε stock….

ΝΙΚΟΣ

Τα HUAWEI ( HONOR 8, MATE 9) στην άκρη πάνω αριστερά έχουν τις κάμερες. Το LG G6 στην μέση.

Γιώργος Καπ

Νίκο το mate 9 το έχει σε κάθετη διάταξη αλλά στη μέση και πάνω πλευρά της συσκευής ενώ το honor 8 το έχει στην πάνω και αριστερή πλευρά της συσκευής αλλά είναι σε πλαγιά διάταξη

Αγγελος

Οτι καποιος το ειδε και πιστεψε οτι ειναι πραγματικο πρωτοτυπο…ελεος εκαναν οι κινεζοι μια πλαστικουρα απο τα οσα ακουστηκαν και δεν ανοιξαν καν την οθονη γιατι δεν εχουν στα χερια τους τετοια οθονη τοσο απλα.το κινητο θα βγει τουμπανο με κατασκευη apple και οθονη samsung μιλαμε για το τελειο συνδιασμο κι ας ειμαι φαν της samsung

giannis

Είναι (αν είναι) ένα dummy που δεν έχει οθόνη, δεν έχει περάσει από την γραμμή παραγωγής, δεν έχει βαφεί όπως πρέπει, δεν έχει τα υλικά που πρέπει και δεν αποκλείεται να μην έχει και τις σωστές διαστάσεις. Αυτό που βλέπουμε ίσως να είναι φτιαγμενο από ξύλο, πηλό ή πλαστικό. Οπότε κάντε λίγο υπομονή.

ΝΙΚΟΣ

P9 ,όχι mate.Έχεις δίκιο. Μπερδεύτηκα. Αλλά η ουσία είναι πως όλες αυτές οι υλοποιήσεις είναι καλαίσθητες και έχουν πολύ καλή απόδοση. No reason λοιπόν να κάνουν πατάτες στο design ,με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο android. Θα το πληρώσουν με δάκρυ και αίμα.

bezilys

Άμα θα είναι έτσι που δεν νομίζω θα είναι άσχημο…

petros

μετα το S8, LG G6, SONY xz premium αυτο δειχνει σαν φτωχός συγγενείς, χάλια μαύρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.