iPhone 8 dummy: Ότι πιο κοντά έχουμε δει σε τελικό design

iphone 8 dummy, iPhone 8 dummy: Ότι πιο κοντά έχουμε δει σε τελικό design

O @OnLeaks είναι γνωστός σε όλους μας για τις διαρροές του και πολλές από αυτές, αρκετά αξιόπιστες. Αυτή τη φορά δημοσιεύει εικόνες από dummy του επερχόμενου iPhone 8 και μοιάζει αρκετά με ένα προϊόν έτοιμο να βγει στα ράφια, παρά μια μισοτελειωμένη προσπάθεια απεικόνισης της τελικής συσκευής.

Αυτή είναι ίσως η καλύτερη εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής για το πως μπορεί να μοιάζει το iPhone 8, που θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο.

Ξεκινάμε με την μπροστινή πλευρά απ όπου απουσιάζει το κεντρικό κουμπί, τα bezel γύρω από την οθόνη είναι πολύ μικρά, ενώ στην επάνω πλευρά το περιθώριο είναι ακόμη πιο μικρό απ ότι έχουμε δει σε διάφορα renders. Το γεγονός ότι απουσιάζει η εγκοπή για την κάμερα, μάλλον επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για dummy. Οι στρογγυλεμένες γωνίες δίνουν μια πιο κομψή αίσθηση στο iPhone 8.

Στην πίσω πλευρά, το design μοιάζει επίσης πολύ κομψό, με την χρήση γυαλιού και στρογγυλεμένων γωνιών. Η κάμερα στην επάνω αριστερή πλευρά έχει κάθετη διάταξη και προεξέχει αρκετά από την υπόλοιπη συσκευή. Επίσης από την πλάτη απουσιάζει ο αισθητήρα αποτυπωμάτων, κάτι που ενισχύει τις φήμες για ενσωμάτωση μέσα στην οθόνη (αν και η Apple λέγεται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα).

Στο πλάι έχουν τοποθετηθεί volume buttons και mute switch.

iphone 8 dummy, iPhone 8 dummy: Ότι πιο κοντά έχουμε δει σε τελικό design

Προς το παρόν εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για το αν θα είναι αυτό το τελικό design του επετειακού iPhone 8, αλλά πως θα σας φαινόταν;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikopoup

Δεν φαίνεται ο αισθητήρας να βρίσκεται στο μήλο.. Άρα πάμε για οθόνη. Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον CHRIS_BMW πως αν βγει έτσι, δεν θα βρίσκεις πουθενά να το αγοράσεις όσο και αν κάνει.

nick

Πραγματικα αυτο το ορθογωνιο design ειναι πρωτοποριακο,εχω βαρεθει με ολα αυτα τα τριγωνα android που κυκλοφορουν.Δεν θα βρισκεις πουθενα να το αγορασεις.Και εκει που με τελειωσε ειναι το χρωμα.Μαυρο!Ενταξει παλι τους εδειξε πως γινεται η apple.

To μονο που μενει για να λιποθυμησω ειναι να ειναι η μπροστινη πλευρα απο γυαλι και οχι κοντρα πλακε οπως τα android.Oνειρο ειναι παιδια,αυτα μονο στα ονειρα.

One

Τα αμερικανια οτι και να τους προσφέρεις, αν τους κανεις να θέλουν να το αποκτήσουν θα δώσουν ακόμα και το νεφρο τους για να το πάρουν. Τωρα τι θα κανει ο υπόλοιπος κοσμος που ειναι πιο σκεπτικός στις μεγάλες αλλαγές μένει να δούμε.

giannis

Έχουμε καταλήξει στο σχέδιο. Αυτό θα είναι, πιο polished βέβαια.

Ανδρεας Κ

Μπραβο Apple.. μας εβγαλες τα ματια παλι… χαχαχα

JD

Πολύ όμορφο το iphone S8 , ξεφτιλίστηκε η Apple να αντιγράφει τόσο απροκάλυπτα την Samsung.

Kostas

@JD Και το να μην πηγαίνεις σε οφθαλμίατρο μπορεί να αποδειχθεί εγκληματικό κάποια στιγμή

Ιωάννης jb

Μέχρι σήμερα τα περισσότερα σοβαρά smartphone έχουν ταυτότητα….
Δυστυχώς υπάρχει τρελός ανταγωνισμός εκεί έξω.. Τόσο πολλές συσκευές που είναι σχεδόν ιδιες
Αν είναι έτσι κ το νέο iPhone.. Που το αντιγράφουν σχεδόν όλοι..
Το μέλλον προδιαγραφεται περίεργο κ νομίζω θα είναι ζοφερο.. Δε μου αρέσει δε θέλω κλώνους

Geoooo

Ρε παιδιά τι κλώνος; περνάμε σιγα σιγα στην εποχή Χωρις μπεζελς..!!! Βασικά ηδη εχουμε περάσει με την αρχή να κανει η Samsung..!! Θα ακολουθήσουν πολλές(huawei,lg,htc). Χαλαρώστε και απόλαυσε το !

Gio

Ποια εκανε την αρχη η samsung?πες αλευρι η xiaomi σε γυρευει

stratos

η πρωτη με σχετικα bezzless screen ηταν το sharp AQUOS , 3 χρονια πριν https://www.gsmarena.com/sharp_aquos_crystal-6590.php !!!!!
Και οσο για εσας που λετε εκανε αντιγραφη …ειναι σαν να λετε τοτε οτι επειδη η apple εβγαλε το πρωτο ολοκληρωμενο smartphone το 2007 iphone 2g τοτε ολες οι μεγαλες εταιριες καινοτομησαν και ακολουθησαν αυτο που εκανε η APPLE, αρα το θεμα αντιγραφης στην εμφανιση ειναι απλα αστοχο και ατοπο μιας και ολα μοιαζουν γτ μοιραζονται τις ιδιες διαστασεις οθονων , τα ιδια χαρακτηριστικα , τις ιδιες καμερες. Το μονο που αλλαζει ειναι το λειτουργικο και αυτο κανει την διαφορα μεταξυ συσκευων. ακομα και ANDROID VS ANDROID αν το UI ειναι για τα σκουπιδια τοτε , οτι και να του βαλεις κατω απο το “καπο” παλι θα παρατηρεις lag μετα απο λιγο καιρο και πεσμενη αποδοση.

forneverarrow

Νομίζω ότι πρέπει στο εξής να συμβιβαστούμε με τη νέα πραγματικότητα. Δεν υπάρχει πλέον καινοτομία στον χώρο των smartphones καθώς το είδος έχει φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων. Θα βλέπουμε μόνο βελτιωμένες εκδόσεις κάθε χρόνο οπότε ο μόνος λόγος να αγοράζουμε θα είναι επειδή τα έφτυσε αυτο που έχουμε, όπως συνέβη και με τα pc και τα tablets…

Agnostos13

Η επομενη καινοτομια στα smartphones θα ειναι να μην ειναι smartphones!
Τα smartbands θα τα αντικαταστησουν…καποια στιγμη…στο μελλον…
Μεχρι τοτε μην περιμενετε κατι τραγικα διαφορετικο!

giannis

Samsung s8 Iphone 8
Μικρά μπεζελς πάνω κάτω ανύπαρκτα μπεζελς
Αποτύπωμα πίσω αποτύπωμα στην οθόνη
Απλή κάμερα πίσω διπλή κάμερα πίσω

θα συνέχιζα αλλά νομίζω ότι έγινα κατανοητός.

Υ.Γ. Ακόμα ψάχνω την αντγραφή του s8 που (ευτυχώς) δεν έγινε.

Nikthegreek777

@stratos.. για lag που αναφερεσαι φιλτατε.. μαλλον εχεις μεινει χρονια πισω… ειχα ενα iphone 6 plus και μετα απο την αναβαθμιση σε ios 10 κρεμαγε ολη την ωρα… μου θυμιζε κατι παλια android… οποτε δ ισχυει αυτο που λες… μετα απο δυο χρονια τα περισσοτερα κιν κλαταρουν.. απομυθοποιηθηκε και η apple.. πηγαινε βαψτα μαυρα λοιπον!

wave

Εσύ είχες Iphone 6s και μόλις το αναβάθμισες σου κόλλαγε και όλη την ώρα ε!!! Και εγώ που έχω Iphone 5s τρέχει το τελευταίο ios και όπως οποιοδήποτε iphone παει σφαίρα!!
Περίεργα πράγματα!!
Τότε καλά έκανες και το άφησες, δεν είναι για σένα τα iphones, πάρε κανένα android να μην σου κολλάει και να χεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.

Γιώργος Κ.

Καλά παιδιά πραγματικά δεν ισχύει αυτό που λένε μερικοί ότι το ios δεν λαγκαρει. Είχα ipad mini 1st Gen κι όταν πήρε ios 7 και ακόμη χειρότερα το 8 έγινε πραγματικά άχρηστο. Ευτυχώς το άλλαξα και πήγα στο 4 και τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα.

Salonica21

Δεν νομίζω να υπαρχή μεγαλύτερη ευχαριστήσει από το να βλέπεις σε άρθρο αναφερόμενο για το επόμενο IPhone να σχολιάζουν android fans.

Vai

Βρε πως αλλαζουν οι καιροι. Καποτε οι Samsung fans κοροιδευαν τους μηλοφωναδες με διαδικτυακια memes οτι το iphone 20 θα ειναι σαν “φωτοσπαθο” και ξαφνικα τωρα που η Samsung το πηγε σε αναλογιες τηλεκοντρολ/σοκοφρετας, ειναι ωραιο, ειναι απιστευτο και φοβερο!
Τουλαχιστον αν ισχυει η παραπανω φωτογραφια και βγει ετσι τελικα, η Apple θα εχει βαλει την σωστη αναλογια οθονης.

wave

https://www.youtube.com/watch?v=HTBJo2OPDKA
Στο συγκεκριμένο video βλέπουμε ένα ipad mini 1 που τρέχει το ….. IOS 9 μια χαρά και σε καμία περίπτωση δεν το λες άχρηστο.

johny

ενα κινητο αν δεν το υπερφορτωσεις στην εφαρμογη και το χειριζεσαι αναλογα και οπως πρεπει δεν υπαρχει περιπτωση να λαγκαρει.περα απο αυτο οπως ειπα μπορει να σημβει αν το υπερφορτωσεις η αν δεν κατεβασεις σωστα το λογισμικο του σε μια προσφατη αναβαθμιση.και εννοειται οτι ολες σχεδον οι αναβαθμισεις οι αρχικες παρουσιαζουν σφαλματα και ελαφρυ λαγκ.καποια κινητα επισης αν δεν κατεβασουν σωστα το λογισμικο μπορει και να μην ανοιγουν και σου βγαζουν και σφαλμα.αλλα ζητημα καποιοι που μιλανε για apple και λαγκ αν εχουν πιασει αυτη την εταιρια στα χερια τους.απλα δεν μπορουν να το παρουν λογο χρηματων και δεν θα τους κρινω γι αυτο,αλλα θα τους κρινω γιατι ειναι android fun και εχουν κολλησει εκει και γραφουν οτι τους ερθει στο κεφαλι.ποιο ειναι καλυτερο κινητο απο το iphone?το νεο sg?για μπειτε λιγο στα σκρουτζομαγαζα να διαβασετε κανενα σχολιο να δουμε τι γραφει ο καθε χρηστης που το αγορασε.εχουμε και φιλους που το εχουν και βλεπουμε.σε καμια περιπτωση δεν δυσφημιζω την εταιρια.αν ηταν μουφα δεν θα εκανε και η apple παραγγελια σε καποια εξαρτηματα αλλα και παλι δεν ειναι apple.ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ,και οχι μονο αυτη αλλα ολες οι εταιριες.εχω γραψει ξανα και σε αλλο ποστ μου… Συνέχεια »

Γιώργος Κ.

https://youtu.be/hZx90ArGG98 Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε ένα iPad mini 1st Gen να τρέχει ios 9 και να κολλάει όπως η μύγα στο μέλι. Το βίντεο είναι στα ΑΓΓΛΙΚΆ και όχι σε μια ακαταληπτη γλώσσα κι επίσης από κάτω τα περισσότερα σχόλια γράφουν για το lag που έχει το ταμπλέτ με το συγκεκριμένο ios όπως επίσης μερικοί που θέλουν να κάνουν downgrade σε ios7 κτλ. Μην προσπαθείτε να μας πείσετε με τυχαία βίντεο που βρίσκετε στο YouTube για κάτι το οποίο είναι πασιφανές. Ήμουν κάτοχος σας είπα και δεν το λέω στον αέρα κι όποιος δεν πιστεύει να μου στείλει το email του να του δείξω φώτο που έχω ακόμη στο κινητό μου από το tablet (όπως και από το mini 4 που έχω τώρα) Επίσης το να θεωρείται καλύτερο ένα κινητό από τις αξιολογήσεις του στο skroutz είναι το λιγότερο τραγελαφικό. Ξέρετε ποιος μπορεί να γράψει εκεί πέρα; Ο οποιοσδήποτε!! Καλά ακούσατε. Α δεν το ξέρατε;;; Λυπάμαι που το μάθατε από εμένα. Πάρτε το χαμπάρι και χωνεψτε το επιτέλους: δεν υπάρχει κινητό ή tablet το οποίο να μην κολλάει. Όταν θες να βάζεις περισσότερα πράγματα στο λογισμικό σου για ανά ακολουθήσεις κάποια στιγμή τις υπόλοιπες εταιρείες, είναι λογικό δύο Α5 με… Συνέχεια »

Don mitso mou

@γιωργος κ

καινούργιο (από το κουτί) Samsung galaxy s7, ανοίγεις την κάμερα, τραβάς μια φωτογραφία και πατάς να σου την ανοίξει από την εφαρμογή για τις φωτογραφίες. “Η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται”. Πες μου ρε φίλε σε ποιο άλλο android κινητό θα δεις κάτι αντίστοιχο. Το πρόβλημα είναι το λειτουργικό και η Samsung το γ*****ε και ψοφησε με το UI που έχει. Τα μόνα android που γούσταρα και γουστάρω είναι της Sony. Design μινιμαλιστικό, χωρίς φρου φρου και αρώματα.

Γιώργος Κ.

Don mitso mou δεν υποστηρίζω καμία εταιρία. Ήμουν κάτοχος συσκευών όλων μα όλων των εταιρειών κι αυτή τη στιγμή είμαι με ένα εξαιρετικό mate 9. Είχα από Symbian μέχρι windows phones και blackberry OS. Όλα μου έβγαζαν θέματα μετά από κάποια περίοδο, ακόμη και τα iPads όσο κι αν δεν το πιστεύετε. Ειδικά το mini 4 μετά από την αναβάθμιση στο 10 μου έριχνε απότομα την μπαταρία από μόνο του. 20% κάτω με το που άνοιγα οθόνη. Το έστειλα Αθήνα και μου άλλαξαν πλακέτα. Το πρόβλημα επιμένει αλλά τουλάχιστον όχι τόσο έντονα. Κι αυτό είναι πρόβλημα λογισμικού γιατί μου το έκανε μετά την αναβάθμιση!

Όσο για αυτό που λες για τη Samsung να σου θυμίσω ότι κάποιες ναυαρχίδες της Sony έγραφαν ότι έπρεπε να κρυώσει η κάμερα για να συνεχίσει να λειτουργεί αλλιώς έβλεπες μια μαύρη οθόνη. Και μάλιστα έβγαζε αυτό το μήνυμα χωρίς να έχεις λειτουργήσει την κάμερα πάνω από 5 λεπτά.

wave

Δηλαδή εσύ βλέποντας αυτό το video θεωρείς ότι το tablet είναι αυτό που είπες? Δηλαδή αυτό το tablet που βλέπουμε σε αυτό το τυχαίο όπως λες video είναι αυτό που χαρακτήρισες ”άχρηστο” Θα μας τρελάνεις? Και επειδή υπάρχουν haters που σε όλα τα video γραφουν αρνητικά θέλεις να μας το περάσεις ως δεδομένο. Δεν ξέρουμε τί βλέπουμε ή μήπως δεν ξέρουμε τί έχουμε? Φυσικά και το 4 είναι πιο γρήγορο από το 1 έτσι πάνε αλλά εσύ είπες άχρηστο. Και μην ξεχνάς ότι μίλησες για ios7 και όχι ios 9……
Να είσαι σίγουρος ότι αν είχα προιοντα apple που κολλούσαν δεν θα είχα κανένα θέμα να το πω.
Το να μας λες πάρτε το χαμπάρι όλα κολλάνε είναι δική σου άποψη μην προσπαθείς να την επιβάλλεις καταντάει και αστείο. Το να μας δείξεις και τη φωτογραφία του ipad στο κινητό είναι τουλάχιστον ….. αστο καλύτερο. Σιγά μην κάνουμε και δίκη. Πάντως σε συγχαίρω Nikthegreek777 γιατί επέλεξες πάλι apple!! Μπράβο

Γιώργος Κ.

Wave άκου να σου πω κάτι που το λέει η λογική: η Apple όπως και όλες οι εταιρίες βγάζοντας νέα λογισμικά βγάζουν αυτόματα και νέα χαρακτηριστικά. Έτσι έκανε με το 8 που είχε αλλάξει αρκετά από το 7 κι έπειτα ακόμη περισσότερο με το 9. Με τη λογική και μόνο, τα νέα λογισμικά επιβράδυναν το ipad mini 1st Gen (όπως και όλα τα iPhone 4 με τα ίδια χαρακτηριστικά – τουλάχιστον 2 φίλων μου που για τον ίδιο λόγο πήγαν στο 5s και στο 6 αντίστοιχα) καθώς είχε παλαιολιθικο επεξεργαστή (ήταν ήδη 3 ετών όταν έβγαλε το ios9) και μια ram για κλάματα (512ΜΒ!) . Είναι απολύτως λογικό το ταμπλέτ η το κινητό να κολλάει. Τώρα να σου πω ότι δεν κολλούσε επειδή έτυχε εσύ να έχεις iPhones τουλάχιστον με 1 ραμ και πιο σύγχρονο επεξεργαστή που δεν κολλούσαν; Αφού ήμουν κάτοχος και έβλεπα με τα μάτια μου ότι άνοιγε ορισμένες εφαρμογές μετά από μια αιωνιότητα και μια μέρα κι επίσης δεν κρατούσε ανοίχτες πάνω από 6 εφαρμογές ταυτόχρονα. Με είχε εκνευρίσει τόσο που μια φορά το πέταξα από τα νεύρα μου και του έκανα σημάδι στον τοίχο. Κι επίσης που είδες εσύ τους Apple haters στα σχολια; Το ότι… Συνέχεια »

xaris

ανταγωνισμος δεν υπαρχει και ουτε υπηρχε ποτε…Μονο Apple..ουτε το 7 plus εχει κουμπι..γυαλι ειναι ενα με την οθονη..Απλα τωρα το κανει super..

Pavlos

Αυτό με το νεφρό μου άρεσε εμένα ! χαχαχαχα , Αστείο , αλλά έχει γίνει και στ’αλήθεια !
Να και η είδηση:
https://www.newsnowgr.com/article/49430/17xronos-poulise-to-nefro-tou-gia-ena-iPad-ki-ena-iPhone.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.