To iPhone 8 θα έχει επαναστατική τεχνολογία 3D κάμερας

Σύμφωνα με τον γνωστό για τις πληροφορίες του Ming-Chi Kuo, η Apple δουλεύει πάνω σε μία επαναστατική τεχνολογία κάμερας για το iPhone 8, η οποία θα κάνει δυνατή την αναγνώριση προσώπων ή ίριδας, τις 3D selfies και την επαυξημένη πραγματικότητα.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία δεν θα είναι κάτι το συνηθισμένο για smartphones, ωστόσο θα θυμίζει αρκετά το Kinect του Xbox. Σύμφωνα με τον Kuo, η τεχνολογία θα αφορά την μπροστινή κάμερα, η οποία θα υποστηρίζεται από έναν υπέρυθρο πομπό και δέκτη. Με αυτό τον τρόπο, η κάμερα θα καταγράφει πληροφορίες βάθους, αντί να βγάζει μια απλή “επίπεδη” φωτογραφία.

Μια τόσο εξελιγμένη κάμερα θα επιτρέψει την χρήση της τεχνολογίας facial recognition για να ξεκλειδώνουν οι χρήστες την συσκευή τους με αξιοπιστία. Επιπλέον, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παιχνίδια ή για την λήψη 3D selfies.

Ο Kuo πιστεύει ότι αντίστοιχη τεχνολογία καταγραφής βάθους θα χρησιμοποιηθεί και στην πίσω κάμερα, ωστόσο δεν θα γίνει αυτό τον χρόνο. Σίγουρα η τεχνολογία αυτή ακούγεται αρκετά εντυπωσιακή, και θα κάνει την διαφορά αν τελικά φτάσει στο iPhone 8. Πως σας φαίνεται;

Apple 3D camera, To iPhone 8 θα έχει επαναστατική τεχνολογία 3D κάμερας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Πολλές μα παρα πολλές αλλαγές ακούγονται για εφέτος .. Αν συνυπολογίσουμε οτι θα παρουσιάσει και νέο ντιζάιν το θεωρώ λίγο απίθανο να τα δούμε ολα αυτά μαζί σε μια συσκευή σύμφωνα με όσα μας έχει συνηθίσει έως τωρα η Apple.
Οψόμεθα ..

KnightRider

Άντε να δούμε για άλλη μια φορά την “καινοτομία” τους

Μασαμπλοκος

Apple και καινοτομία πάνε μαζί.
Hatters gonna Hate!!!!!!!!

Γιάννης

Πολύ καλή τεχνολογική καινοτομία να λέμε την αλήθεια. Οπότε να το περιμένουμε με τιμή γύρω στα 1000 ευρώ?

ChristosT

Δακτυλικό αποτύπωμα και passcode ΥΠΑΡΑΡΚΕΤΑ. Αρκεί να μην υπάρχει Bug και πίσω πόρτα.
Όλα τα άλλα…νάχαμε να λέγαμε…

χρηστος

Οταν θα βαλει σαρωτη ιριδας και edge οθονη, οι κολλημενοι της Apple θα λενε για innovation. Αλλα τετοια αξιζουν σε προβατα που αγοραζουν κινητα 16 GB διχως επεκταση μνημης με 850 ευρω..

NtinosMD

Α, ρε HTC με το 3d evo ποσο μπροστα ησουν τελικα ….

bill

γιατι οπως ολοι ξερουμε επαναστατικη τεχνολογια-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και αππλε πρωφανος ενα και το αυτο!!!
παω να βελασω!! τα λεμε!!

Sint

Δηλαδή τώρα.. ΘΑ κάνει κάτι και το φανέρωσε πριν το κάνει…Για να λέμε αργότερα, η Huawei το έκανε αλλά το είχε σκεφτεί άλλος πρώτα… Ήδη σαν project λειτουργεί, το σωστό θα ήταν, αν ισχύει, να γραφτεί ότι θα εξελίξει κ όχι ότι θα έχει κάτι επαναστατικό.

thorious

Καλημέρα σε όλους,
δύο άρθρα ποιο πίσω, το χαβει θα εχει μια απλά μια 3d κάμερα. το αιφον, μπορεί να έχει την επαναστατική 3d κάμερα. Μάλιστα. Σαν τον επαναστάτη τσιπρα μου ακούγεται!!!!

James

Και κάπου γύρω στον Ιούλιο – Αύγουστο βγαίνει μία τελευταία φήμη και λέει ότι θα είναι επαναστατικά ολόιδιο με πέρυσι 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.