iPhone 8: Αυτά είναι τα τελικά σχέδια της επετειακής έκδοσης;

iphone 8 schematics, iPhone 8: Αυτά είναι τα τελικά σχέδια της επετειακής έκδοσης;

Όσο και να προσπαθεί η Apple να μην υπάρχουν διαρροές από τα iPhones που ετοιμάζει κάθε χρόνο, δεν τα καταφέρνει. Πριν γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις βλέπουμε σχέδια, φωτογραφίες, θήκες και πληροφορίες για τεχνικά χαρακτηριστικά και αρκετές διαρροές πέφτουν μέσα.

Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον για το τι θα ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο είναι μεγαλύτερο από ποτέ, μιας και περιμένουμε το επετειακό iPhone 8 με αφορμή τα 10α γενέθλια του iPhone.

Σήμερα δημοσιεύονται κάποια σχέδια τα οποία λέγεται ότι έρχονται από το εργοστάσιο της Foxconn και ότι είναι τα τελικά του επετειακού iPhone 8. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες (για τις οποίες δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι) αυτό είναι το σχέδιο που χρησιμοποιείται κατά την διαδικασία κατασκευής του iPhone με οθόνη 5.8 ιντσών OLED που χρησιμοποιεί 2.5D glass.

Όπως έχει υποστηρίξει ο γνωστός αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, η εμπρόσθια κάμερα του iPhone 8 θα διαθέτει 3D scanner για αναγνώριση προσώπου. Μάλιστα η Apple θεωρείται ότι μπορεί να έχει προβλήματα με την παραγωγή της συγκεκριμένης τεχνολογίας, κάτι που είναι πιθανό να οδηγήσει στην καθυστέρηση της κυκλοφορίας.

Τα κουμπιά στο πλάι θα είναι μηχανικά, δεν θα μπορείς να τα πατάς, αλλά θα αισθάνεσαι το haptic feedback όταν αλλάζεις την ένταση του ήχου ή ανοίγεις το κινητό. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος κάτω από την οθόνη.

Για τα συγκεκριμένα σχέδια κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, όμως και στο παρελθόν έχουμε δει αξιόπιστες διαρροές περίπου ένα εξάμηνο πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Αν θεωρήσουμε ότι το iPhone 8 θα μοιάζει κάπως έτσι, τότε η Apple θα κάνει σημαντικές αλλαγές από το design που μας έχει συνηθίσει. Όπως έκαναν LG και Samsung, αφήνει πίσω της τα μεγάλα bezel για τα οποία έχει δεχτεί έντονη κριτική.

iphone 8 schematics, iPhone 8: Αυτά είναι τα τελικά σχέδια της επετειακής έκδοσης;

iphone 8 schematics, iPhone 8: Αυτά είναι τα τελικά σχέδια της επετειακής έκδοσης;

iphone 8 schematics, iPhone 8: Αυτά είναι τα τελικά σχέδια της επετειακής έκδοσης;

iphone 8 schematics, iPhone 8: Αυτά είναι τα τελικά σχέδια της επετειακής έκδοσης;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Και κατι μου λεει οτι παλι δεν θα εχει Stereo ηχογραφηση στο βιντεο και ουτε 4Κ 60fps

Αγγελος

Αν εχει τετοιο σχεδιασμο ας μην εχει καν ηχο φιλε!

Panagiotis

Με τίποτα δεν θα είναι έτσι. Στο 1 σχέδιο δείχνει στη μέση στο πάνω σημείο καμέρες κλπ κλπ και δίπλα το δείχνει όλο οθόνη με σχισμη κιόλας μέσα στην οθόνη. Σιγά μην το κάνουν με τέτοια bezels.

vasilist

Εχω αφήσει το ios απο το τελευταίο μου iphone το 5s γιατί δεν είχε κάτι να μου προσφέρει έναντι των android flagships πλέον η apple αλλά τώρα βλέπω κάτι πολύ όμορφο και μου αρέσει η ιδέα!
Οσο περιορισμένος και να νιώθω με το ios για πλάκα θα ξανα γυρνούσα αν είναι έτσι.

Chris_BMW

Προβλέπεται φέτος να σπάει κάθε ρεκόρ .. το μονο σίγουρο ειναι πως αναβάθμιση θέλοντας κ μη λόγο διαθεσιμότητας θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα ….

Υ.Γ Ο ιππότης μη μπορώντας να προσάψει κάτι στις φήμες (!) μιλάει για 4Κ στα 60 fps (κάτι που κανένα τηλέφωνο δεν έχει αυτή τη στιγμη ) κ για στέρεο (!) ηχογράφηση!….
Υ.Γ 2 όλοι οι υπόλοιποι γράφουν το “με τίποτα δεν θα ειναι έτσι ” μήπως κ το πιστέψουν οτι όντως δεν θα ειναι έτσι ώστε να συνεχίσουν το κουραστικό πλέον ποίημα της τεχνολογίας 3 ετιας που προσφέρει η Apple ..
Κατα τα αλλα ειναι φαν της τεχνολογίας απο όπου κ αν προέρχεται πλην της μισητής Apple ..

forneverarrow

Δείχνει όμορφο και αν τελικά βγει έτσι ίσως δώσει νέα ώθηση στις δυνατότητες του iOS. Βλέπω για παράδειγμα τα panels της μουσικής στο κάτω μέρος και λογικά θα είναι scrollable για να μπορείς να βλέπεις και άλλα apps. Για να δούμε…

One

Ουτε εγω πιστεύω ότι θα είναι ετσι και δεν πρεπει να δινουν ψεύτικες ελπιδες στον κοσμο. Αυτό με το ακουστικο στο πανω μερος που πεταγεται μεσα από την οθονη είναι αρκετο για να καταλαβει κανεις ότι δεν είναι πραγματοποιήσιμο αφου δεν εχει γινει ποτε σε καμια συσκευη, όπως επισης ουτε το δακτυλικο αποτύπωμα πανω στην οθόνη. Και η Apple συνιθιζει να βαζει τεχνολογίες αν δεν εχουν δοκιμαστεί από αλλους πρώτα.

KnightRider

@Chris_BMW

Να το βγάλει η Apple το 4Κ 60fps εφόσον μας το παίζουν ανώτεροι στην τεχνολογία

Blats

Άσχημο για μενα με την κάμερα κάθετα στο πίσω μερος!!

Jorge

Μια εύλογη ερώτηση. Που είναι η μπροστινή κάμερα;;;; 👌🏽

Αν και μου αρέσει και εμένα το design δεν ξερω αν ειναι υλοποιήσιμο διότι στο μπροστά κομμάτι πρέπει να υπάρχουν πολλά, για κατι που ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση. Τι να πω, αν η Apple βρει την χρυσή τομή, καλοδεχούμενο.

Panagiotis

Chris σοβαρά τώρα πιστεύεις θα είναι έτσι? Αχαχχαχααχαχαχα νά σε καλά με έκανες και γέλασα.

Chris_BMW

Παναγιώτη δεν ανέφερα πουθενά στο σχόλιο μου οτι ενθουσιάστηκα που θα ειναι έτσι .
Σίγουρα θα ειναι διαφορετικό απο το υπάρχον πλην όμως κρατάω τις επιφυλάξεις μου.
Απο τη άλλη θα σου πρότεινα κ εσένα να κρατάς μικρό καλάθι γιατι ως γνωστόν γελάει καλύτερα αυτός π γελάει τελευταίος …..

Σταύρος Χρι

Εγώ αυτό που βλέπω και μου αρέσει είναι ότι δεν θα είναι μια κυρτή βλακεία όπως ακουγόταν ! Φαίνεται πως η Apple θέλει να παραμείνει σοβαρή εταιρία και δεν ακολουθεί αχρηστη και δύσχρηστη μόδα των κυρτών οθονών !

Nikopoup

Εκεί που έκραζαν το s8 ως ένα κομμάτι γυαλί που θα είναι άβολο και θα σπάει εύκολα, βγήκε μια διαρροή για ένα iPhone στο ίδιο σχέδιο και ξεκίνησαν οι διθυραμβοι. Μην βγάλει κάτι καλύτερο μια εταιρεία πρώτη πρέπει να το σταυρωσουμε. Α και για όσους λένε ότι η edge οθόνες είναι δυσχρηστες μάλλον δεν έχουν πιάσει μία. Αχρείαστη ναι, δύσχρηστη όχι.

giannis

Σύμφωνα με τα τελευταια leaks μάλλον δεν θα δούμε κυρτό σχεδιασμό στην οθόνη. Επίσης τελικά το touch id θα είναι μέσα στην οθόνη.Το σχέδιο δείχνει μία πατέντα που είχε καταθέσει η apple, με την facetime camera και λοιπούς αισθητήρες να είναι μέσα στην οθόνη. Το βρίσκω δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η κάθετη camera πίσω λένε ότι θα βοηθάει στο vr. Από εκεί και πέρα έμειναν μόλις 5 μήνες μέχρι τον Σεπτέμβριο. Προσωπικά αν βγει αυτο που βλέπω εδώ, το πήρα με κλειστά μάτια.

Panikas

Προσωπικά αν βγει αυτό που βλέπω ,θα μπορέσω να ανεχτω ακόμα και το ios.

bezilys

@Nikopoup ναι και αυτό σκέτο γυαλί είναι αλλά έχεις που να το κρατήσεις έχει λίγα bezels όχι όπως το s8….

Ekimolaos

@bezilys
Γιατί, εσύ το κινητό σου το κρατάς από μπροστά; Θά’θελα νά’ξερα πώς το κάνεις αυτό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.