iPhone 8: Έρχεται Σεπτέμβρη αλλά σε περιορισμένη ποσότητα;

iphone 8, iPhone 8: Έρχεται Σεπτέμβρη αλλά σε περιορισμένη ποσότητα;

Τα iPhone που πρόκειται να λανσάρει η Apple κάθε χρόνο τραβούν το ενδιαφέρον, αλλά φέτος είναι λίγο μεγαλύτερο. Ίσως επειδή η εταιρεία φημολογείται ότι θα κάνει μεγάλες αλλαγές, αλλά και επειδή περιμένουμε ένα επετειακό iPhone με αφορμή τα 10α γενέθλιά του.

Ωστόσο, όσοι θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το iPhone 8, μάλλον δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για αρχή. Σύμφωνα με τους αναλυτές της Barclays, Blayne Curtis, Christopher Hemmelgarn, Thomas O’Malley και Jerry Zhang, η πλειοψηφία των αποθεμάτων του iPhone 8 θα, δεν γίνει διαθέσιμη πριν από το τέταρτο τρίμηνο του 2017.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι Apple θα ανακοινώσει το iPhone 8 αργότερα μέσα στη χρονιά (λογικά Σεπτέμβριο) και ως συνήθως θα διατεθεί λίγες μέρες αργότερα. Όμως, η αρχική παρτίδα θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη , επομένως όσοι το θέλουν θα πρέπει να είναι πολύ γρήγοροι. Αναμένεται να είναι όμοια περίπτωση με το iPhone 7 Plus Jet Black, το οποίο στην αρχή ήταν σχεδόν αδύνατο να το βρεις διαθέσιμο.

Για αρχή η Apple είναι πιθανό να έχει περιορισμένες ποσότητες από το high end 5.8 ιντσών edge-to-edge iPhone, λόγω της οθόνης OLED.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Προβλέπω απο τώρα τις επικεφαλίδες των tech news
Το Iphone ξεπούλησε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα! χαχα
Το έχουμε δει στο android το τρικ και μάλλον δουλεύει απο ότι φαίνετε.

Thodoris

Αφού η Apple δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Samsung στα χαρακτηριστικά, επιστρατεύει την υψηλή ζήτηση ως πρόσθεση στην διαφήμιση για προώθηση της συσκευής. Μπράβο τους . Είναι οι μάστερ της διαφήμισης. Για κανένα λόγο προσωπικά δεν θα έπαιρνα iPhone.

Vasilis

@thodoris δεν σε ρώτησε κανεις αν θα πάρεις iPhone!! Δικαίωμα σου. Ασχολησου λοιπόν με το χάος στις συσκευές του android , αγχώσου κάθε 6μηνες για τι νέες συσκευές βγαίνουν με ποσα ram και ποιον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm θα βγει κλπ ώστε να μην σου κάνει frames στο FB και να μην κολλάει και άσε εμάς με τα iPhone της διετίας ( 6s plus) να χαιρόμαστε τις συσκευές μας

Δημήτρης

@Vasilis +1
Έτσι είναι. Όποιος αγοράζει Iphone δεν αγχώνεται ούτε για ενημέρωσεις ούτε για αποδόσεις.
Άσε τα κορόιδα να αγοράζουν πυρήνες κάθε έξι μήνες.

alxgiann

απαπα.. βρε βασίλη μου σου απαγόρευσε κανένας να χαίρεσαι το διετίας vintage κινητό σου;
Να του κάνεις και γενέθλια κάθε χρόνο και όταν πιάσει πενταετία με το καλό να του πάρεις και καινούρια θήκη…
Την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του γνώμη είπε o ανθρωπος ότι δεν θα πάρει ποτέ iphone .. Όπως και εσύ δεν θα πάρεις ποτέ κινητό android, όπως και εγώ δεν πρόκειται να πάρω ξανά LG/HTC/Samsung.
O καθένας κάνει τις επιλογές του.. 😉

Δημήτρης

@alxgiann άν δεν χαίρεται κανείς που το κινητό του είναι διετίας και διαλύει κυριολεκτικά τωρινό μοντέλο και πόσα άλλα μελλοντικά, γιατί θα έπρεπε να χαίρεται κανείς; Άν θα έχει τριάντα πυρήνες και 24 gb μνήμης; Σαφέστατα και στην πενταετία αξίζει ένα κινητό να του πάρεις και θήκη, αφού εσείς τις αλλάζετε κάθε εξάμηνο και χρόνο. Αφού ο καθένας κάνει την επιλογή του εσύ γιατί καίγεσαι; Πάρε τα τεστερονικά αδύναμα androids σου και αφήστες τους άλλους να χαίρονται τις ποιοτικότερες συσκευές τους.

Zackos

Αψωγα
Οτι τραβηξα για το iphone 7 plus ,θα το τραβηξω και για το iphone 8 . Αντε ομως δεν μπειραζει

Χρησταρας

Για να μιλησουμε λιγο λογικα και ψυχραιμα, είμαι κατοχος galaxy s7 edge (το οποιο θεωρω ότι είναι εξαιρετικο κινητο) και αυτή τη στιγμη δεν διατειθεμαι να μεταβω σε καμια άλλη εταιρια (ειδικα την apple λογω περιορισμων στο λειτουργικο κλπ). Όμως δεν μπορω, προς απαντηση στον Vasilis, nα μην αγανακτισω βλέποντας το gta σε συγκριτικο βιντεο του s7 edge με το iPhone 7, στο δε 7 να ρολαρει απροβλημάτιστα ενώ στο s7 edge να γινονται εμφανή (οχι σε τραγικο επιπεδο) τα πεσμενα frames. και εδώ θα συμφωνησω με τον Vasili ότι τα καινουργια android κινητα επιδεικνυουν μονο χαρακατηρτιστικα (πυρηνες ραμ κλπ) και τιποτα άλλο από τη στιγμη που ένα παιχνιδι όπως το gta βγηκε σε mobile εκδοση το 2013, την εποχη που οι ναυαρχιδες βλεπε galaxy s4 ειχαν 4 πυρηνες και πλεον μετα από 3 γενιες κινητών που οι πυρηνες εχουν διπλασιαστεί, το lag στο android παραμενει ενώ στο iPhone τρεχει σα βουτυρο. Και ολοκληρώνοντας να πω ότι ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την αποψη του όμως όταν το περιεχομενο της αποψης είναι ειρωνικο και χλευαστικο τοτε δεν μπορει να περιμενει από τους υπολοιπους να τον σεβαστουν. Σημασια δεν εχει τι λες αλλα ΠΩΣ το λες κι κειε την πατανε… Συνέχεια »

Χρησταρας

και ας μας ξεκαθαρισει το Techblog το σκοπο υπάρξης του σχολιασμου των αρθρων από τους χρηστες διοτι φοβάμαι ότι αν γινει μια συνολικη αναλυση των σχολιων που καταγράφονται όλα αυτά τα χρονια είμαι σχεδόν σιγουρος ότι η πλειονοτητα θα αφορα φανμποιζμους από αντροιντακιδες και μιλακιδες. Γιατι εκτος από ελαχιστα σχολια κοινωνιολογικου/ουσιαστικου τεχνολογικου περιεχομενου, όλα τα υπολοιπα δεν νομιζω να διαφερουν και πολύ από τις μεσημεριανες κουτσομπολίστικες εκπομπες. Αν θεωρει το techblog ότι αυτό το πραγμα ονομάζεται τεχνολογικη ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ και ότι τελικα οντως η τεχνολογια μας ΕΝΩΝΕΙ τοτε θα σηκωσω κι εγω τα χερια ψιλα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

Ο καθένας εχει την δίκη του γνώμη για το οτιδήποτε σε άλλους μπορεί να τους αρέσουν τα iOS σε άλλους όχι.
Εχω λειτουργήσει και τα δυο iOS android και η γνώμη μου ειναι και τα δυο εχουν κάποια μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα συμφωνώ με κάποιους οτι το iOS εχει καλύτερη υποστήριξη στις αναβαθμίσεις για 3 χρόνια θα παίρνεις σίγουρα αναβαθμίσεις.
Όταν κάποιος λέει οτι δεν θα επαιρνε ποτε iPhone είτε δεν του αρεσει είτε δεν θελει να δώσει τόσα χρήματα για iPhone η δεν εχει να δώσει.
Εχω διαβάσει και εχω ακούσει να λέει ο άλλος εισαι μ…..ς που έχεις android και δεν έχεις iPhone ο άλλος μπορεί να θελει αλλα να μην εχει δυστυχώς δεν εχουν όλοι χρήματα ουτε δεν παίρνεις με 200€ Πχ ενω ενα android μπορείς να πάρεις με αυτά τα χρήματα.
Ενα αλλο ειναι οτι οι περισσότεροι δεν παίρνουν iPhone επειδη το χρειάζονται η τους βολεύει αλλα για να λένε οτι εχουν και να το δείχνουν απο εδώ και απο εκει.

Ηρακλής

έχω δουλέψει και τα δύο iOS και android. σωστά ειπώθηκε άλλο έχει πλεονεκτήματα και άλλο μειονεκτήματα. ποιό είναι τέλειο άραγε; προσωπικά κατέληξα σε iOS. γιατί; γιατί ανοίγεις το smartphone και δεν σε νοιάζει τίποτε. όλα δουλεύουν ρολόι. φεύγω στη δουλειά και το μεσημέρι που γυρνάω βάζω στο itunes να μου κάνει ένα fullbackup. φοβερά γρήγορο. έγινε κάτι ού μη γένοιτο; το συνδέεις ξανά και έχεις τα πάντα στο smartphone σαν να μην έχει συμβεί τίποτε. η εμπειρία χρήσης; τέλεια, άψογη. νοιώθεις οτι κρατάς μία συσκευή δέκα χρόνια πιό μπροστά απο την εποχή του. αυτά που λένε μερικοί φίλοι για specs κλπ, ώστε να νοιώσουν οτι κάνανε όσο το δυνατόν καλύτερη επιλογή το καταλαβαίνω. αλλά δυστυχώς δεν ισχύει. το πέρασα και εγώ. κάποια στιγμή θα το βαρεθείς και θα δείς τα πράγματα με άλλο μάτι. ίσως και όχι. μπορεί να κρατήσει μέχρι και τα εξήντα σου. δεν παύει να είναι όμως μία επιλογή. δικαίωμα ειλικρινά του καθενός. οσοι όμως αγοράζουν Iphone που πιστεύω είναι λίγοι αυτοί σε παγκόσμια κλίμακα για επίδειξη (υπάρχουν και αυτοί) δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν, υπάρχουν και άλλοι που αγοράζουν πλεόν samsung note, galaxy για ακριβώς τον ίδιο λόγο. προβλημά τους. να κάνεις επίδειξη με ένα smartphone… Συνέχεια »

Wolf

Σωστός ο Ηρακλής…! Εγώ αν και είμαι fan του Android αναγνωρίζω και εκτιμώ τα υπέρ του ios…! Το iPhone σαν συσκευή πάντως πιστεύω πως είναι πολύ πίσω και τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με τις ναυαρχιδες της Samsung…!

xristodoulos

Μαρέσει που κάθεστε και συγκρίνετε μερικοί το iphone με τα σαμσουνγκ λες και η φεράρι ( apple) θα μπει ποτέ σε σύγκριση με fiat χαλαρωστε λίγο και μη ασχολήστε

Γιώργος Κ.

Αυτός ο Chris T πρέπει να είναι πολύτεκνος. Δεν εξηγείται αλλιώς η τόσο ένθερμη στήριξη στην αγαπημένη του εταιρια από και καλά διαφορετικά άτομα και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο… ούτε να αλλάξει λίγο τον τρόπο γραφής δεν ξέρει …

Γιαννης

γνωριζει καποιος αμα βγει και iphone 7s εκτος του iphone 8?και αμα βγει εχει διαρευσει καποια εικονα αμα θα ειναι ομοιο με το iphone 7 ?ευχαριστω:)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.