iPhone 8: Αναμένεται με καλύτερη αντοχή σε νερό και σκόνη

Το iPhone 7 ήταν το πρώτο smartphone που κυκλοφόρησε η Apple με αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Χάρη στην πιστοποίηση IP67 μπορεί να αντέξει κάτω από ένα μέτρο νερό για περίπου μισή ώρα. Το ίδιο χαρακτηριστικό αναμένεται να μπει και στο iPhone 8.

Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι το iPhone 8 θα έχει καλύτερη αντοχή σε νερό και σκόνη. Αναφέρεται ότι θα έχει πιστοποίηση IP68. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε το κινητό θα μπορεί να σταθεί κατω από 1.5 μέτρο νερό για τουλάχιστον μισή ώρα.

Επιπλέον, ως προς την αντοχή στο νερό, το iPhone 8 θα ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy S8 στα ίσα, καθώς η Samsung αναμένεται να κρατήσει την πιστοποίηση IP68 στη φετινή ναυαρχίδα.

Η Apple αναμένεται να κάνει την επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhone το φθινόπωρο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δυνατά χαρακτηριστικά όπως OLED οθόνη, ασύρματη φόρτιση, frame από ατσάλι και γυάλινο design. Ωστόσο καμία από τις παραπάνω πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένη.

iPhone 8 ip68, iPhone 8: Αναμένεται με καλύτερη αντοχή σε νερό και σκόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Το να βγαίνουν και να αναπαράγονται παντού, έστω και με τη μορφή φημών, κάτι τέτοιες ειδήσεις για ένα κινητό που δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λιγότερο από 7 μήνες είναι το λιγότερο τραγελαφικό….

Γιώργος

Μαζί σου!!!

M.G.

Καλά τα λέτε αλλά οι φήμες άρχισαν την επόμενη της παρουσίασης του 7, συν ότι πρέπει και οι ντιλιβεράδες της παρούσης ιστοσελίδας, αφού μοιράσουν τις πίτσες, ν’ αρχίσουν να κράζουν, ιππότες, Bond…James Bond, κλπ…

Παπαροκας tiamat

Και όμως με το ip67 είχε πιο δυνατή στεγανοποίηση από το ip68 του s7 βάση τεστ

ΑΝΔΡΕΑΣ

Τέλειο θα είναι!! Από τώρα εξοικονόμηση για να αναβαθμίσουν όλοι από day one!!
Rover , M.G ROVER , ένα θρυλικό αυτοκίνητο με περγαμηνές ,που δυστυχώς πήγε άπατο λόγω του ανταγωνισμού που το ξεπέρασε σε ποιότητα αλλά και με καλύτερη τιμή.
Apple rules, haters gona hate!!

NZ

..και για τη σκόνη!
https://www.youtube.com/watch?v=Mv6ErVCjDMI

Batman

Ρε παιδιά αυτά πάντα βγαίνουν για να κρατάνε τους πελάτες “ζεστούς” και να κόβουν και αντιδράσεις του κοινού σε αυτό που ετοιμάζονται να βγάλουν στην αγορά!!
Αντί να ρωτάνε τον καθένα από τα εκατομμύρια κόσμου,ξαμολάνε μια είδηση και βλέπουν πως ανταποκρίνεται το κοινό από comments κτλ.!!

KnightRider

Ναι και θα πουν μετα οτι η εγγύηση δεν καλύπτεται απο νερό οπως εκανε στο 7

M.G.

Καλώς τον ντιλιβερά με το παπανδρεικό όνομα….😂 😂 😂 😂

KnightRider

Γιατι αδικο θα χω ?? Δες το άρθρο “iPhone7 η εγγύηση δεν καλύπτει ζημια απο νερο” – τότε τι σκ@τα εκαναν τοτε ντόρο οτι ειναι δηθεν αδιάβροχο ???

James

@M.G. και πίτσες να μοιράζει κάποιος είναι μία τίμια δουλειά. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Όποιος μοιράζει πίτσες δεν έχει δικαίωμα να έχει άποψη; Αν έχεις κάτι καλύτερο και χρησιμότερο να πεις, απλά πες το. Δε σε εμποδίζει κανένας.

Όσο για το κράξιμο, σόρρυ κιόλας, δεν ήξερα ότι είναι υποχρεωτικό να μας αρέσει η Apple για να μας επιτρέπεται να μπαίνουμε στο σάιτ. Το λέω επειδή δε βλέπω κανέναν να λέει τίποτα για όσους έχουν σταθερά αρνητική άποψη για προϊόντα άλλων εταιριών.

P.S. Δε μοιράζω

KnightRider

@James

Σκεψου οτι και να εβγαινε iPhone 8 χωρίς bluetooth και wifi θα ελεγαν τα ιδια και θα μας λέγανε οτι παλι κραζουμε

Gagarin

Διαβάστε αυτό κ θα καταλάβετε τις διάφορες… Σίγουρα έχετε δει σε διάφορα προϊόντα να αναφέρεται κάποιος βαθμός προστασίας IP, όπως IPX54, IPX8 κ.λπ. Οι αριθμοί αυτοί υποδηλώνουν μια συγκεκριμένη πιστοποίηση για το προϊόν στο κατά πόσο είναι αδιάβροχο και προστατευμένο. Για παράδειγμα, ένα προϊόν μπορεί να είναι αδιάβροχο όταν ψιχαλίζει (π.χ, ένα σακίδιο) αλλά να μην είναι αδιάβροχο όταν πέσει στο νερό. Υπάρχουν προϊόντα που θέλουμε να είναι απολύτως αδιάβροχα και στεγανά, όπως για παράδειγμα οι αδιάβροχες θήκες κινητών ή οι αδιάβροχοι σάκοι που χρησιμοποιούν όσοι ασχολούνται με θαλάσσια σπορ. Με την κατάλληλη πιστοποίηση, ο καταναλωτής είναι σε θέση να γνωρίζει ακριβώς πόσο αδιάβροχο είναι το προϊόν που αγοράζει και όχι ότι είναι αδιάβροχο γενικά και αόριστα. Ο έλεγχος της πιστοποίησης γίνεται σε εργαστήρια, σύμφωνα με συγκεκριμένες διαδικασίες, οι οποίες είναι αρκετά περίπλοκες και δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούν εδώ. Οι διαδικασίες αυτές ακολουθούν το πρότυπο IEC 60529, ώστε να είναι πάντα οι ίδιες ανεξάρτητα του προϊόντος ή του κατασκευαστή. Η κωδικοποίηση IPΧΧ, που ακολουθείται πιο συχνά, έχει 2 ψηφία τα οποία παίρνουν συγκεκριμένες τιμές και ενημερώνουν τον καταναλωτή για την πιστοποίηση που έχει το προϊόν. Αν κάποιο από τα ψηφία έχει την τιμή Χ τότε σημαίνει ότι δεν έχει… Συνέχεια »

James

@KnightRider εγώ γράφω την άποψη μου σε δύο τρία άρθρα καθε φορά που θα μπω. Διαβάζω συγκεντρωτικά τα άρθρα κάθε απόγευμα και σχολιάζω όπου έχω να πω κάτι. Αν κάποιος μου απαντήσει, του απαντάω, αλλιώς δεν ξαναμπαίνει μέχρι την επόμενη. Έχω γράψει αρνητικά για το iPhone, για την LG, για τη Samsung, για τη Nokia προχτές, ενώ σταθερά κράζω την έλλειψη σοβαρής υποστήριξης στο Android. Οι μόνοι που αρπάζονται από αυτά που λέω είναι οι fans της Apple. Και είναι οι μόνοι που καταφεύγουν σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, προσπαθώντας να με μειώσουν ως άτομο. Αυτό νομίζω λέει κάτι.

agnostos13

Μεγαλυτερη αδιαβροχοποιηση (εφοσον ισχυει) μου μυριζει καταργηση lightning (welcome smart connector;)…αλλωστε 5 χρονια ειχε 30pin σε iphone και με το iphone 7 συμπληρωσαμε 5 χρονια lightning!

ΥΓ. Ας μας πουνε οσοι κραζουνε (γενικα και ειδικα) ποιος κατασκευαστης δινει εγγυηση για υγρασια;

Gvirginia

Και η Sony άλλαξε την πολιτική της περί εγγύησης για την αδιαβροχοποίηση.. Δε φταίνε οι εταιρείες όταν ο κάθε πικραμένος κολυμπάει με το κινητό με τα πορτάκια ανοικτά ή τα ξεπλένουν με το πιεστικό…

@James
Καλά, μη λες ότι είναι οι μόνοι… Υπάρχουν και μαργαριταράκια που υποστηρίζουν Android (ή πιο συγκεκριμένα είναι αντί-Apple) και οι χαρακτηρισμοί είναι το δεύτερο επιχείρημά τους. Ευτυχώς 2-3 έφυγαν και δε ξανά σχολίασαν.
Το θέμα είναι ότι αν πεις κάτι για μια εταιρεία, αυτόματα είσαι fanboy-πρόβατο. Οπαδισμός μέχρι αηδίας…

Chris_BMW

Μάλιστα.. James@ Όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη αρκεί να μην υποστηρίζουν Apple !!! Θα ήταν προτιμότερο να πεις .. Επίσης θα ήθελα να μας επισημάνεις κάποιο αρνητικό σχόλιο προς άλλες εταιρείες οπως κ αναφέρεις γιατι εγώ μόνιμα σε άρθρα που αναφέρονται στην Apple σε βλέπω να σχολιάζεις αρνητικά ..

James

@Chris_BMW

1) το @ μπαινει πριν το όνομα, αλλιώς δεν έχει νόημα, μην το βάζεις καθόλου

2) έγραψα εγώ κάπου ότι δικαίωμα άποψης έχουν μόνο αυτοί που δε γουστάρουν την Apple; Ίσα ίσα είπα ότι κανένας δεν εμποδίζει κανέναν να γράψει την άποψη του.

3) τα άρθρα υπάρχουν, τα σχόλια υπάρχουν. Μπορείς να πας να τα βρείς. Δυστυχώς το σάιτ έχει απαρχαιωμένο σύστημα σχολίων που δεν επιτρέπει να δεις συνολικά τα σχόλια κάποιου.

James

@Gvirginia έχεις δίκιο, υπάρχουν και στην Android πλευρά τέτοιοι, αλλά συνήθως είναι κάποιοι που δε μπορούν να γράψουν σωστά ούτε μία πρόταση, οπότε τους προσπερνάς χωρίς πολλά πολλά. Προσωπικά δε με έχουν ενοχλήσει πάνω από μία ή δύο φορές τόσο καιρό που είναι εδώ

Chris_BMW

James@ Έχω γνώση για την υπόδειξη αλλα μου το βγάζει αυτόματα λόγο συχνής χρήσης βλέπεις..Καλο σου βράδυ

KnightRider

@James

Έτσι ακριβώς – αφού κι εγώ κράζω την Samsung που κάνει ότι να ναι τώρα τελευταία.

Γενικά η Apple είναι απαράδεχτη σαν εταιρία ως προς τους καταναλωτές που δεν τους σέβεται και κάνουν ότι μπορούν για να ρουφήξουν τα λεφτά με το κολοmarketing τους + που το κόστος είναι πολύ υψηλό και αδικαιολόγητο χωρίς κανένα σοβαρό λόγο και τα περισσότερα καινούργια προιόντα τους θέλουν να κουβαλάς αντάπτορες για να κάνεις κάποια βασικά πράγματα.

M.G.

Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως. Καλά, ο εαυτός σας δεν σας έχει βαρεθεί….

ChristosT

Το φθινόπωρο είναι 7-8 μήνες μακρυά, το Iphone 7 ψιλοπάτωσε, και ακόμη χωρίς να έχει πέσει η σκόνη του, αρχίσαμε να μιλάμε για το άλλο 1100έυρω Iphone με φήμες…λές και άν έχει κάποιος το 5s,6,6s…δεν έχει smartphone…
Τί να πέι κανείς…
Καλό βράδυ.

Vel.gr

Ότι και αν είναι το κινητό είτε είναι αδιάβροχο είτε δεν είναι καλό θα ήταν να μην κάνουμε πειράματα σε νερό γιατί αν μία στο εκατομμύριο συμβεί κάτι, μετά θα γκρινιάζουμε και θα έχουμε δίκιο βέβαια αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Και για αυτόν τον λόγο κυκλοφορούν αδιάβροχες διαφανή θήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.