iPhone 8: Θα έχει νέα τεχνολογία Touch ID, φεύγει το home button;

Mια πρόσφατη αναφορά έκανε λόγο ότι το iPhone 8 θα έχει wraparound οθόνη και νέους αισθητήρες. Ένας από αυτούς τους νέους αισθητήρες θα ήταν για το Touch ID, το οποίο θα έπρεπε να ανανεωθεί για να είναι συμβατό με τον νέο σχεδιασμό. Τώρα, μια νέα αναφορά από τον Ming-Chi Kuo της KGI Securities, έρχεται να ενισχύσει την πληροφορία αυτή.

Σύμφωνα με τον Kuo, η Apple αναμένεται να έχει έναν νέο Touch ID αισθητήρα, ο οποίος θα είναι τοποθετημένος κάτω από την οθόνη. Αν αυτό ισχύει, τότε η Apple σκοπεύει να εγκαταλείψει το home button, το οποίο έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν. Η νέα αυτή τεχνολογία του Touch ID είναι αρκετά δύσκολη στο να κατασκευαστεί, οπότε ίσως δεν την δούμε στα επόμενα iPhone.

Ωστόσο, η Apple φαίνεται να σκέφτεται και άλλους τρόπους πιστοποίησης για να ενισχύσει την ασφάλεια της συσκευής. Ο Kuo πιστεύει ότι θα χρησιμοποιήσει τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, αντί για iris sensor. Στο μέλλον πιστεύει ότι η ίσως η Apple τελικά εγκαταλείψει το Touch ID για την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Όλες αυτές οι πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένες, ωστόσο ο Kuo τα τελευταία χρόνια έχει ένα πολύ καλό σερί αξιόπιστων πληροφοριών.

Ming-Chi Kuo Apple Touch id fingerprint sensor new, iPhone 8: Θα έχει νέα τεχνολογία Touch ID, φεύγει το home button;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex.vi.ii

android ics

giorgos

Μονο με αυτον τον τροπο θα μπορουσε να μειωσει τα bezel tis i apple να απαλλαγει απο το home button και να εχει τεχνολογια touch id

One

Σωστό που επιτέλους οι κατασκευαστές αρχίζουν να καταλαβαίνουν οτι δεν χρειάζονται φυσικα κουμπιά πάνω στην οθόνη.

Επίσης η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου αν δεν είναι ενεργοβόρα πιστεύω οτι πρεπει να αντικαταστήσει το Fingerprint & Iris Sensor.

Jorge

Μαζέψανε αρκετά δακτυλικά αποτυπώματα λέτε;

Panos7GR

1) Android 4.0 Ice Cream Sandwich
2) Qualcomm Sense ID
3) Το home button δεν θα φύγει ποτέ. Πρώτον γιατί είναι το σήμα κατατεθέν των iPhone και δεύτερον για να γίνει πρέπει να αλλάξει ένα πολύ μεγάλο μέρος του κώδικα του iOS, γιατί όλο στηρίζεται στο home button.
4) Αν και Android user εδώ και πολλά χρόνια, το νέο iPhone αναμένεται να είναι το καλύτερο iPhone όλων των εποχών. Ίσως ξεπεράσει και τα θρυλικά πλεον 3GS και 4S. Και το εύχομαι να είναι κάτι ξεχωριστό, ώστε να δώσει ώθηση στην κατηγορία. Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ στάσιμη. Μόνο η Motorola μας έδειξε κάτι διαφορετικό και η LG με την αποτυχία της στο G6, αλλά δεν είναι τόσο χρήσιμα την καθημερινότητα.

bezilys

Θα συνφωνισο με το πανό δεν θα φύγει γτ είναι το σήμα κατατεθέν της iPhone…

KnightRider

Κατα 70% θα υπάρχουν προβληματα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων και υστερα θα βγαλουν ανταπτορα για home button και αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων!!

James

Μην ξεχνάμε ότι στο τελευταίο μοντέλο άλλαξε το home button από κανονικό κουμπί σε touch. Θα ξόδευε χρόνο και χρήμα για να το αλλάξει μόνο για ένα χρόνο και μετά να το πετάξει για κάτι άλλο;

Chris_BMW

@James
Ακριβώς αυτό.Δεν θα το πετάξει απλά θα είναι όλο γυαλί.Και έτσι η μετάβαση θα γίνει ομαλά!
Όσο αναφορά το home bottom και τη μορφή που θα έχει στο επόμενο i phone θα φανεί πιστεύω τον Μάρτιο όταν κ θα παρουσιαστεί το S8.Αν η Samsung το ενσωματώσει στην οθόνη θα το κάνει και η Apple πιστεύω

James

@Chris_BMW για μένα αυτό είναι και λογικό και παράλογο ταυτόχρονα. Δηλαδή ναι θα είναι κάτι ωραίο και σύγχρονο, αλλά ταυτόχρονα το iPhone θα χάσει την αναγνωρισιμότητα του. Τώρα βλέπεις το κουμπί από μακριά και λες iPhone. Μετά δε θα ξεχωρίζει αν είναι Apple, Samsung ή Huawei, ειδικά αν είναι μέσα σε θήκη. Δε θα πόνταρα και όλα μου τα λεφτά σε αυτή τη φήμη

Chris_BMW

@James
Δεν έχεις κ άδικο κ μπορώ να πω πως ίσως με βρίσκεις κ σύμφωνο . Την άποψη μου ούτως ή άλλως για το σχέδιο ενός τηλεφώνου σου την έχω πει .. Αλλα ειναι τα προβλήματα που πρέπει να κάτσει να λύσει η Apple

Dionisis

Το touch id και Ειδικα το 2.0 ειναι μακραν οτι καλυτερο. Ουτε face ουτε iris! Γρηγορο απλο και λειτουργει και στο σκοταδι. Σε αντιθεση με τα αλλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.