Τον Οκτώβριο το iPhone 8

iPhone 8 Οκτώβριος 2017, Τον Οκτώβριο το iPhone 8

Φήμες θέλουν την επόμενη έκδοση του iPhone, το iPhone 8 να προλαβαίνει τελικά το χρονοδιάγραμμα και να λανσάρει το νέο μοντέλο με OLED οθόνη τον Οκτώβριο, ενώ η ανακοίνωσή του θα γίνει τον Σεπτέμβριο, όπως αναφέρεται στο MacRumors.com.

Εκτός από το νέο OLED μοντέλο, η Apple αναμένεται να λανσάρει και δύο μοντέλα με οθόνη LCD μοντέλα στις 4,7 και 5,5 ίντσες. Πριν λίγο καιρό, το Ιαπωνικό Mac Otakara είχε υπολογίσει ότι το iPhone 8 είναι αμφίβολο αν θα κατάφερνε να παραδώσει τη συσκευή με οθόνη OLED μαζί με τις άλλες δύο LCD συσκευές το Φθινόπωρο, λόγω καθυστέρησης στη γραμμή παραγωγής.

Από την άλλη, στην KGI Securities πιστεύουν ότι το μοντέλο θα παρουσιαστεί όντως τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμο στις αγορές μέχρι τα τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Economic Daily News, δεν θα υπάρξει καθυστέρηση και η κατασκευή των εξαρτημάτων του νέου μοντέλου iPhone θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το άρθρο, οι προμηθευτές όπως οι Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), Zhen Ding Technology, Kinsus Interconnect Technology και Simplo Technology είναι έτοιμοι να επιταχύνουν τις διαδικασίες παραγωγής τον Ιούνιο.

Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι ότι οι νέες φήμες δεν φέρνουν στο φως κάτι καινούριο πέρα από το ότι πιθανότατα το iPhone 8 θα κυκλοφορήσει στην ώρα του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Ελπιζω να μην συνδεεται με την ευκολη (κακη) λυση μεταφορας του touch-id στην πλατη!

nwntas

Αντε να χαρουν και λιγο τα μηλοπαιδα με μια φοβερη οθονη, καλιο αργα παρα ποτε οπως λενε…

ΓΙΑΝΝΗΣ

μακαρι να βαζανε τον αισθητηρα αποτυπωματος πανω στο μηλο οπως εχουν ονειρευτει πολλοι αλλα μαλλον ζηταμε πολλες αλλαγες για iphone μεσα σε ενα χρονο…

Μανώλης

και είχα μια αγωνία για το πότε θα βγει αυτή η φθηνιάρικη συσκευή!!! χαχαχα!!!

πάντως από τις απεικονίσεις επιστημονικής φαντασίας με βάση τις φήμες βλέπω ομοιότητα άρον άρον με το S8… Για να δούμε! 😉

nikosar

Πρέπει να θεσπίσουμε και την “άχρηστη είδηση της ημέρας “

ΑΝΔΡΕΑΣ

Αγαπητοί ακόλουθοι : Υπήρχε ένα πρόβλημα καθυστέρησης λόγω της πρωτοποριακής τεχνολογίας στην οθόνη που επιλέξαμε να σας προσφέρουμε, αλλά έκανε τα μαγικά του ο κύριος Κούκ και όλα καλά. Παρακαλώ να μην προσπεράσετε το 7s ,7s plus ,αλλά να κάνετε μια διπλή αναβάθμιση, να ενισχύσετε την Apple μας , κόντρα στους haters που ειρωνεύονται σε κάθε ευκαιρία την ανώτερη τεχνολογία και αμφισβητούν την δυναμική μας!
Μετά σας περιμένω εδώ αλλά και στο αυπνία.gr με τον κύριο billdano να τους γλεντήσουμε όλους και να επαναβεβαιώσουμε τους όρκους αιώνιας πίστης στο φωτεινό μας μήλο
Υ.Γ Apple rules, haters gona hate!! Είμαι πελούσιος, είμαι ελιτιστής , λατρεύω την apple! Sorry ,NOT Sorry!

Chris966

Γνωρίζει κανείς εδώ μέσα ποιό θα είναι το μέγεθος της συσκευής συνολικά;
Αληθεύει ότι θα είναι ίσο με τα τωρινά 4,7 ιντσών αλλά με (σημαντικά) μεγαλύτερη οθόνη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Nik Strat

Θα ήθελα να με ενημερώνετε για τα νέα σχετικά με τα καινούργια κινητά.Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPhone 8

iOS 17: Ποια iPhone δεν θα το πάρουν φέτος

Η Apple ανακοίνωσε το νέο της λογισμικό iOS 17 στο παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών της WWDC, με πολλές αξιοσημείωτες μικρές βελτιώσεις.

Software Apple iOS iPhone 8

Κυκλοφορία iOS 16: Έξι νέες δυνατότητες που αξίζουν την προσοχή μας

Από το iPhone 8 και έπειτα, όλες οι συσκευές της Apple λαμβάνουν από σήμερα το iOS 16, το οποίο περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες.

Software Apple Apple iOS Apple iPhone 6s

iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 14.3: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για iPhone 6s και πάνω

Ξεκίνησε και στη χώρα μας η νέα αναβάθμιση iOS 14.3, η οποία παρέχεται μέσω OTA για όλα τα iPhone 6s και πάνω.