iPhone 8 Plus: Περιστατικό και στην Ελλάδα με φουσκωμένη μπαταρία

iPhone 8 Plus battery, iPhone 8 Plus: Περιστατικό και στην Ελλάδα με φουσκωμένη μπαταρία

Την περασμένη εβδομάδα η Apple δέχτηκε δυο αναφορές για διογκωμένες μπαταρίες στα iPhone 8 Plus. Προς το παρόν ο αριθμός παραμένει μικρός, αλλά δείχνει να αυξάνεται ενώ είχαμε περιστατικό και στην Ελλάδα.

Για την ακρίβεια το MacRumors παρέλαβε φωτογραφία του iPhone 8 Plus με διογκωμένη μπαταρία από iRepair στην Ελλάδα. Ο κάτοχος άνοιξε το κουτί του νέου iPhone το βράδυ, το άφησε να φορτίσει κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί αντίκρισε την παραπάνω εικόνα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρεται ότι χρησιμοποιήθηκε επίσημο Apple power adapter και Lightning to USB καλώδιο.

Παρόμοια αναφορά έλαβε το MacRumors και από χρήστη του iPhone 8 Plus από το Τορόντο του Καναδά, ο οποίος αγόρασε το κινητό την Κυριακή, αλλά αναγκάστηκε να το επιστέψει την Δευτέρα λόγω του ότι η οθόνη είχε πεταχτεί προς τα έξω. Αυτό θεωρείται ότι συνέβη λόγω της μπαταρίας που φούσκωσε.

iPhone 8 Plus battery, iPhone 8 Plus: Περιστατικό και στην Ελλάδα με φουσκωμένη μπαταρία

Το ίδιο περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα και στην Κίνα, ανεβάζοντας πλέον τον αριθμό στα 6 iPhone 8 Plus με διογκωμένες μπαταρίες.

Μετά τις δυο πρώτες αναφορές για προβληματικές μπαταρίες, εκπρόσωπος της Apple είχε δηλώσει στο MacRumors ότι η εταιρεία είναι ενήμερη και διερευνά την υπόθεση. Για τις νέες αναφορές, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη δήλωση ακόμη.

Προβλήματα με τις μπαταρίες στα smartphones, είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, αλλά το ζήτημα είναι η κλίμακα. Για παράδειγμα η Samsung είχε την μεγαλύτερη ατυχία πέρσι με το Galaxy Note 7 και τον μεγάλο αριθμό των προβληματικών μπαταριών που την ανάγκασαν να αποσύρει το κινητό από την αγορά. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση του iPhone 8 Plus.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Σε άλλο σάιτ άκουσα ότι και σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας τηλεφωνίας έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο σε σταντ που υπήρχε το κινητό και η δικαιολογία του υπαλλήλου ήταν ότι επειδή είναι μόνιμα στη φόρτιση απλά φούσκωσε η μπαταρία και φυσικά το κινητό εκτός λειτουργίας και ορατό στους πελάτες … ελπίζω σε μεμονωμένα περιστατικά.

Κώστας. Ζ

6 στα τόσα εκατομμύρια, τα οποία θα αντικατασταθουν… Ολα καλα νομίζω

nikmour

@NikosAr στην Θεσσαλονίκη σε ένα εμπορικό ήταν? Γιατί σε μια σειρά και τα 6άρια και τα 7άρια είχαν τέτοιο ζήτημα.

ΝΙΚΟΣ

Λέτε να πάρει την σκυτάλη από την Samsung με το Note 7? ::))

GS

Μα μα είναι τα καλύτερα τηλέφωνα στον κόσμο.Μα μα είναι σκυλιά.Χαχαχα κορο’ι’δεύατε την Samsung με το Note 7 ήταν καλά εεε.Συνεχίστε να ξεπουπουλιάζεστε για να παίρνετε αυτά τα ρημάδια.Πρόβατααααααααααααααααα μπεεεεεεεεεεεεεε

Paul

Κανένα απολυτως πρόβλημα ,,,,,,..Τους το πετας στη μάπα και καινούργιο

John

Θα ήταν κουρασμένοι οι Κινέζοι εργάτες της HonHai που τα φτιάχνουν και δεν τα συναρμολόγησαν σωστά. Όταν όμως ο κόσμος αγοράζει Κινέζικο κινητό με τιμές Αμερικής έχει και απαιτήσεις να μην φουσκώνει από την πρώτη κιόλας ημέρα.

bezilys

Εντάξει το note 7 ήταν πολύ χειρότερα κυνδινευε και η ίδια η ζωή μας! Αλλά εννοείται απαράδεκτο για κινητό που κοστίζει ένα 1000 λυπάμαι τα πρόβατα που τ περνούν!

Darth

κακο αυτο……….. γιατι κακο θα μου πειτε αν ξεκινισαν απο τωρα η μπαταριες μετα απο ενα χρονο τι θα γινει με αυτα

kodis

αμ δεν τους λυπαστε τα κοροιδα που το αγοραζουν…τους ζηλευεται γιατι δεν εχετε τα λεφτα να το παρετε και σεις κομπλεξαρες.

manosz

Τους ζηλευετε λέει ο άλλος…Για το γάιδαρο..

KnightRider

Μας το παιζουν και no1 εταιρία

thanos

Θα ειναι πολυ κωμικοτραγικό το να έχουν το ίδιο πρόβλημα με το note 7. Πιστευω πως θα αυξηθούν οι συσκευες με πρόβλημα. Γι αυτο ποτε δε πρέπει να βιαζόμαστε και να αγοράζουμε τις πρώτες παρτίδες.

nikos7

Κοιτα να δεις το ιδιο επαθα και εγω με το κινεζικο κινητο μου, που πηρα με 180 ευρω και επιανε θερμοκρασιες τετοιες, που σε εκαιγε οταν το ακουμπαγες..!

χρηστος

Δεν ειναι μονο αυτο: αν πχ μια παρτιδα εχει προβλημα ή χειροτερα το προβλημα ειναι κατασκευαστικο, τοτε και να μην εμφανιστει τωρα καποιο θεμα με φουσκωμα μπαταριας, θα εμφανιστει σε πχ 1 χρονο κτλ, λογω διαρκειας ζωης της μπαταριας. Και να μην υπαρχει θεμα βεβαια, εξακολουθω να θεωρω το iphone 8 αναξιο για τα λεφτα του..

Petros

Τωρα ξεκίνησαν οι παραδόσεις και σκανε σαν… ποπ κορν. Τα τελευταία τιναγματα πριν ψοφήσει η γάτα, μετα το πρώτο 6αρι εχει αρχίσει κατήφορος, το όνομα την σώζει

Nikopoup

Η χαρά των haters δεν περιγράφεται.. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα

miaxaraxalia

Χαχαχα, δεν φτάνει που είναι ολόιδιο με το iPhone 6 και 7 , έχει και θέματα. Δεν τους πατήθηκε καλά το copy – paste στον σχεδιασμό του

Saša

Αυτες ειναι καινοτομιες, φουσκωμα και χωρις φαριν-απ.

Kostas

Σε σελίδα που τα τσεπώνει από τη Samsung Hellas περιμένεις αξιόπιστη είδηση για άλλης εταιρίας μοντέλο !

bezilys

@Saša
😂 😂

Christos

Επιτέλους μια καινοτομία από την apple. Όπα μισό λεπτό…

Impressive-Instant

Η χαρά κάποιον εδώ μέσα σε τι αποσκοπεί;

Agnostos13

Ειχαμε το #speakergate τωρα το #farinaiphonegate να δουμε τι αλλο θα βρειτε αφορμη για κραξιμο (οχι οτι δεν βρισκετε δηλαδη αλλα λεμε)…
Αλλα ως γνωστον ο Ελληναρας ασχολειται με την κατσικα του γειτονα περισσοτερο απο τη δικη του!

bezilys

@Agnostos13 έτσι είναι δύστηχως!!

Chris_BMW


@Impressive-Instant αμα είσαι μπατιράκι φίλε μου και ζηλεύεις την οικονομική ευμάρια των συνανθρώπων βγάζεις μίσος, πως να το κάνουμε… ”

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ nickname ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ .

Ο λόγος που το κανεις και το σχόλιο που αφήνεις χρησιμοποιώντας το όνομα μου ειναι προφανής ..

Chris_BMW

@Impressive-Instant

Δεν σου απάντησα εγώ φίλε .

Και οταν λεω ΕΓΩ εννοώ το πρόσωπο πίσω απο το “Chris _BMW” που σχολιάζει εδω στο σάιτ πανω απο 4 χρονια ..

Έχω μείνει άφωνος με αυτό που είδα σήμερα κ ειδικά με το σχόλιο που άφησε ο επιτήδειος χρησιμοποιώντας το όνομα μου ..

Chris_BMW

Μπορείς να μου εξηγήσεις ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ ;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ;;

Αναφέρομαι σε εσένα που χρησιμοποιείς το nickname μου κ σχολιάζεις αυτά που σχολιάζεις σε διαφορα άρθρα ..

Chris_BMW

Επ’ αυτού θα παρακαλούσα το σάιτ να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει . Ουτε θα αναφερθώ με χαρακτηρισμούς στον επιτήδειο .Οσοι διαβάζουν σχόλια ξέρουν ποιος είμαι και προφανώς καταλαβαίνουν και το λόγο που αφήνεις αυτά τα σχόλια που αφήνεις οπως “σαν ανοίγει το μήλο το δρόμο πάρτε το χαμπάρι “…
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να αλλάξεις το nickname σου ή έστω να το διαφοροποιήσεις καθότι ο καθένας έχει τη γνώμη του και καλο ειναι να μην γινόμαστε λαοπλάνοι για να ικανοποιήσουμε δικά μας βαθύτερα πάθη …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.