iPhone 8 Plus ελληνικό βίντεο αποσυσκευασίας

Τα νέα iPhone 8 είναι εδώ και εμείς επιλέξαμε να έχουμε στα χέρια μας το μεγάλο iPhone 8 Plus στο νέο χρώμα all-new gold. Σαν πρώην κάτοχος iPhone 7 Plus (matte black) τους περασμένους 9 μήνες, ήθελα να δω τις διαφορές αλλά και να θυμηθώ “τα παλιά”.

Το νέο iPhone 8 Plus έρχεται με οθόνη 5.5″ Full HD True Tone, εξαπύρηνο επεξεργαστή A11 Bionic, 3GB μνήμη RAM, διπλή κάμερα 12 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο 4K στα 60fps και μπαταρία 2675 mAh με γρήγορη φόρτιση αλλά και ασύρματη φόρτιση με τους αντίστοιχους φορτιστές (δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία).

iPhone 8 Plus τιμές Ελλάδα
iPhone 8 Plus 64GB τιμή 979 ευρώ
iPhone 8 Plus 256GB τιμή 1159 ευρώ

Σε ότι αφορά το μοντέλο iPhone X στην χώρα μας οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Νοεμβριου με τις τιμές στα 64GB και τα 256GB να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

iPhone 8 Plus ελληνικό βίντεο αποσυσκευασίας, iPhone 8 Plus ελληνικό βίντεο αποσυσκευασίας

iPhone 8 Plus ελληνικό βίντεο αποσυσκευασίας, iPhone 8 Plus ελληνικό βίντεο αποσυσκευασίας

iPhone 8 Plus ελληνικό βίντεο αποσυσκευασίας, iPhone 8 Plus ελληνικό βίντεο αποσυσκευασίας

iPhone 8 Plus ελληνικό βίντεο αποσυσκευασίας, iPhone 8 Plus ελληνικό βίντεο αποσυσκευασίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
georgerapp

δεν εχει θεση στην αγορα.αν θες μεγαλο πας στο Χ (μη μου πειτε για λεφτα οποιος δαπανα 900 δαπανα και 1200) αν θες μικρο πας στο 8.

Παπαροκας tiamat

ενταξη george ως γνωστο η apple απευθυνεται σε ασχετους μοναχα.
ενας γνωστης θα πει μα γιατι το 5,5 ιντσες να ειναι πιο μεγαλο απο το 5,8 ιντσες??? (!!!) επειδη γουσταρει η apple να χωνει μπεζελς δεκαετιας και μικρες μπαταριες ?

Ιωάννης jb

979! Για ένα design ίδιο!
Αλλά θα μου πεις κάπου εδώ, το περσινό κάνει ακόμα 700!!
Κρατάνε αξία…
Βέβαια αυτό που έγινε τα τελευταία χρόνια με τις μνήμες ρομ αποδεικνύει το μέγεθος της κοροϊδίας..
Δυστυχώς η Apple εδώ τα παίρνει χοντρά από τους ανθρώπους που την προτιμάνε.. Δείτε λίγο και πίσω..
Πριν 2 χρόνια έδινε για τελευταία φορά βέβαια 16gb στο 6s plus και το ξεκίνησε από τα 9 κατοστάρικα..
Μέσα σε 2 χρόνια έδωσε απανωτές αυξήσεις στην ρομ ενώ θα έπρεπε να είχε ανεβάσει αυτή τη μνήμη πολύ καιρό πιο πριν…

Ιωάννης jb

Τέτοιες κινήσεις όπως η στασιμότητα αλλά και η πονηριά στο θέμα της ρομ πρέπει να τιμωρείται..
Δυστυχώς ο κόσμος δεν φέρεται αναλόγως..
Όλοι βουρ στο μήλο.. για να πουλήσουν μούρη οι περισσότεροι

Gvirginia

Ένας έκραζε παλαιότερα επειδή χρησιμοποιείτε ξένες λέξεις αντί για ελληνικές και τώρα διαβάζω στον τίτλο “βίντεο αποσυσκευασίας”..

Χαχαχα, είστε θεούληδες!

nikos2017

Αυτό με τα μεγάλα bezels της apple, δέκα χρόνια μετά, το 2017, παραμένει αχώνευτο, πράγματι.

Παραμένει όμως το γεγονός ότι όσο ακριβά κι αν πουλάει, να φτιάχνει προσεγμένες συσκευές με premium υλικά και – κυρίως- απροβλημάτιστες ως προς το hardware μέσα έξω. Το ίδιο δεν μπορούν να ισχυριστούν οι απέναντι παρά το ισάξιο του κόστους των premium συσκευών τους.

Θα προτιμήσω το 8 plus (πρώτη φορά σε plus) από το δέλεαρ του Χ, κυρίως γιατί αμφιβάλλω για τη χρηστικότητα του face-id (σε σκοτεινά μέρη, ή όταν δεν θέλω να δω τη συσκευή, αλλά πχ. να κλείσω το alarm) και γιατί με χαλάει αισθητικά το “σεμεδακι” στο πάνω μέρος της οθόνης του Χ.

John

Όταν κυκλοφορούν κινητά όπως το S8 , το Note 8 , το V30 και άλλα state of the art είναι δυνατόν να υπάρχει ακόμη κόσμος που ασχολείται με τα αρχαίου σχεδιασμού περιθωριοφωνα (χρήση Ελληνικής λέξης lol) της Apple; Τραγικό.

Georgerapp

Να λεμε λοιπόν ΚΟΡΝΊΖΑ παρακαλω απο εδω και στο εξής.
Δυνατά ελληνικά αδέλφια.

Γιώργος Κ.

Κώστα δεν χρειαζόταν να κάνεις νέο βίντεο. Ας άλλαζες απλά τον τίτλο από το περσινό unboxing του 7plus και ήσουν έτοιμος.

JohnWave

Iphone 8/8+ = Μια απόπειρα της Apple να δοκιμάσει τα όρια χειραγώγησης των πελατών της.

Chris_BMW

@JohnWave

Χειραγώγησης ως προς τι φίλε μου;;

Γιώργος Κ.

Χρήστο εννοεί όπως και σε μια έρευνα που είδα ότι και καλά η apple κάνει τους αγοραστές της να την ακολουθούν πιστά όπως κάνει μια θρησκεία να την πιστεύουν και να πράττουν ανάλογα οι πιστοί της. Σε μένα προσωπικά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει γιατί έχω και 3 λογισμικά και παίρνω το καλύτερο κι από τα 3. Αν δε στρώσει όμως σύντομα το iOS 11 θα με χάσει κι από πελάτη. Γιατί το mini 4 το έχω για επαγγελματικούς λόγους και όχι να μπαίνω σε φεις κτλ και είναι εκνευριστικό να κάνει ακόμη επαναφόρτωση ανοιχτών εφαρμογών.

Georgerapp

JohnWave το 8+ ναι οχι ομως το μικρό.
2 μείνανε, επαναλαμβάνω 2 το μικρό iphone και το compact της sony.
Ημαρτον πια με τις τηλεοράσεις σας ημαρτον υπάρχουμε ακόμα.

Chris_BMW

Γιώργος Κ. Αυτά ειναι χαζομάρες που διαβάζω φίλε μου .. Τι θρησκείες κ πράσινα άλογα μου λέτε .. σιγά μην μας έκανε κ μαγιά .. Δηλαδη το να έμεινα ευχαριστημένος απο τα προϊόντα της δεν παίζει ε;; Σίγουρα έχουν τα μειονεκτήματα τους αλλα για ΕΜΕΝΑ (το τονίζω αυτό ) ειναι ασήμαντα σε σχέση με τα πλεονεκτήματα τους .. Και εγώ με windows PC ξεκίνησα οπως όλοι και δεν ξανά γυρνάω με τίποτα όμως . Το πρώτο μου Smartphone ήταν ένα midrange Nokia με windows (μου άφησε καλές εντυπώσεις ) μετά πηγα σε samsung s3 (πολυ κακές εντυπώσεις και απο την samsung κ απο το android) και πάντα χλεύαζα όσους είχαν Apple με νευρίαζε για κάποιο λόγο οπως πολλούς αυτή η εταιρεία (δεν ξερω το λόγο ) μεχρι που γνώρισα την γυναίκα μου και αυτή εχε τότε το 4s .. Έκτοτε απο s3 γύρισα κ εγώ σε 4s μετά σε 5s κ τωρα έχω 6s σε συνδιασμο με I pad κ Mac book pro .. Ε τι να σου πω οτι μεταξύ τους συνεργάζονται τέλεια ; Οτι κάνω αντιγραφή στο τηλέφωνο κ επικόλληση στο Mac ; Οτι οταν μπαίνω σπίτι το τηλέφωνο απλα το παρατάω κ έχω τα πάντα στο laptop… Συνέχεια »

Γιώργος Κ.

Χρήστο δεν αμφιβάλλω ότι τα προϊόντα της Apple που ανέφερες συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους και ότι είναι πολύ εξυπηρετικό. Δε σημαίνει όμως ότι πρέπει και τα 3 να είναι της ίδιας εταιρίας για να γίνει αυτό. Εγώ έχω ένα windows pc, ένα iPad mini 4 και ένα mate 9. Εάν ξεκινήσω κάτι πχ στο I pages το στέλνω μέσω mail σε μορφή Word και το συνεχίζω στο pc αν θέλω. Αν πάλι θέλω να στείλω κάτι από το κινητό το κάνω είτε μέσω Bluetooth είτε μέσω air Droid και vice versa. Από το s6 στο s8 η Samsung έχει αλλάξει αρκετά το design, έβαλε ξανά κάρτα μνήμης, έβαλε ξανά την αδιάβροχοποιηση και άλλα. Και σίγουρα οι προπαραγγελιες του iPhone 8 είναι τόσο λίγες γιατί όλοι περιμένουν κάτι διαφορετικό και αυτό είναι το Χ. Φαίνεται πως κουράστηκε το καταναλωτικό κοινό της Apple. Τώρα όσον αφορά στο note που είπες μιας και ήμουν κάτοχος του 3 και του 4 οφείλω να πω πως είναι ξεχωριστά κινητά τηλέφωνα. Δεν είναι ίδιας κατηγορίας με κάποιο άλλο Android η με κάποιο άλλο iPhone ή με γενικά κάποιο άλλο τηλέφωνο, χωρίς να θέλω να πω πως είναι καλύτερο. Απλά είναι μοναδικό. Αυτά που μπορεί να κάνει… Συνέχεια »

Chris_BMW

@Γιώργος Κ Γιώργο είδες τι μου έχεις αναφέρει ; Την κάρτα μνήμης ,την αδιαβροχοποιηση κ την λίγο καλύτερη οθόνη θα προσθέσω εγώ . Το δε σχέδιο ειναι ακριβώς το ίδιο με μόνη διαφορα την μείωση των περιθωρίων στο s8.. Απο το 6 στο 8 το βασικό σχήμα θα συμφωνήσω δεν έχει αλλάξει . Απο εκει κ πέρα όμως άλλαξαν τα πάντα κ οταν λέω τα πάντα εννοώ υλικά κατασκευής κ τελικώς προσθήκη γυαλιού . 3D Touch και True Tone στην οθόνη , αδιαβροχοποιηση , στέρεο ηχεία ,διαφοροποίηση του home bottom ,επαγωγική φόρτιση και τέλος προσθήκη διπλής κάμερας στο μεγάλο με τα οποία πλεονεκτήματα της . (Αναφέρω την κάμερα γιατι το s8 δεν έχει διπλή ) Και ρωτάω ειναι λίγα ;; Δεν αναφέρομαι σε επεξεργαστές κ κάμερες γιατι εκει βελτιώθηκαν κ τα δυο . Τι άλλο να κάνανε δηλαδή ; Το θέμα μας ειναι ο σχεδιασμός του τηλεφώνου ή οι δυνατότητες αυτού στο σύνολο τους ;; Το 6 με το 8 ειναι πραγματικά η μερα με τη νύχτα . Το μονο κοινό ειναι το σχήμα τους .. Όλοι λέτε κ λέτε οι άλλοι δηλαδή τι παρουσιάζουν κάθε χρόνο . Ο κάτοχος του s8 ειλικρινά σε εμένα που έχω π.χ το S7… Συνέχεια »

Γιώργος Κ.

Χρήστο δε διαφωνώ (σορι που δε σε γράφω Στα αγγλικά , βαριέμαι να το γυρίσω 😜) και σε διαφορά αλλά άρθρα είχα πει ο ίδιος πως το 7 ήταν από τα πιο ολοκληρωμένα μήλα καθώς η εταιρία του έβαλε αρκετά χαρακτηριστικά που είχαν μέχρι τότε άλλες Android και άλλων εταιριών ναυαρχίδες. Όμως, όπως φαίνεται από τις παραγγελίες που είπα πριν, το κοινό πια δεν θέλει μόνο καλύτερη κάμερα , καλύτερη οθόνη , θέλει και ένα άλλο σχήμα. Θέλει να ξέρει και να καταβαίνει πως το νέο του κινητό είναι διαφορετικό από το παλιό. Το s6 με το s8 έχουν αρκετές διάφορες εξωτερικά και σίγουρα κάποιος που ξέρει γενικά από κινητά αναγνωρίζει αμέσως ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο. Και σίγουρα έχει προσθέσει κι αλλά πράγματα η Samsung από το s6 στο s8, απλά ανέφερα κάποια. Ωστόσο η Samsung και η κάθε Samsung στις ναυαρχιδες της έβαζε χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας και με το κιλό και από πολύ νωρίς (δες note 1 με οθόνη 5’3 που ήταν too much για την εποχή ) με αποτέλεσμα η παλιότερη ναυαρχίδα να διαφέρει λίγο από τη νέα. Με λίγα λόγια οι οθόνες της , οι κάμερες της , οι επεξεργαστές της κτλ έπιαναν… Συνέχεια »

JohnWave

Για όσους φίλους μου ζητήσατε να διευκρινήσω τι εννοώ, με κάλυψε σε αρκετά ο Γιώργος Κ. Ουσιαστικά εννοώ ότι δοκιμάζει να δει τι ποσοστό πωλήσεων μπορεί να έχει με μια συσκευή 90% ίδια με πέρυσι και με σχεδόν ταυτόχρονα την κυκλοφορία του πραγματικά βελτιωμένου iphone X. Όσοι αγοράσουν τα iphone 8/8+ θα αντιπροσωπεύσουν την πιο πιστή βάση πελατών της Apple με μεγάλα όρια ανοχής στις εκάστοτε κινήσεις αισχροκέρδειας της εταιρίας.

Προσωπικά το θεωρώ τρελό κάποιος κάτοχος iphone να πάει στο 8 και όχι στο Χ ( μόνο αν τον ενοχλεί το μέγεθος μπορώ κάπως να το καταλάβω). Είναι σαν να κυκλοφορούσαν πχ μαζί το ίδιο δίμηνο τα Galaxy S7 και S8 και εγώ να έπαιρνα το S7 με κατώτερο design, επεξεργαστή, κάμερα. Και μην μου πείτε ότι όσοι αγοράζουν iphone κατά την κυκλοφορία του, έχουν θέμα ρευστότητας ώστε να τους επηρεάζουν επίπεδα τιμών μεταξύ 800€ και 1000€.

Chris_BMW

@JohnWave

Άτοπη η σύγκριση σου φίλε .. καθότι Το s7 υστερεί σε ολα όσα ανέφερες απο το s8 έστω σε πολυ μικρό ποσοστό ενω Τα I phone έχουν ίδιους επεξεργαστές κ απο εκει κ πέρα κλιμάκωση σε κάμερες ,οθόνες κ τέλος ντιζάιν με την ανάλογη τιμή .Το απλό 8 με το X έχουν διαφορα τιμής κοντά στα 400€ καθόλου αμελητέο για οποιαδήποτε τσέπη κ κάπου στη μέση βρίσκεται το plus με περίπου 250€ λιγότερα απο το X επίσης καθόλου αμελητέο ποσο ..
Δεν μπορω να καταλάβω γιατι αυτός που έχει ένα 5s π.χ κ φέτος θέλει να αναβαθμίσει σε 8 να αποτελεί την πιο πιστή βάση πελατών της Apple ?? Δηλαδή πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ?? Δηλαδή θα πρέπει να σκάσει αλλα 400€ (!) για ποιον λόγο ;; Και σταματήστε επιτέλους αυτή την τρέλα με τα περιθώρια . Έλεος πια ..Μια χαρά όμορφα ειναι ολα τα τηλέφωνα και το s8 έχει τη δίκη του ομορφιά κ το απλό 8 αρι που το επεξεργάστηκα το Σάββατο σε γνωστό Mall με την γυάλινη την πλάτη ήταν εξίσου όμορφο κ εντυπωσιακό σε αίσθηση παρα τα τέσσερα χρονια ίδιου σχεδίου ..

Σταυριανός

Χειροκροτώ τη λέξη “αποσυσκευασία”! Να τη χρησιμοποιείτε.

Petros

Υπάρχει άνθρωπος που θα δει αποσυσκευσια απο 7 plus και 8 plus και θα καταλάβει την διαφορά?

John

@JohnWave
Ακόμη χειρότερο από το να πάρει κάποιος το κατά πολύ ξεπερασμένο σχεδιαστικά 8 plus είναι να πάρει το απλό 8άρι με την οθονούλα 4.7 από τα Lidl.

johny.j

το μαγικο κοπιδι τσατιστικε λεμε και εδωσε ρεσιταλ.ωραιο κινητο αλλα με τοσα μεγαλα μπεζελς ρε γαμωτο ειναι κριμα.θα μπορουσε να τα μικρενει καθε φορα ωστε στο τελεος να τα αφανισει και να βλεπουμε καλυτερες συσκευες.

Sotiris

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία της ιστοσελίδας και του αρθρογράφου για την επαναφορά Ελληνικών λέξεων και Ελληνικών ονομασιών σε χρήση αντί των αντίστοιχων ξένων λέξεων.

Διαδικτυακά η -κακή- συνήθεια (ας το ονομάσω) να χρησιμοποιούνται οι αγγλικοί όροι αντί των Ελληνικών είναι κάτι το οποίο καλό θα ήταν να αλλάξει σιγά – σιγά ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στην μητρική γλώσσα του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Εύχομαι σε δημιουργία περαιτέρω άρθρων με αντίστοιχα παραδείγματα μεταβολής των ξένων λέξεων και τη συνέχιση αυτής της πρωτοβουλίας έτσι ώστε να φανεί ένα κίνημα ποιοτικής αλλαγής προς το καλύτερο από μία διαδικτυακή ιστοσελίδα με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Κλείνοντας θα ήθελα να προσθέσω τα οφέλη αυτής της αλλαγής και για τους νέους οι οποίοι αποκόπτονται ολοένα και περισσότερο στις μέρες μας από την μητρική μας γλώσσα έχοντας σε χρήση στην καθημερινότητά τους λέξεις από το αγγλικό λεξιλόγιο καθιστώντας πολλές φορές αδύνατο να ανακαλέσουν την αντίστοιχη Ελληνική.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές του μηνύματος.
Η τεχνολογία μας ενώνει, καλή συνέχεια !!!

παπαροκας τιαματ

α καλα… καποιοι ακομα ζουν στην πρώιμη νεολιθικη εποχη…. πριν το χρήσιμο των πυραμιδων!

Sotiris

Αμφιβάλλω για το επίπεδο της νοητικής κατάστασης ορισμένων χρηστών οι οποίοι δεν αποδέχονται μια εμπεριστατωμένα τεκμηριωμένη άποψη και αντί διαλόγου αρέσκονται σε απαντήσεις επιπέδου Νεάντερταλ στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Η έλλειψη παιδείας και κοινωνικής μόρφωσης (η παιδεία που -δεν- απέκτησαν από τον στενό οικογενειακό τους κύκλο) κατέστησαν αυτά τα άτομα αστοιχείωτα όσον αφορά στο να συντάξουν ορθά την σκέψη τους και να συμπεριφερθούν με ευγένεια, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει λόγω της αδυναμίας τους να πράξουν αρχικά και της ασφάλειας που εμπεριέχει η ανωνυμία του διαδικτύου.

Καλό θα ήταν να εκλείψουν απαντήσεις παρόμοιου τύπου που δίνουν μόνο αρνητικότητα και να προάγουν ορθολογικά και με σεβασμό προς τον δέκτη των λεγόμενων τους τις απόψεις τους έστω και αν είναι αντίθετες με τον εκάστοτε συνομιλητή.

Ο γραφών είναι χρήστης και γνώστης της τεχνολογίας καθώς και αναγνώστης του εν λόγω ιστοχώρου σχεδόν από την δημιουργία του (από το 2008) και απλώς έκανε το “λάθος” να υπερασπιστεί αυτό που κάθε άνθρωπος σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου θα έκανε. Το δικαίωμα στη χρήση της μητρικής γλώσσας.

παπαροκας τιαματ

οροι οπως socket, nm, consumption, efficiency, software, development, marketing, launch, release, promo, specs, inches και ποσοι αλλοι ειναι διεθνεις. οτιδήποτε αλλο ειναι irrelevant, dated και γραφικό ως περιγραφη…

Sotiris

Θήκη (αν και το συνηθίζουμε να το λέμε ως Socket), νανόμετρα, κατανάλωση, αποδοτικότητα, λογισμικό, προώθηση – αγοραλόγηση (και αυτό συνηθίζουμε να το αναφέρουμε μάρκετινγκ), λανσάρω, κυκλοφορώ (από το release date ημερομηνία κυκλοφορίας της τάδε συσκευής), προωθητική ενέργεια (promo είναι συντομογραφία του promotion),προδιαγραφή-ές (specs εκ του specification), ίντσες το λέμε και στα Ελληνικά όμως δεν το γνώριζες και το έγραψες και αυτό με λατινικούς χαρακτήρες (!!!)

Άσχετο παρωχημένο και γραφικό είναι χαρακτηρισμοί που στους επιστρέφω αυτούσιους. Έκανα το λάθος να σχολιάσω έπειτα από πολύ καιρό και μάλλον δεν θα το ξανακάνω. Το επίπεδο των σχολιασμών είναι πολύ χαμηλό και δεν βλέπω αντίδραση από τη διαχείριση για τον συντονισμό και την ορθή διεξαγωγή συνομιλιών για την παραγωγή ωφέλιμων συμπερασμάτων.

Καλή τύχη, καλή συνέχεια και καλά μυαλά σε όσους το χρειάζονται.

παπαροκας τιαματ

τα emoticons ξεχασες να τα μεταφράσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.