Το iPhone 8 ίσως να μην κοστίζει 1000 δολάρια τελικά

iphone 8 price, Το iPhone 8 ίσως να μην κοστίζει 1000 δολάρια τελικά

Μια από τις φήμες που υπάρχουν για το iPhone 8, που θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο μαζί με iPhone 7s και iPhone 7s Plus είναι ότι θα έχει τιμή στα 1000 δολάρια. Η τιμή αυτή “δικαιολογείται” από τις προσθήκες που θα κάνει φέτος η Apple, όπως οθόνη OLED, η ασύρματη φόρτιση και άλλα.

Αυτό όπως είναι αναμενόμενο προκάλεσε και τα ανάλογα σχόλια, αλλά κατά πόσο ισχύει τελικά ότι το iPhone 8 θα κοστίζει 1000 δολάρια; Σε αυτό το σημείο δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τίποτα και βασιζόμαστε μόνο σε εκτιμήσεις ειδικών και αναλυτών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αναλυτή της UBS, Steven Milunovich, προς τους επενδυτές, η τιμή του iPhone 8 δεν αναμένεται να είναι τόσο ψηλά. Φυσικά θα έχει premium τιμή, αλλά ο Milunovich θεωρεί πως θα είναι γύρω στα 850-900 δολάρια. Και πάλι δεν θεωρείται φθηνό, αλλά η διαφορά μεταξύ 850-900 και 1000 δολαρίων, είναι αισθητή.

Άλλος αναλυτής έχει εκτιμήσει ότι ο λόγος για την υψηλή τιμή του ειδικού iPhone δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά, αλλά και το γεγονός ότι η Apple θέλει να κρατήσει τη ζήτηση σε επίπεδα που μπορεί να αντεπεξέλθει.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τρία νέα μοντέλα από την Apple. Τα δυο θα είναι οι αναβαθμισμένες εκδόσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus και μια ειδική έκδοση με αφορμή τα 10α γενέθλια του iPhone, που θα έρθει ως iPhone 8, iPhone Edition ή iPhone X.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
babis

Κανένα Iphone δεν πρέπει να έχει κάτω απο 1000 δολάρια. Όταν θέλεις να ξεχωρίζεις πρέπει να έχεις και τις ανάλογες τιμές. Ίσοι και όμοιοι με την σουπίτσα του Android δεν γίνεται…

giannis

Άλλος αναλυτής έχει εκτιμήσει ότι ο λόγος για την υψηλή τιμή του ειδικού iPhone δεν είναι μόνο τα χαρακτηριστικά, αλλά και το γεγονός ότι η Apple θέλει να κρατήσει τη ζήτηση σε επίπεδα που μπορεί να αντεπεξέλθει.”

Τι μας λέει εδώ? Ότι δεν θα προλαβαίνουν να πουλάνε και με την υψηλή τιμή θα αποτρέπουν την αγορά του?

random

Οχι δα και 1000 ιουρος αλλα “999” μονο για τους πτωχους! παντος αν ειχα τοσα λευτα για κινητο θα το αγοραζα για να ειμαι ειλικρινης.

Πάνος®

Πολύ σωστά. Δε θα το πουλάνε 1000 δολάρια, θα το πουλάνε 1200.

Αγγελος

Ναι γιαννη αυτο σου λενε οτι δε θα προλαβαινουν να το πουλανε οπως και τωρα που κανουν ουρες για να δωσουν τα 800.

Γιάννος

Στην Ελλάδα οι μόνες ουρές για την απόκτησή του είναι στη φαντασία κάποιων. Από το σύνολο του καταναλωτικού κοινού ένα 5% θα πάει να το αγοράσει.

Μανώλης

1000 δε δίνω ούτε για πλάκα, όμως 999,90 θα το σκεφτόμουνα!!!! χαχαχα!!!!!

Vendeta

@babis μου θυμίζεις κάποιους γονείς, που πριν την οικονομική κρίση, επέλεγαν για καθηγητή ιδιαίτερων μαθημάτων για τα παιδιά τους, τον πιο ακριβό κ όχι μερικές φορές τον πιο καλό. Η σκέψη “για να είναι ακριβός άρα θα είναι και καλός!!!”…

Chris966

Θα το πώ για μία ακόμη φορά. Σημασία δεν έχει τόσο η τιμή (όχι ότι 1000 ή 900 ευρώ είναι λίγα για να μην τρελαθούμε!!!) αλλά η εξωτερική εμφάνιση. Σε ΟΛΑ τα άλλα θα είναι ούτως ή άλλως λίγο πολύ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Στην σχεδίαση, στην ποιότητα κατασκευής, στην ποιότητα υλικών και στη φινέτσα που θα πρέπει να αποπνέει όμως, θα πρέπει η APPLE να κάνει πραγματικά μεγάλη υπέρβαση.
Όχι πάλι αλουμίνιο, αλλά γυαλί και μέταλλο.
Όχι υπερβολικές καμπύλες, αλλά περισσότερο τονισμένες ακμές.
Μεγαλύτερο από το 4,7 και μικρότερο από το 5,5.
Edge to edge οθόνη με ΜΗΔΕΝΙΚΑ BAZELS κι όχι σαν το απαίσιο Galaxy s8…
Πάντως αν είναι όπως αυτό της φωτό θα είναι απλά Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο…

GS

Όχι καλέ γιατί να κάνει 1000 ευρώ? Θα κάνει 2000 ευρώ με εμφάνιση πάλι 6s χαρακτηριστικά 2014 μέτρια κάμερα και απολύτως τίποτα άλλο.

babis

Chris966 και γιατί να βάλει η Apple γυαλί και μέταλλο και όχι αλουμίνιο; To αλουμίνιο είναι και πιό ανθεκτικό και πιό Premium. Δεν βαρεθήκατε να σκουπίζετε με πανάκια τα samsungakia σας;
Σχεδιασμό να αλλάξει αλλά λίγο. Το αλουμίνιο είναι μια χαρά και πολύ καλύτερο απο οτιδήποτε άλλο. Η φωτογραφία είναι κακόγουστη. Μην βλέπεις οτι βγαίνει στο internet.

John

Μπράβο στην Apple που θα παρουσιάσει κινητό αντάξιο του S6 Edge , μειώνει την διαφορά από την Samsung στα μόλις 2.5 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.