iPhone 8: Πληροφορίες για έκδοση με 512GB και τιμή στα 1199 δολάρια

iphone 8 price, iPhone 8: Πληροφορίες για έκδοση με 512GB και τιμή στα 1199 δολάρια

Το iPhone 8/Edition ή iPhone X (και θα προφέρεται iPhone 10) όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, θα ανακοινωθεί επίσημα σε μια εβδομάδα ακριβώς. Επί σειρά μηνών, οι διαρροές ασχολήθηκαν με τα χαρακτηριστικά του, ενώ πλέον τα βλέμματα στρέφονται στην τιμή.

Ο Ming-Chi Kuo, έγκυρος αναλυτής της Apple, ήταν ο πρώτος που έκανε λόγο για αρχική τιμή στα 1000 δολάρια για το iPhone 8 και στη συνέχεια οι New York Times, υποστήριξαν το ίδιο. Αυτή τη φορά, ο γνωστός leakster Benjamin Geskin, έρχεται με πληροφορίες που αφορούν στην τιμή και προσθέτει κι άλλες.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως με βάση τις πηγές του, το iPhone 8 θα διατεθεί σε τρεις εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 64GB, 256GB, 512GB και τιμές από 999 δολάρια έως 1199 δολάρια.

iPhone 8 64GB – τιμή 999 δολάρια
iPhone 8 256GB – τιμή 1099 δολάρια
iPhone 8 512GB – τιμή 1199 δολάρια

Για τις παραπάνω πληροφορίες κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, ειδικά για την έκδοση με χωρητικότητα 512GB, αλλά το επετειακό iPhone είναι αναμενόμενο να είναι πιο ακριβό από τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, που θα ανακοινωθούν μαζί του. Το κόστος παραγωγής αναμένεται να είναι μεγαλύτερο (ίσως ακόμη και 50%-60%), ενώ μόνο το flexible OLED panel (που έχει παραγγείλει από τη Samsung) λέγεται ότι κοστίζει στην Apple 70 δολάρια. Αντίστοιχα, το panel του iPhone 7 της κόστισε λιγότερο από 40 δολάρια.

Τα Samsung Galaxy S8, LG G6, Samsung Galaxy Note 8, είναι επίσης πιο ακριβά από τους προκατόχους τους, αλλά σε αυτό φαίνεται πως έχει συμβάλει το all-screen design.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Ουτε για την βασικη εκδοση δεν τα εδινα.

NtinosMD

Νταξ, οτι εν τελει τα υλικα δεν δικαιολογουν την τιμη απο ενα σημειο κ μετα τ απεδειξε περιτρανα το g6 – που ειχε πεσει στα 390. Κ μιλαμε για φετινη ναυαρχιδα. Το αιφονι δεν προςφερει κατι το καινοτομικο τεχνολογικα για να πεις οτι θα αξιζει να σε αρμεξει… το oled panel? κ σιγα μην της εδινε η Samsung τα πρωτοκλασατα της … παλι δευτερη θα βγει αν οχι θα την βαλουν στην ξδια κατηγορια με το πανελ του note 8. Οπως κ να χει τον ιδιο τον κατασκευαστη δεν τον βαζεις κατω στον τομεα του. Νομος. Ο χωρος αποθηκευσης καλοδεχουμενος ομως… 😉

Agnostos13

@NtinosMD:
Ο ιδιος ο κατασκευαστης περασε τον πήχη της Apple…απο κατω!
Οταν δεν μπορεσε να κατασκευασει τα panel που του ζητηθηκαν λες να τους πιασει τοσο κοτσο και να τους δωσει αυτα που εχει για πεταμα;

Chris_BMW

@NtinosMD

Θα σου πω ένα πράγμα κ σε εσένα κ στους υπόλοιπους που έχουν την ίδια άποψη με αυτήν που ανέφερες στο σχόλιο σου ..

Ο Αδερφος μου ειναι αρχιμηχανικός στη Mercedes στη Γερμανία .Το A class λοιπόν της mercedes πέρνει κινητήρα κ πλαίσιο απο τη Renault (Μάλιστα οι μηχανικοί της Mercedes ποτε δεν αναφέρονται σε αυτό σαν Mercedes αλλα σαν Renault) όμως αυτός ο κινητήρας -αν κ ίδιος -δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που φοράει το αντίστοιχο Renault όσον αφορά τα “εντόσθια” του .
Κ αυτό γιατι η Mercedes έχει τα δικά της στάνταρ κ την ευχέρεια (λόγο τιμής του δικού της μοντέλου ) να παραγγείλει τον ίδιο κινητήρα της Renault με διαφορετικά εσωτερικά υλικά ανώτερα απο αυτό που προσφέρει ο ίδιος ο κατασκευαστής του κινητήρα στο δικό του μοντέλο .
Στο ανέλυσα όσο πιο απλα μπορούσα

Το ίδιο ισχύει λοιπόν για όλες τις εταιρείες για αυτό σταματήστε επιτέλους αυτό το σλόγκαν “σιγά μην δώσει στην Apple καλύτερο απο το δικό της “

Chris_BMW

Στα της τιμής τωρα , θα είμαι ευτυχισμένος αν έρθει Ελλάδα με 1099€ οποτε κ μετά τα Χριστούγεννα το πάρουμε γύρω στα 850€..

Υ.Γ Τα 64 gb για μένα ειναι ιδανικά για mobile συσκευή.

Ioannis

και λιγα ειναι για κινητο με 512gb! θα σαρωσει το 8αρι!!!

ΝΙΚΟΣ

Ωρίμασε η τεχνολογία για μεγάλες οθόνες με μικρά περιθώρια ε παιδιά; 😄.

johny

μεχρι ενα χιλιαρικο το πολυ λες οκ.παραπανω οχι σε καμια περιπτωση.χιλιες φορες να περιμενουμε να πεσει η τιμη αν καταληξουμε σε αυτο.και σιγουρα θα υπαρχουν επιλογες οπως το xiaomi mi mix2 που πιστευω οτι θα ειναι και σε λογικοτερη τιμη.

nikos2017

1.099$… που σημαίνει με την ισοτιμία δολαρίου – ευρώ (κατά τον τρόπο σκέψης της ελληνικής αγοράς) …. 1.099 – 1.199 ευρώ.

Ρε, μνημόνια…. κλπ. κλπ.

Nikopoup

CHRIS_BMW σε παρακαλώ ρώτα τον αδερφό σου αν έχει διαφορά η c63s coupe από την c63s saloon στην οδηγική συμπεριφορά. Στα του άρθρου μπράβο στην Apple αν δώσει τέτοια χωρητικότητα. Πρέπει να αυξάνονται τα standard σιγά σιγά. Όσο για την τιμή όποιος θέλει και μπορεί θα το πάρει. Μην ξαναλέμε τα ίδια.

Andr. Kar

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γελάω με το μήλο.1000 ευρο για ένα κινητό με καμία καινοτομία. Να δούμε πότε θα ξυπνήσει ο Έλληνας να κοιτάξει και παραπέρα.

Chris_BMW

@Nikopoup

Τωρα Μιλησα μαζί του φίλε κ μου λέει χαρακτηριστικά πως αν έχουν θα τις ξέρουν οι δοκιμαστές στο Nürburgring.. Χαχα
Αν έχουν μου λέει ο bro θα οφείλεται στο ελάχιστα χαμηλότερο κέντρο βάρους του Coupé..
* Sorry για το off topic

bezilys

@Andr. Kar και το παραπέρα που είναι το note 8?! Κανένα κινητό δεν αξίζει τόσα απαράδεκτες τιμές για κορόιδα μόνο

Petros

Καλό είναι στα 650 ευρώ το S8 plus στην συγκεκριμένη στιγμή, αργότερα βλέπουμε όταν πέσει η τιμή του

Νικος

Αν κανει 1200 ευρο, και το κρατησεις για 5 χρονια, ειναι 20 ευρο το μηνα. Τωρα αν παρεις ενα κινιτο με 240 και το αλαζεις καθε χρονο παλι 20 ευρο το μηνα ειναι. Χαχα..

KostasB

Μιας και έχετε την κουβέντα για τις τιμές να πω και γω κάτι έστω και λιγάκι άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα αλλά ενδιαφέρον.
Παρατηρώ ότι από χθες (ίσως και προχθές) οι τιμές των smartphones στο skroutz έχουν πάρει τρομερή άνοδο στις τιμές τους. Μας έχει κάψει αυτή η χώρα με τα τερτίπια της..

bezilys

@KostasB ναι υσχει τώρα το παρατήρησα και εγώ

Andy

Chris_BMW Εσύ BMWδάκιας και ο αδερφός στο ΑΣΤΕΡΙ ε; +1 Για τα λεγόμενα σου!! Νοοτροπίες σαν τη δική σου σπανίζουν… Κατά τα άλλα, όσα δε φτάνει η αλεπού….μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος κλπ κλπ κλπ το καινούργιο σλόγκαν του πληκτρολογίου…

Υ.Γ Έχω ένα slk R171 πες τον αδερφό σου το οποιο μου έβγαλε μπουκαλα του VarioRoof μετα από 13 χρόνια, είναι καλό το διάστημα; 🙂

johnm

Καλημέρα. Παίδες έχω το galaxy s6 . Αξίζει να πάω σε iphone 8 ή να καθήσω στα αυγουλάκια μου;

bezilys

Άμα σε βολεύει το ios πας σε Android αν και δύσκολο είναι άμα έχεις βολευτεί στην ελεύθερια που σου προσφέρει το Android να κλειστής στο ios!

Dimitris

Κατ εμε συγκρινεται ανομοια πραγματα. Μια βιομηχανια παραγωγης αυτοκινητου δεν ειναι δυνατον να μπορει να συγκριθει απολυτος με μια βιομηχανια παραγωγης κινητων και συγκεκριμενα της Apple. Οι αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν εργοστασια παραγωγης τα οποια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και για την βελτιωση των ηδη υπαρχοντων ή ακομα και εισαγωγης τριτων κινητηρων. Η Apple απλα μησθωνει εργοστασια ωστε να συλλεγουν και να συναρμολογουν εξαρτηματα ωστε τελικα να παραχθει το iphone. Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι οσο χρησιμοποιει τεχνολογια τριτων και δεν αναπτυσει και παραγει δικια της παντα θα παιρνει χαμηλωτερης ποιοτητας οντας μια απο τις πιο ανταγωνισιμες εταιριες. Και προφανως η Samsung δεν θα δωσει οτι καλυτερο εχει η 1η μεγαλυτερη κατασκευαστρια κινητων θα δωσει στην 2η μεγαλυτερη την πιο υψηλη τεχνολογια πανελ διαθετει? Οσοι ξερουν ας θυμηθουν τι deal εχει κλεισει με Qualcomm απλα για να παραγει τα chipset της ολοι βλεπουμε τα αποτελεσματα( sd 835 )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.