iPhone 8: Renders δίνουν την καλύτερη εικόνα του μέχρι σήμερα

iphone 8 renders, iPhone 8: Renders δίνουν την καλύτερη εικόνα του μέχρι σήμερα

Το επερχόμενο iPhone 8 είναι ένα από τα μοντέλα που ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλο iPhone, αλλά οι πληροφορίες και τα renders δεν είναι ιδιαίτερα πολλά. Σήμερα διέρρευσε μια σειρά από renders, που μας δίνουν ίσως την καλύτερη εικόνα του iPhone 8 μέχρι σήμερα.

Τα renders βασίζονται σε factory CAD images και δημοσιεύονται από GearIndia και @OnLeaks, ο δεύτερος έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστος στο παρελθόν. Τα renders μπορεί πράγματι να είναι έγκυρα, αλλά είναι επίσης πιθανό η Apple να πειραματίζεται με διάφορα prototypes. Επιμένως, τίποτα δεν μας εγγυάται ότι θα είναι αυτό το design του iPhone.

Το iPhone 8 έχει διαστάσεις 143.5 x 70.9 x 7.7 χλστ. και οθόνη 5.8 ιντσών OLED. Το συνολικό μέγεθος του κινητού είναι αρκετά μικρό χάρη στα πολύ λεπτά bezels γύρω από την οθόνη και το γεγονός ότι έχει αφαιρεθεί το κεντρικό κουμπί.

Στην πλάτη του iPhone 8 υπάρχει διπλή κάμερα. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Apple υιοθετεί την συγκεκριμένη κάμερα, αλλά είναι η πρώτη φορά που επιλέγει κάθετη διάταξη.

Φέτος η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει 3 iPhone στο σύνολο. Μαζί με το iPhone 8 θα έρθουν τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus, τα οποία φημολογούνται ότι θα μοιάζουν με τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, αντίστοιχα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Καπ

Μου αρέσει που σταδιακά ακολουθεί τη σύγχρονη τεχνολογια με τα λεπτά bezels αν και η κάθετη διάταξη κάμερας κάπως μου κλωτσάει. Ήδη με το 7 πλησίασε αρκετά σε χαρακτηριστικά πολλές από τις android ναυαρχιδες βάζοντας αδιαβροχοποιηση κι αρκετά καλούδια κι ανέβηκε πολύ στην εκτίμηση μου. Η τιμή είναι στο θεό πάντα αλλά τουλάχιστον κάπως πλέον δικαιολογείται με όσα έχει επάνω. Και δε θεωρώ ότι αντέγραψε lg και Samsung γιατί απλά το επόμενο βήμα των κινητών ήταν αυτό, μικρά bezels Δλδ. Σε λίγους μήνες θα έχουμε και το τελικό σχέδιο και θα κρίνουμε καλύτερα

Αγγελος

Ολοι αυτοι που μας επρηζαν με τα μικρα μπεζελ και πως θα μπορουμε να κραταμε το κινητο μας που ειναι τωρα;πιασατε κανενα s8;πιστευω οτι το επομενο iphone παντως θα ειναι κορυφη επιτελους δε θα εχουμε κανενα παραπονο μπορει να σκεφτω να αλλαξω απο samsung για να δουμε

giannis

Προτιμώ το touch id μπροστα με μπεζελς ενα στρέμα, παρά πίσω και χωρίς μπεζελς. Το ιδανικό βεβαια θα ηταν να μπει στην οθόνη αλλά ίσως αργήσουμε λιγάκι ακόμη.

Chris966

Η κάμερα σε κάθετη διάταξη, όντως κι εμένα μου φαίνεται λίγο κάπως αν και πιστεύω ότι με τον καιρό αυτό συνηθίζεται. Για το touch id κι εγώ θα το προτιμούσα στην πρόσοψη της οθόνης ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ και επ’ ουδενί στο πίσω μέρος της!
Αλλά…αν οι διαστάσεις της συσκευής συνολικά, θα είναι τελικά αυτές που αναφέρθηκαν (143,5×70,9×7,7) θεωρώ ότι θα είναι οι ΤΕΛΕΙΕΣ, οι ΙΔΑΝΙΚΕΣ διαστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.