iPhone 8: Διέρρευσαν σχέδια με dual-camera σε κάθετη διάταξη

iphone 8 schematics, iPhone 8: Διέρρευσαν σχέδια με dual-camera σε κάθετη διάταξη

Για το επετειακό iPhone 8 που θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο για να γιορτάσει η Apple τα 10α γενέθλια του iPhone, έχουν ακουστεί πολλά για το τι χαρακτηριστικά θα φέρει. Ένα από τα πιο βέβαια είναι η οθόνη OLED από τη Samsung, ενώ σήμερα ο SlashLeaks, δημοσιεύει τα πρώτα σχέδια.

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε καθόλου βέβαιοι, αναφέρεται ότι στην παραπάνω εικόνα είνια τα σχέδια του iPhone 8.

Όπως λένε και οι φήμες εδώ και καιρό, το κεντρικό κουμπί με το Touch ID έχει εξαφανιστεί και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων αναμένεται να ενσωματωθεί κάτω από την οθόνη. Μια ακόμη εμφανής σχεδιαστική αλλαγή είναι στην διπλή κάμερα στην πλάτη, η οποία έχει κάθετη διάταξη και όχι οριζόντια όπως το iPhone 7 Plus. Από την εικόνα που δείχνει το iPhone 8 στο πλάι, καταλαβαίνουμε ότι προεξέχει ελαφρώς.

Όσον αφορά στην εμπρόσθια κάμερα, ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo έχει πει πως θα δούμε “επαναστατική κάμερα με 3D sensor”. Η κάμερα θα συμμετέχει στην αναγνώριση προσώπου, για να μπορούν οι χρήστες να ξεκλειδώνουν το κινητό

Στην κάτω πλευρά η Lightning port έχει ηχεία δεξιά και αριστερά της. Τα κουμπιά για την ένταση του ήχου είναι αριστερά, το power button δεξιά. Η οθόνη φημολογείται ότι θα είναι edge-to-edge καλύπτοντας σχεδόν όλην την μπροστινή πλευρά

Προς το παρόν κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη διαρροή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Και καλά κάνετε και διατηρείτε επιφυλάξεις γιατί πίσω λέιπει το φλας.

Κώστας Βλαχάκης

Giannis, λογικά είναι αυτό στη μέση. Φαίνεται.

giannis

Κώστα στην μέση είναι η τρυπούλα για το ακουστικό της κάμερας και υπάρχει σε όλα τα iphone. Είναι ανάμεσα στην διπλή κάμερα και το φλας στο 7+.

ΝΙΚΟΣ

31 Απρίλη έρχεται surface phone και εσείς δεν θα γράψετε μια κουβέντα? Στο ντούκου? Με τα παιχνιδάκια των Samsung & Apple θα ασχολείστε?

Κώστας Βλαχάκης

giannis, Ναι με το 7+ ειμαι και εγω.

ΝΙΚΟΣ, για όλα γράφουμε 🙂

Chris966

Όσον αφορά την κάμερα θεωρώ ότι σε οριζόντια διάταξη (όπως στο 7 plus) θα είναι πολύ πιό όμορφη από ότι αν είναι σε κάθετη. Και αν μάλιστα ερχόταν ”πρόσωπο” με την πλάτη της συσκευής, χωρίς να εξέχει ΚΑΘΟΛΟΥ, θα ήταν ακόμα πιό ωραία.

Vasilist

Πιο ωραία μου φαίνετε η διάταξη της dual camera εδώ από όρο στο G5 μου.
Στην άκρη φαίνετε πιο μαζεμένο.

Αλέξανδρος

@ΝΙΚΟΣ Τι έρχεται 31 Απρίλη;

giannis

@Αλέξανδρος στις 31 Απρίλη έρχεται το Surface (όπως διαβάσαμε όλοι) αλλά για τις 32 Απρίλη δεν έχω ενημέρωση. Αυτό που θα παρουσιαστεί στις 31/04 απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σας λέω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.