iPhone 8 vs iPhone 7s vs 7s Plus: Σύγκριση μεγέθους

iphone 8 7s 7s plus, iPhone 8 vs iPhone 7s vs 7s Plus: Σύγκριση μεγέθους

Τον Σεπτέμβριο η Apple θα κάνει την ανακοίνωση του iPhone 8, το οποίο πρωταγωνιστεί σε όλες τις διαρροές μιας και θα είναι η ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει με αφορμή τα 10α γενέθλια. Ωστόσο, μαζί θα έρθουν τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus για να διαδεχτούν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Επομένως, στο σύνολο η Apple θα κυκλοφορήσει 3 iPhone τα οποία είναι: iPhone 8, iPhone 7s και iPhone 7s Plus. H ειδική έκδοση, αντί για iPhone 8 είναι πιθανό να ονομαστεί iPhone X.

Μιας και η κυκλοφορία θα γίνει σε περίπου 4 μήνες, η Apple θα πρέπει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης πραγμάτων όπως το design και στη συνέχεια να προχωρήσει στη μαζική παραγωγή.

Όπως φαίνεται έχει έτοιμα τα καλούπια για το design των επερχόμενων iPhones. Ο Slashleaks διαρρέει την εικόνα που μας επιτρέπει να δούμε κάποια βασικά στοιχεία και την διαφορά στο μέγεθος. Το iPhone 7s Plus είναι το μεγαλύτερο από τα τρια, ακολουθεί το iPhone 8 και το μικρότερο είναι το iPhone 7s.

Τα iPhone 7s Plus και iPhone 8 έχουν διπλή κάμερα στην πλάτη, αλλά σε οριζόντια και κάθετη διάταξη, αντίστοιχα, ενώ το iPhone 7s παραμένει με μονή κάμερα.

Το iPhone 8 έχει ακουστεί ότι θα έχει παρόμοιο μέγεθος με το iPhone 7s (4.7 ίντσες), αλλά OLED edge-to-edge οθόνη. Τα iPhone 7s και 7s Plus θα παραμείνουν σε LCD panels.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.