iPhone 8: Πέρασε από Geekbench με σκορ άκρως εντυπωσιακό

iphone 8 geekbench, iPhone 8: Πέρασε από Geekbench με σκορ άκρως εντυπωσιακό

Οι πληροφορίες θέλουν το iPhone 8 να κυκλοφορεί αργότερα απ΄ότι θα περιμέναμε, αλλά φαίνεται πως η απόδοσή του αναμένεται να μας εντυπωσιάσει. Σήμερα έρχεται από την Κίνα ένα screenshot, το οποίο λέγεται ότι δείχνει τα αποτελέσματα του iPhone 8 στο Geekbench 4.0.

Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε 100% βέβαιοι για την εγκυρότητα του leak, αλλά αν θεωρήσουμε ότι ισχύει, βλέπουμε ότι το iPhone 8 αφήνει πίσω τον ανταγωνισμό.

Το single-core σκόρ είναι 4537 πόντοι, αυτό σημαίνει 30% βελτίωση από το iPhone 7. Όσον αφορά στον ανταγωνισμό στο κομμάτι του Android, αυτό που είναι πιο κοντά είναι το Samsung Galaxy S8 με 1945 πόντους

Το multi-core σκορ του iPhone 8 (8975 πόντοι) είναι 58% καλύτερο από του προκατόχου του, ενώ την επόμενη καλύτερη απόδοση την έχει το Samsung Galaxy S8+ με 6338 πόντους. Αυτό σημαίνει 41% καλύτερη επίδοση του επερχόμενου iPhone από τον βασικό του ανταγωνιστή με Android.

Να σημειωθεί ότι τα benchmarks δίνουν μια πρώτη εικόνα, αλλά δεν απεικονίζουν απαραίτητα την πραγματική απόδοση. Άρα, αυτό δεν σημαίνει ότι το iPhone θα αφήνει τόσο πίσω τον ανταγωνισμό.

Το iPhone 8 αναμένεται να έχει ανάλυση οθόνης 2800×1242 pixels, δίνοντας το περίεργο 20.2:9 ή 2.25:1 aspect ratio (το Galaxy S8 έχει 18.5:9). Το εν λόγω prototype τρέχει iOS 11 και αναφέρεται ως iPhone 10,6, ενώ το iPhone 7 ήταν το “iPhone 9,1”. Μέσα βρίσκεται ο επεξεργαστής A11 με 2.74GHz τετραπύρηνη CPU και 128KB L1 cache. Ο επεξεργαστής του iPhone 7 φτάνει έως και 2.34GHz, η διαφορά στην απόδοση των δυο οφείλεται στο ότι το clock speed αυξήθηκε κατά 17%.

iphone 8 geekbench, iPhone 8: Πέρασε από Geekbench με σκορ άκρως εντυπωσιακό

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Δύσκολα να φτάσει αυτά τα νούμερα .. ειδικά στο multi…

Rizo

Εντάξει, το ίδιο έβλεπα και με το 7.
Single core 4537. Multi core 8975.
Ακριβώς το διπλάσιο σε 4 πυρηνο επεξεργαστή.
Και μετά μόνο εγώ πιστεύω ότι βγάζει τόσο υψηλό σκορ επειδή μετράει τις cpu 2-2;

Fanis

Περιμένετε περιμένετε! Φτιάχνω ποπ κορν! Θα πέσει πολύ γέλιο!

Fanis

Ποιος την έχει μεγαλύτερη… Την απόδοση… Μην παρεξηγηθώ… Χα χα χα…

John

Όλο μας παρουσιάζουν κάτι διαστημικά σχέδια και στο τέλος βγαίνει το iphone με ίδιο ξεπερασμένο design που έχουμε συνηθίσει εδώ και χρόνια.

Agnostos13

Πυ-πυ-πυραυλος!

Vladimiros

Τα ιδια και εγω δεν πιστευω τιποτα,η Apple δειχνει να ζηλευει πολυ την sammh και γιαυτο λενε απο τωρα και καλα τι θα εχει το νεο μηλο..αν κάνουν ομως και αυτοι τετεια οθονη βλεπω να γινεται μοδα γρηγορα και θα ακολουθησουν ολοι..αλλα μπα δεν νομιζω Apple εισαι θα συνεχισει το ιδιο ντιζαιν παλι,αντε και την καμερα οχι οριζοντια πρως τα κατω για αλλαγη..πραγματικα τραγικη εταιρια.

Kos

Αν είναι αλήθεια το S8 μένει πίσω από το iphone,αφού όπως λένε ανταγωνίζεται την Apple. Τώρα φαντάζει και ακριβότερο από όσο έπρεπε να είναι.

Γιώργος Καπ

Εγώ έχω να πω πως με το iPad mini 4 που έχω αυτά τα νούμερα είναι μόνο νούμερα. Είναι μέρες που τα πάει εξαιρετικά καλά. Αλλά είναι και κάποιες άλλες μέρες που δεν παλευεται βρε αδερφάκι μου. Ειδικά στην πολύδιεργασία (κάτι σαν multitasking με τα δάκτυλά) όταν μεταβαίνω από τη μια εφαρμογή στην αλλη κάνει refresh σχεδόν όλες τις εφαρμογές. Και το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνω εναλλαγή στα tabs του safari η στις δίπλα δίπλα εφαρμογές. Ξέρω, να μην περιμένω πολλά με τον επεξεργαστή που έχει και τα 2 ram αλλά έχει αντίστοιχες δυνατότητες με ένα iPhone 6 που πολλοί εδώ μέσα λένε ότι πάει μπάλα.

Almir

Στην εικόνα, τη είναι αυτο μπροστά, tempered glass/καθρέφτης…!!;;
Μη μου πείτε ότι ειναι η οθόνη,
όλη αυτη ειναι η οθόνη;;

greek lover

δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αληθινα τα νουμερα

το λενε και εδω https://9to5mac.com/2017/04/25/iphone-8-fake-benchmark-results/

james

Την είδα την είδηση χτες το βράδυ. Προσπαθώντας να το διασταυρώσω, σε πέντε λεπτά βρήκα ότι είναι ψεύτικο. Χωρίς να είμαι συντάκτης τεχνολογικού σάιτ.

Chris_BMW

@Vladimiros
Τι ακριβώς πιστεύεις οτι ζηλεύει η Apple απο τι Samsung ; Τις πωλήσεις της ; (όσες κάνει το galaxy σε ένα χρόνο κάνει το I phone στο τρίμηνο ) μήπως το brand ;Είμαι περίεργος να μάθω ..
@Γιώργος Καπ
Έχεις σίγουρα I pad mini 4 ;; Γιατι στο δικό μου air 2 (επίσης με 2 GB RAM ) refresh σε εφαρμογή δεν έχω δει .. ταχύτατο σαν την πρώτη μερα που το πήρα .
( στο σαφάρι όμως οταν η σελίδα ειναι “βαριά ” ίσως την ξανά φορτώσει .)

VasiliS7edge

Καλά δεν παίζονται οι μηχανικοί στην Apple. Πραγματικά είναι τρομερά τα νούμερα. Το μόνο θέμα είναι να εκμεταλλευτούν την δύναμη αυτοί και να μην σκάσουν πάλι με καμία οθόνη 720p. Νομίζω ότι θα την χρειασθουν την δύναμη αυτή για την AR τεχνολογία που ετοιμάζουν. Αυτό το νούμερο στο Single Core θα το δούμε στο S10 όπως και τις τεχνολογίες του S8 θα τις δούμε στο iPhone 10.

The Phantom of the Opera

Προσωπικά πρώτα θα δώ και μετά θα αναλύσω. Εννοείται οτι το Single Core θα είναι στο Θεό αλλά με πολύ μεγάλη βελτίωση επίσης στο Multi Core…απλά πρέπει να περιμένουμε. Είναι πολύ νωρίς.
Ότι και να βγάλει πάντως ούτε το S10 ούτε το S14 δεν πρόκειται να το πιάσει αφού η Samsung αγκομαχά όπως είδαμε στο S8. Μην γελιόμαστε…
Όσο δέ για κάποιους που λένε 2-2 κλπ…ο A10 είναι Quad Core ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ με 2 ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. Ποτέ με 4!
Δηλαδή ότι σκόρ βγάζει σε Geekbench και Antutu , το βγάζει με 2 πυρήνες! Οι άλλοι 2 είναι για οικονομία και για ελαφριές δουλίτσες. H Apple δεν πιάνεται σε αυτό, προχωρήστε παρακάτω και συγκρίνετε τα androids σας με android.

ΝΙΚΟΣ

Ναι @VasilisS7edge ναι τώρα , ετοιμάσου για AR που θα γκρεμίσει το σύμπαν από μπρεικθρου ινοβεισο.

The Phantom of the Opera

Συγνώμη πάντως που θα πώ κάτι συμπληρωτικά…
Το Iphone 7 βγάζει 3500 Single Core.
To Ιphone 6s βγάζει 2500.
Ήτοι μεταφράζεται 1000 πόντους παραπάνω.
Άν λοιπόν ισχύσει κάτι τέτοιο, το 4500 είναι λογικό…εικάζω.
Ο χρόνος θα δείξει. Όπως και να έχει εδώ τα 2500 ακόμη δεν ξεπεραστήκανε, τα 3500 ούτε σε 3 χρόνια πόσο μάλλον δέ άν ισχύσουν τα 4500. Μιλάμε για “χάος”…

bill

@Chris_BMW
καλως τον φανατικο να πεταξει τις ψεφτιες του παλι
δεν βαρεθηκες?
γτ τουλαχιστον εμεις βαρεθηκαμε να ακουμε τις σαχλαμαρες που λες σε καθε αρθρο απο σαμμυ και αππλε

και αμα αναρωτιεσαι τι θα μπορουσε να ζηλεψει η αππλε απτην σαμμυ θα λεγα τεχνολογια
μιας που εκει δν σκαμπαζει 1 το μηλαρακι

αμα θες να σαι προβατο να μν μπαινεις και να φωναζεις μπεεεε οπου βρεις

vasilist

Τα νούμερα τοθ geekbench για το Iphone μην τα πιστεύτε είναι ψεύτικα.
Είχα 3 iphone και με την καμία δεν συμβάδιζε η ταχύτητα τους με τα νούμερα του geekbench και το τελευταίο μου ήταν το 5s που ακόμα δουλεύει άψογα.
Πολύ καλά και γρήγορα αλλά άσε μας ρε Apple με τα νούμερα σου.

Γιώργος Καπ

Chris_BMW εννοείται πως αυτό έχω. 329 ζεστά και μετρητά ευρωπουλακια είχα σκάσει. Εσυ δε βλέπεις refresh στην πολυδιεργασια; Δδ όταν χρησιμοποιείς τα πέντε δάκτυλά μετακινώντας τα δεξιά η αριστερά για να περιηγηθείς στις ανοιχτές εφαρμογές.

The Phantom of the Opera

https://www.youtube.com/watch?v=DuL70Kr2ZZc

Όποιος λέει οτι με 2 ram δεν κάνει Multitasking άς ξεκινήσει με ένα καθαρό set as new, διότι αυτά που λέγονται δεν πείθουν ούτε τις πέτρες. Το Ipad mini 4 έχει Α8 με 1500ghz dual που για Apple και ios είναι απο τα κορυφαία χαρακτηριστικά. Εδώ φυσάνε με 1 ram με 2…εντάξει…κάτι δεν πάει καλά με τέτοιους ισχυρισμούς.
https://www.youtube.com/watch?v=GVkaY-F6Zhs

Βλέπουμε και το iphone 6 με 1 ram και ίδιο επεξεργαστή.
Προφανώς όποιος έχει προβλήματα, έκανε πολλά updates το ένα πάνω στο άλλο, και δεν καθισε η rom σωστά.

bill

γιωργο ο chris ειναι τοσο φανατικός που θα σ πει οτι εχει το πρωτο ιφονε κ το πρωτο ιπαντ κ οτι δν κολλανε κ δν εχει δει καμια ανανεωση ουτε κανενα κολλημα με ιος 10 μεσα
μν ψαχνεις να βρεις ακρη

Sint

Κοίτα να δεις που ένα ψεύτικο τεστ, έβγαλε στη φόρα και εκθέτει τα φανμποις . Το σκορ είναι ψεύτικο όπως ήταν και τα 215 Χιλ στο antutu του s8. Εδώ είστε, ούτε δεύτερο δε θα είναι γιατί αποκλείεται να περάσει τα 6200 του mate 9

Ντ. Ζ

Εντάξει ρε παιδιά, να μη μπορούμε σε ένα τεχνοσαιτ να καταλάβουμε μια fake είδηση…

George L

περιμένω τον KnightRider να κράξει απορώ που δεν έχει γράψει κάτι ακόμα, τέλος πάντων πολύ εντυπωσιακό score

George L

μακάρι να είναι αληθινό όμως

Chris_BMW

@bill
Να χαρώ εγώ επίπεδο !
Επειδή μάλλον εισαι πολυ μικρός κ δεν μπορείς να πιάσεις το νόημα του σχολίου μου θα στο πω πιο απλα μήπως κ το καταλάβεις .
Την Apple κ την κάθε Apple δεν την ενδιαφέρει τίποτα πλην των πωλήσεων .Δεν την νοιάζει τι οθόνη έχει το s8 εφόσον το I phone της πουλάει 3 κ 4 φορές περισσότερο ..
Αυτό ισχύει για όλες τις εταιρίες .

Όσον αφορά το I pad ναι είμαι κάτοχος του κ δεν μου αρέσει καθόλου να παραπληροφορείται ο κόσμος όσον αφορά το συγκεκριμένο προϊόν με ψευδείς ισχυρισμούς οτι ανανεώνει εφαρμογές .. ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΣΕΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ . Αν το δικό σου το κάνει σίγουρα έχει πρόβλημα . Αυτά ..

Μανώλης

@Γιώργος Καπ καλά πιάνεις κουβέντα με όποιον να ‘ναι;;;; εμένα την άλλη φορά αυτό το άτομο μου έλεγε ότι δεν έχω Mac book επειδή έγραψα κάτι αρνητικό σε ανάλογο post! Ξέρεις, μόνο αυτός έχει αγοράσει τα προϊόντα του Μήλου, κάνεις άλλος από εδώ μέσα.

Chris_BMW

Σε παρακαλώ Μανώλη που θα με χαρακτηρίσεις κιόλας .. Ο,τι βολεύει σε καθέναν εδω μέσα . Δεν έχω πρόβλημα να αναφέρεις αρνητικά για την Apple. Θέλεις να σου πω 2,3 που νου έρχονται εμένα πρόχειρα στο μυαλό ;;
Με πειράζει όμως να γράφονται ανακρίβειες κ ψέματα .Να μου πεις οτι έχει κλειστό λειτουργικό κ ελλιπή συνδεσιμότητα να το δεχτω. Το να μου λες όμως οτι κάνει refresh σε εφαρμογές ΟΧΙ φίλε μου δεν το δέχομαι ας δηλώνεις πως έχεις ολα τα προϊόντα της ..

Chris_BMW

Κ αυτή την καραμέλα περί “φανατικού ” αφήστε την έλιωσε ….
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ τα + κ τα – της κάθε εταιρείας . Ουτε θ ποστάρω σε άρθρο που αφορά το ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ S8 ( για αυτούς που θέλουν android) ανακρίβειες κ χαζομάρες που άκουσα ,μου είπαν δεξιά αριστερά .

bill

χαχαχαχαχαχχαχα
τραγικοι

επισης δν ειχα κ ουτε προκειτε να αγορασω ποτε κτ τις αππλε
απλα λεω τα πραγματα οπως ειναι

Γιώργος Καπ.

Βρε Χρήστο γιατί σου φαίνεται περίεργο, δεν κατάλαβα. Ναι είχε θέμα παλιά το δικό μου με τη μπαταρία που έπεφτε απότομα. Το έστειλα το έφτιαξαν και τώρα είναι σχετικά καλά. Ύστερα το έκανα set up as new και να πχ τώρα το έχω δίπλα μου και είμαι στον safari γυρνάω στο ibooks μέσω της πολυδιεργασιας (επαναλαμβάνω : όχι αυτό που κινεις τα δάκτυλα προς τα πάνω και ανοίγει το multitasking αλλά αυτό που τα κανεις δεξιά κι αριστερά και σε πάει στις ανοιχτές εφαρμογές) και μου ασπριζει την οθόνη και μου πάει σε άλλο σημείο στο κείμενο που διάβαζα συν ότι μειώνει το ζουμ. Κάνουν πουλάκια τα μάτια μου? Όταν γυρίζω στον safari ,δε, εκεί είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν είναι ανακριβεια αλλά αυτό που συμβαίνει πραγματικά. Το ότι δε συμβαίνει σε σένα δε σημαίνει πως δε συμβαίνει στον καθένα.

Chris_BMW

Γιώργο δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου ,πλην όμως να εισαι σίγουρος οτι αυτό δεν ειναι λογικό κ οτι κάτι συμβαίνει με τη συσκευή σου .

Dimitris

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να πω πως έχω το iPhone se 64 gb και ποτέ μα ποτέ δεν έχει κολησει πουθενά και ποτέ δεν εχει ξανά φορτώσει εφαρμογή που έχω είδη ανοίξει έχω και sumsung s4 root και γενικά ασχολουμε με τα κινητά πολύ iPhone τα ποιο σταθερά κινητά για εμένα και πάντα θα είναι μπροστά από όλα γνώμη μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.