iPhone 9 και 12: Η κυκλοφορία τους αναμένεται να καθυστερήσει σημαντικά

, iPhone 9 και 12: Η κυκλοφορία τους αναμένεται να καθυστερήσει σημαντικά

Σύμφωνα με νέα αναφορά του αναλυτή Daniel Ives, τόσο το iPhone 9 όσο και το iPhone 12 θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν περίπου έναν μήνα. Το iPhone 9 ή SE 2 είναι ένα smartphone το οποίο ίσως ανακοινωθεί στις 31 Μαρτίου από την Apple, τα επόμενα flagship smartphone όμως αναμένεται να ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο του 2020.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ives, η Apple παρόλο που συνεχίζει να λειτουργικά κανονικά, θα αντικρίσει προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού και δεν θα έχει αποθέματα μέχρι τον Απρίλιο. Φυσικά, αν τελικά υπάρξει ένα τέτοιο πρόβλημα, η ευθύνη πέφτει στην επιδημία του κορωναϊού ο οποίος έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην λειτουργία των εταιρειών.

Βέβαια, η καθυστέρηση των iPhone 12 ίσως αποφευχθεί. Αυτό όμως προϋποθέτει η Apple να καταφέρει να επιστρέψει στο φυσιολογικό μέχρι τον Απρίλιο. Τέλος, ο Ives θεωρεί ότι η Apple θα καταφέρει να επανέλθει προς τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου και προβλέπει ότι το iPhone 9 θα καθυστερήσει μερικούς μήνες ενώ τα iPhone 12 περίπου δύο εβδομάδες

Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από την επιδημία του κορωναϊού και πως θα εξελιχθεί η κατάσταση το επόμενο διάστημα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.