iPhone: Πληροφορίες για σημαντικό redesign κάθε τρία χρόνια

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ασία, η Apple θα κάνει αλλαγές στον κύκλο ανανέωσης των iPhones. Μέχρι σήμερα, η Apple έκανε σημαντικό redesign κάθε 2 χρόνια στα iPhones, κυκλοφορούσε την κανονική έκδοση και στη συνέχεια την s με αλλαγές κυρίως στο εσωτερικό.

Με βάση την τακτική της, θεωρητικά φέτος θα περιμέναμε να δούμε σημαντικές αλλαγές στο iPhone 7, που θα έρθει τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, οι διαρροές δείχνουν ότι η συσκευή θα μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχό του iPhone 6/ iPhone 6s, με μικρές αλλαγές όπως οι γραμμές για τις κεραίες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Nikkei αυτή θα είναι η αρχή ενός νέου κύκλου ανανέωσης συσκευών, που θα ακολουθήσει η Apple. Τα iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 θα είναι τα πρώτα μοντέλα που θα μοιραστούν παρόμοιο design και όσοι θέλουν διαφορετικό σχεδιασμό, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2017.

Η απόφαση να αλλάξει τον κύκλο ανανέωσης του iPhone και να τον πάει στα 3 χρόνια, πάρθηκε από την Apple λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά, η οποία έχει πτωτικές τάσεις. Μέσα στο 2016 η Apple δεν αναμένει να πουλήσει περισσότερα smartphones απ ότι το 2015. Ένας ακόμη λόγος είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια εξαιρετικά καινοτόμα τεχνολογία για να βάλει στα iPhone.

Οι φήμες λένε ότι από iPhone 7 αναμένουμε dual-camera (στην Plus έκδοση), αντοχή στο νερό, ίσως λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και αφαίρεση της 3.5 χλστ. υποδοχής για τα ακουστικά. Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένα και κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

renders

iphone changes 3 years, iPhone: Πληροφορίες για σημαντικό redesign κάθε τρία χρόνια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία καινοτόμο ιδέα λέει.. Να ψάξει να βρει!!!!!
Δε λέω κορυφαίο το κινητό σε πολλούς τομείς θα είναι… Αλλά το ήδη μετριότατο design αν μείνει για τρίτη σερι χρονιά θα είναι το αποκορύφωμα του οτι μου σερβίρουν για όμορφο το τρώω…

Manuelo

@petros

LOL!!!!

John S.

Όταν δεν έχεις κάτι καινοτόμο είναι που πρέπει να αλλάξεις το design.. Επίσης μου φαίνεται πως δεν ταιριάζουν οι γραμμές εκεί που τις βάλανε.

Agnostos13

Οι γραμμες θα επρεπε να εχουν μπει στα πλαινα της συσκευης…
Δεν ξερω γιατι το τρεναρουν τοσο το θεμα… Μαλλον ή εχει πεσει πολυ δουλεια στο τμημα design με ολα τα προιοντα (mac, iphone, ipad, beats, apple watch, icar κλπ) ή το design που ήθελαν για φέτος δεν μπορούν να το καλύψουν οι προμηθευτές και πάει ένα χρονο πίσω…

One

Έχουν ένα δικιο εδω που τα λεμε, γιατι όταν αντιγράφουν το desing οι Κινεζοι και οι Κορεατες τοτε γιατι να πετάει τοσα λεφτα εκει ενώ οι αλλοι δε δίνουν τίποτα καινούριο. Εχει ξεφτιλιστεί το πραγμα με τις αντιγραφές που κάνουν οι υπόλοιποι από την Sony, Apple & HTC.

Paul

Δεν ξέρω τι design θα αλλάξει η Apple αλλά δεν θέλω να μοιάζει στον σωρό

Ekimolaos

@One
Βασικά η Apple είμαι αυτή που έκανε trend το να αντιγράφουν ΟΛΟΙ πλέον την HTC, αρα είναι πλέον στις εταιρίες που αντιγράφουν και όχι σ’αυτές που αντιγράφονται. Επίσης κανείς δεν αντιγράφει την Sony. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κανένα κινητό που να μοιάζει με κάποιο Sony.

ΓΙΑΝΝΗΣ

συνεπως καθε τοσο θα αξιζει καποιος να παιρνει iphone

Ανακιν

Της τελείωσαν οι ιδέες μάλλον για αυτό πάντως θα πέσουν περισσότερο οι πωλήσεις αν αλλάζει design κάθε 3 χρόνια διότι οι διάσημοι σταρ και γενικά αυτοί που θέλουν να πουλήσουν μούρη θα το κάνουν κάθε τότε

Agnostos13

@Ekimolaos:
Αν νομιΖεις οτι η Apple αντεγραψε την Htc δεν πρεπει να εχεις δει iPod Touch!

forneverarrow

Μια χαρά απόφαση πήρε. Και λίγο φρένο την εξέλιξη δεν θα βλάψει κανένα! Κατάντησε η κοινωνία να απαρτίζεται απο technology freaks σε κάθε γωνία. Δεν μπορώ να καταλάβω την τόση εξάρτηση απο τα smartphones… Ένα laptop σήμερα κοστίζει τα μισά απο το iPhone. Το αλλάζει κανείς κάθε χρόνο; Όχι. Κάθε τεχνολογικό προϊόν εξελίσσεται συνέχεια, απο τηλεόραση μέχρι πλυντήριο… Τα αλλάζεις κάθε χρόνο; Μάλλον όχι. Τώρα που η Tesla έκανε το μπαμ με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα πρέπει όλοι να αλλάξουμε αυτοκίνητο; Προφανώς όχι!

Επομένως, μια χαρά θα είμαι για τρία χρονάκια με ένα iPhone 6 ή 6s ή 7… Και τα λεφτά του θα τα βγάλει, και μια χαρά up to date θα είναι το iOS. Αν ήταν Android θα το συζητούσα…

John

Κανένα πρόβλημα .Καθενρια χρονια και μεις θα αλλάζουμε το iPhone .

Alexikakos

Δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα που εχουν καποιοι με τις εταιρειες πραγματικα. Ουτε μετοχες να εχουν σε αυτες. Κανει κατι καλο το αποθεωνουν κανει κατι που αν το εκανε αλλη εταιρεια θα το εκραζαν και το δικαιολογουν. Διαβαζω για φρενο στην εξελιξη και δεν το πιστευω. Ξερετε υπαρχουν καταναλωτες που δεν αλλαζουν καθε χρονο το κινητο τους και συμφωνα με τα λεγομενα καποιων δεν χρειαζεται να παρουν την αιχμη της τεχνολογιας επειδη θελουμε να βαλουμε φρενο σε αυτους που τα αγοραζουν καθε χρονο. Νομιζουν καποιοι οτι οι αγοραστες ειναι μονο αυτοι που αγοραζουν καθε χρονο την καινουργια ναυαρχιδα. Οταν καποιος αλλαζει κινητο καθε 4 χρονια και πανω θελει με τα λεφτα που θα δαπανησει να παρει κατι που θα ειναι value for money με βαση τα δικα του κριτηρια επιλογης. Βλεπει ποιο κινητο ικανοποιει τα περισσοτερα απο τα κριιτηρια που εχει θεσει και με την σειρα που τα εχει θεσει και βαζει κατω τις επιλογες του για να διαλεξει.

Φωτης

i phone;μακρια!!!!!!!!

Γιώργος

Μπράβο στην Apple , σου λέει αφού υπάρχουν άτομα που αγοράζουν τα κινητά μας ακόμη και αν είναι εντελώς ξεπερασμένα σαν το ιphone 5SE γιατί να καταβάλουμε προσπάθεια? Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς και αν κρίνω από τα σχόλια δεν έχουν και άδικο.

ΑΝΔΡΕΑΣ

@ Γιώργο πως φαίνεται ότι δεν έχεις δουλέψει ποτέ αυτό το αμάλγαμα της διαγαλαξιακής τεχνολογίας!! Δεν είναι ιθαγενείς όσοι θέλουν να ξεχωρίζουν στις καφετέριες και στα clubs!
Είναι super επαγγελματίες με άποψη , επιχειρήματα και ένα υπέροχο οικοσύστημα που δεν επιτρέπει σε “κατώτερους” με android ή windows να συνδεθούν! Μιλάμε για το πιο ασφαλές λειτουργικό και κάτι error 53 /56 ,κάτι cloud με προβλήματα ,ΠΙΣΤΕΥΩ πως είναι δάχτυλος της μισητής Microsoft !! (ΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟ!! ΨΟΦΟ ! ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ!!!!!).
Για τα lagandroid δεν αναφέρομαι καν. ΤΣΙΠΗΔΕΣ και 10 χρόνια πίσω!!
Α ΡΕ APPLE ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΩΡΑΙΑ ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ HATERS!!!!!!!!!!

Σταύρος Γκιόκας

Τι σημαίνει αμάλγαμα

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά αυτός ο Αντρέας τι ρόλο βαράει;

George

@Αλέξανδρος

Moυ φαινεται οτι ειναι το πιο εξυπνο apple fan boy

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Αλέξανδρος. Δε βαράω ρόλο!! Βαράω αλύπητα (μεταφορικά) όποιον αμφισβητεί την apple .Πάντα με επιχειρήματα στέρεα. Όσο για το redisign ,η apple ξέρει καλύτερα πότε θα δώσει στο κοινό της το καινούργιο ,ώστε να μην βαρεθεί ,αλλά και να κρατήσει και ένα image αναγνωρίσιμο για μεγάλο διάστημα. Έτσι κ αλλιώς όλοι μας αυτό κοιτάζουμε για να δώσουμε τα λεφτά μας. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα γιατί και τεχνολογικά σε hardware -software είμαστε 10 χρόνια μπροστά!!!! Την καλημέρα μου στους αλύγιστους λάτρεις του Μήλου!!

kakalos

αμα εχει πτωτικες τασεις η αγορα που να δουν τι θα γινει εαν αλλαζουν design ανα 3 χρονια χαχαχα

John

Βγαλε κάτι διαφορετικό για να μην εχεις πτωτικές τάσεις .Το να βγάλεις end to end οθόνη η καταργήση του κεντρικού κουμπιού δεν νομίζω να θελει κάτι ιδιετερο .Οποτε μετα απο χρονια θα μένουμε στο 6s και θα περιμένουμε το iPhone 8 .

Κώστας Ζ.

@ΑΝΔΡΕΑΣ μοναδικος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.