Παρασκευή
13/12/2013

iPhone 5s, iPhone 5c και iPhone 5, Κυριαρχούν στα charts των εταιρειών κινητής στις ΗΠΑ

Τα μοντέλα iPhone κυριαρχούν στις πωλήσεις των πάροχων κινητής τηλεφωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτο είναι το συμπέρασμα του αναλυτή T.Michael Walkley της εταιρείες ερευνών Canaccord Genuity, ο οποίος λέει ότι τα iPhone 5s και iPhone 5c, βρίσκονται στις τρεις πρώτες θέσεις των πωλήσεων και των τεσσάρων πάροχων τους τελευταίους τρεις μήνες.

“Η έρευνα μας δείχνει συνεχείς δυνατές πωλήσεις για το iPhone 5s, αφού ήταν μακράν το κορυφαίο σε πωλήσεις smartphone και στις τέσσερις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καθώς και στα περισσότερα κανάλια που το smartphone κυκλοφόρησε παγκοσμίως” εξηγεί ο Walkley. “Οι έρευνες μας επίσης δείχνουν σταθερές πωλήσεις για το iPhone 5c, με τις χρωματικές επιλογές και την προσιτή τιμή του να το καθιστά δημοφιλές στο κοινό που απευθύνεται” συμπλήρωσε.

Μαζί με τα iPhone 5s, iPhone 5c και το iPhone 5 ήταν ανάμεσα στις τρεις πρώτες θέσεις των πωλήσεων των μεγάλων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ τους τρεις τελευταίους μήνες.

iPhone 5SCanaccord iPhone survey

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Νικόλας Διαμαντής λέει:

    Η apple κάνει επίδειξη δύναμης, τρέμε Samsung!!!

  2. Ο/Η Theo λέει:

    Από Μάιο μέχρι αύγουστο μπροστά είναι η sammy με το s4 αν ψάξεις στο google.Το άρθρο δείχνει από αύγουστο και μετά όπου ο κόσμος κυρίως στην αμερική, που είναι η έδρα της apple, περίμενε το νέο iphone.Να τα λέμε αυτά!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.