iPhone Edition: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη;

iphone edition touch id, iPhone Edition: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη;

Μια από τις φήμες που ακούγεται πολύ για το iPhone του 2017 είναι ότι η Apple θα ξεφορτωθεί το πολυσυζητημένο κεντρικό κουμπί. Κάποιοι δεν έχουν πρόβλημα με το κεντρικό κουμπί, αλλά εδώ και χρόνια υπάρχουν αυτοί που επιμένουν να αφαιρεθεί.

Το ερώτημα είναι αν φύγει το κεντρικό κουμπί, που θα πάει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων; Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν αναφερθεί σε τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου ή ultrasonic fingerprint scanner.

Σήμερα ακούγεται ότι το νέο iPhone είναι πιθανό να έχει τοποθετημένο τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά, όπως κάνουν διάφοροι κατασκευαστές Android smartphones. Θυμίζουμε τα πρόσφατα LG G6, Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι η ειδική έκδοση του 2017 μπορεί να ονομαστεί iPhone Edition, ακολουθώντας την ίδια γραμμή με την top έκδοση Apple Watch Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν αναμένεται με γυαλί στην πλάτη, όπως έχει ακουστεί, αλλά μέταλλο μιας και υπάρχουν ανησυχίες για το πόσο ανθεκτικό θα είναι το γυαλί στις πτώσεις.

Περιττό να πούμε ότι κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για τις παραπάνω πληροφορίες, που δεν είναι επιβεβαιωμένες. Ωστόσο, ένας αισθητήρας αποτυπωμάτων στην πλάτη του iPhone δεν είναι απίθανο σενάριο. Μέχρι την ανακοίνωση των νέων iPhone έχουμε ακόμη ένα 5μηνο μπροστά μας, μέχρι τότε θα ακούσουμε και θα δούμε πολλά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Πωπωπω πολύ καινοτομία !!!!! (αν ισχυουν οι φημες)

Petroslap

Ωραίο το s8 θα το πάρω….🤣🤣🤣
Ωχχχ λάθος iPhone είναι 😂😂😂

Γιαννος

και αν ειναι ετσι η apple αντεγραψε τη sammy. ελπιζω να το εκανε σωστα με οθονη amoled!

Ακης

Πάντως,Επειδή κι εγώ γκρίνιαζα κάποτε όταν ο αισθητήρας ήταν πίσω ,τώρα που πήρα το mate 9,σας πληροφορώ ότι δεν υπάρχει πιο πρακτικό και καταλαβα πως αν δε δοκιμασεις κατι,καλο ειναι να μην το απορριπτεις.

Nikopoup

Εγώ θα συμφωνήσω με τον Άκη. Πάντως αν καταφέρει και βάλει τον αισθητήρα στο μηλαρακι θα είναι ωραίο.

blats

Οτι πιο ασχημο εχω δει πραγματικα…μακαρι να μην μοιαζει σαν και αυτο!οντως ο αισθητηρας πισω ειναι πολυ πρακτικος,θα επρεπε να βαλουν τον αισθητηρα ομως στο μηλαρακι πανω…

Napoleon

δεν νομιζω η απλ να βγαλει ενα τετοιο σιχαμα απο πισω. αυτα ακομη ειναι υποθεσεις. οτι και αν κανει ομως θα ειναι πολυ σωστα φτιαγμενο και καμια σχεση με την σουνγκ.

Kotsos

Μέχρι χθες ο αισθητήρας πισω ήταν άβολος, αν το εχεις καπου ακουμπισμένο έπρεπε να σηκώσεις το κινητό και μπλα μπλα μπλα, απο χθες που τον έβαλε πίσω η Samsung και παίζει να τον βάλει και η Apple ξαφνικά έγινε πιο βολικός πίσω…. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου….

Και το ακόμα πιο ωραίο είναι οτι τώρα οποια εταιρία βάλει πίσω αισθητήρα θα μοιάζει με Samsung και ας τον έβαλε τελευταία…

Napoleon

@Kotsos ο παραλογισμος και η παρακρουση στα μεγαλεια τους. εχεις δικιο…

Γιώργος Κ.

Παιδιά πιάστε ένα κινητό που έχει τον αισθητήρα πίσω και μετά μιλήστε. Πρώην κάτοχος g5 και πρέπει να πω ότι ήταν αρκετά βολικός ο αισθητήρας πίσω. Και ΔΕΝ χρειάζεται να σηκώνεις το κινητό για να το ξεκλειδώσεις, ήμαρτον. Αν ήταν έτσι τότε καμία εταιρία δεν θα το έβαζε εκεί. Τα περισσότερα αν όχι όλα τα κινητά με τον αισθητήρα πίσω, έχουν knock code στην οθόνη μπροστά προκειμένου να μη χρειάζεται να σηκώνεις το κινητό.

Agnostos13

Ελεος…τι troll-ια ειναι παλι αυτη;
Μα ο αισθητηρας πισω;
Αυτα που εκανε η Huawei και γελαγαμε μου φαινεται απιθανο να τα κανει η Apple!

giannis

Πολύ αμφιβάλλω. Σαχαλμάρες του ίντερνετ και των αναλυτών.

John

Πλεον η Apple δεν εχει αλλη επιλογη απο το να αντιγραψει την πρωτοπορο σε τεχολογια και σχεδιασμο την Samsung γιατι με τον ιδιο σχεδιασμο απο την εποχη του iphone 6 τα κινητα της φαινονται πολυ ξεπερασμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.