iPhone η εξέλιξη, Τι φανερώνει για το επόμενο iPhone 5 [infographic]

Φαντάζομαι ότι έιναι κοινώς αποδεκτό ότι η κυκλοφορία του πρώτου iPhone στις αρχές του 2007 άλλαξε για πάντα και προς το καλύτερο τα κινητά τηλέφωνα και το πως χρησιμοποιούσαμε και αντιμετωπίζαμε αυτά έως τότε. Τότε ήταν διαθέσιμες μόλις 500 εφαρμογές, σήμερα από το App Store έχουν πουληθεί πάνω από 15 δις. εφαρμογές.

Σε αυτό το ενδιαφέρον infographic, έχουν συγκεντρωθεί αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των μοντέλων iPhone πλάι-πλάι με τα έως και σήμερα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου μοντέλου iPhone 5. Ενδιαφέρον!

Τι λέτε, το επόμενο iPhone θα τα αλλάξει πάλι όλα;

, iPhone η εξέλιξη, Τι φανερώνει για το επόμενο iPhone 5 [infographic]

Πηγή

Kudos to Efthimis Louk

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aléssio

Nice info;)

FORO-XRISTOS

κωστα τι ειναι το HSPA & EV-DO REV.A??

leathernecks

Προσωπικά περιμένω πώς και πώς το νέο Iphone 5 γιατί σχεδιάζω να είναι το επόμενο μου κινητό!!!
Δεν ξέρω αν τελικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα είναι αυτά που παραθέτει ο Κώστας γιατί η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό ακούμε πολλά και διάφορα.
Προς αποφυγή παρεξήγησης δεν θέλω να θίξω την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του άρθρου αλλά μέχρι τον Οκτώβρη (καλά να είμαστε!!! ) έχουμε να ακούσουμε πολλές και κάποιες φορές αντικρουόμενες φήμες.
Πάντως προσωπικά θα απογοητευτώ πολύ αν τελικά η apple παραμείνει στις 3,5΄ .

Antonis

Κατα τη γνωμη μου το iphone 5 δεν θα αλλαξει απολητος τιποτα. Μονο και αν η μηλοεταιρια μας παρουσιασει κατι που ουτε καν το φανταζομασταν. Για μενα η μηλο ειναι πισω ως προς τεχνικα χαρακτιριστικα απο αλλες εταιριες εκτος οθονης και σχεδιασμο.

Στέλιος

Αυτό που δεν νομίζω ότι θα αλλάξουνε είναι το μέγεθος της οθόνης.
Διότι σκεφτείτε το, οι developers θα είχαν να σχεδιάζουν τις εφαρμογές
για 3 διαφορετικές αναλύσεις (iPod Touch – iPad – iPhone).

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, μοιάζουν αρκετά ρεαλιστικά.

Nik0s

καλα cpu και λοιπα δεν με ενδιαφερουν,το θεμα ειναι να ρολαρει καλα και με single στο 1 αν εχει καλο software.αυτο που με χαλαει στο ios οτι ειναι καρακλειδωμενο και το κλειδωνουν ακομα περισσοτερο

Giannis

πάλι???? πααααλι???

Sotos73

Το περιμένω πως και πως …
Αν αξίζει όντως το παίρνω αμέσως…

tasos

Κωστα ησχυει η ημερομινια αφιξεις για το 5?
OCTOBER 2011

Αντώνης

ενα πραγμα δεν καταλαβαινο..στο ανδροιτ μια εφαρμογη λειτουργα σε ολα τα τηλεφωνα απο 3,0″ μεχρι 4,3″.. γιατι στο ιοs πρεπει να σχεδιαζουν τις εφαρμογες καθε φορα που αλλαζει η αναλυση??

FORO-XRISTOS

Οτι και να λεμε το iphone ειναι εμπειρια!και σε τεχνικα χαρακτηριστικα δν ειναι πισω αν σκεφτεις οτι βγηκε περιπου πριν ενα χρονο.αντιθετως ειναι το νουμερο 1.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

!!RE!!

Ο/Η Αντώνης λέει:
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 στις 0:26

ενα πραγμα δεν καταλαβαινο..στο ανδροιτ μια εφαρμογη λειτουργα σε ολα τα τηλεφωνα απο 3,0″ μεχρι 4,3″.. γιατι στο ιοs πρεπει να σχεδιαζουν τις εφαρμογες καθε φορα που αλλαζει η αναλυση??

Την ιδια απορια εχω!!! x2

Γιώργος Τσ.

Κώστα αν γνωρίζεις κάτι είσαι γίγαντας..! Έχω ακούσει σε πολλά forums ότι μαζί με το iPhone 5 θα βγει και ένα iPhone 4 8Gb το οποίο θα κοστίζει αρκετά πιο φθηνά από το 16/32Gb και γενικά ότι θα είναι πιο οικονομικό…ισχύει…?

(Γιατί άμα περιμένουμε από το 5….Κλάφ’τα Χαράλαμπε…!

MANOS

Αν μεγαλώσουν τις ίντσες λογικά θα αυξήσουν και την ανάλυση, δεν νομίζω η Apple να παρουσίαση κάτι με λιγότερα PPI από το προηγούμενο μοντέλο

Αντώνης

αχα τωρα καταλαβα…

nimAR

Πιστεύεται ότι η οθόνη θα ειναι έτσι;;
Δήλαδη θα ειναι μέχρι τα άκρα;;;; Εγώ δεν το νομίζω .

lazaros

Αν ειναι ετσι πιστευω οτι θα παραμεινω στο 4!! καταρχην η οθονη του τηα χασει τα ppi της και δν θα ειναι πια η γνωστη retina που ξεραμε….. επισης το 4 τρεχει απσογα και με single core….. και δν μαρεσει πολυ η οθονη του που καλυπτει ολη την επιφανεια!!! παντωσ η apple ειναι τοσο απροβλεπτη που μπορει να μασ εμφανισει μεχρι και iphone 3D οποτε για να δουμε……

GREG

25 Αυγούστου 2011 Αιφνιδιαστική παραίτηση του Steve Jobs από τη θέση του CEO της Apple. Όργιο φημών για την υγεία του Την παραίτησή του, με άμεση ισχύ, από τη διοίκηση της Apple ανακοίνωσε ο Steve Jobs με επιστολή του προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Όπως αναφέρει μάλιστα, δεν μπορεί πλέον να εκπληρώσει τα καθήκοντά του, δήλωση η οποία δημιούργησε ανησυχίες για περαιτέρω επιδείνωση της υγείας του. Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει εφεξής ο Tim Cook, το «δεξί χέρι» του Jobs στη διοίκηση της Apple. Ο Cook αντικαθιστούσε ουσιαστικά τον 56χρονο Jobs ήδη από τις 17 Ιανουαρίου, όταν ο τελευταίος είχε πάρει αναρρωτική άδεια. Η επιστολή του Jobs αναφέρει τα εξής: «Προς το διοικητικό συμβούλιο και την κοινότητα της Apple, Πάντα έλεγα ότι εάν ερχόταν ποτέ μια μέρα που δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στα καθήκοντα και τις προσδοκίες ως επικεφαλής της Apple, θα είμαι ο πρώτος που θα το γνωστοποιήσω. Δυστυχώς αυτή η μέρα έφθασε. Ως εκ τούτου παραιτούμαι από διευθύνων σύμβουλος της Apple. Θα ήθελα να προσφέρω, εάν το συμβούλιο το βρίσκει σωστό, σαν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, διευθυντής και υπάλληλος της Apple. Σε ό,τι αφορά το διάδοχό μου, προτείνω θερμά να εκτελέσουμε το πλάνο διαδοχής κάνοντας… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]