iPhone με 4GB RAM σπάει τα ρεκόρ στο Geekbench

iphone 4gb ram σπάει ρεκόρ geekbench, iPhone με 4GB RAM σπάει τα ρεκόρ στο Geekbench

Όσο πλησιάζουμε στο Σεπτέμβρη τόσο περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα iPhone θα έρχονται στο προσκήνιο, μιας και καταχώρηση στο Geekbench δείχνει συσκευή που διαθέτει 4GB RAM, κάτι το οποίο συναντούμε πρώτη φορά στα iPhone.

Το iPhone που εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench έρχεται με κωδικό “iPhone 11.2” και πετυχαίνει 4673 πόντους στο single-core και 10912 στο multi-core test, δείχνοντας τη δουλειά που κάνει η Apple στον τομέα της ισχύος της CPU, με τα δείγματα του Α12 χρονισμένο στα 2.49GHz να είναι εντυπωσιακά. Εαν τα στοιχεία αυτά είναι πραγματικά, τότε το επόμενο iPhone έχει σημειώσει score που δεν έχει πλησιάσει καμιά Android συσκευή μέχρι στιγμής.

Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε πως η απόδοση του iPhone τη δεδομένη χρονική περίοδο επιτυγχάνεται με beta εκδόσεις του iOS 12 και ενδεχομένως η τελική έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple να βοηθήσει τα iPhone να πετύχουν ακόμα υψηλότερες επιδόσεις.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βρίσκουμε 4GB RAM σε κάποιο iPhone μιας και τόση μνήμη RAM βλέπαμε μόνο στα iPad Pro, με εξαίρεση το iPad Pro του 2016, με οθόνη 9.7 ιντσών και μνήμη 2GB RAM. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως μπορεί να υπάρχουν Android smartphone με 6GB και 8GB RAM αλλά η Apple δεν είχε ποτέ πρόβλημα απόδοσης ακόμα και με τα iPhone που διαθέτουν 2GB RAM μιας και ο επεξεργαστής μαζί με το iOS έδιναν πάντα το πάνω χέρι στα Geekbench συγκριτικά με τα high-end Android smartphone.

iphone 4gb ram σπάει ρεκόρ geekbench, iPhone με 4GB RAM σπάει τα ρεκόρ στο Geekbench

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Πολύ σωστά τα είπες !!

Apostolos

Μπράβο του

Chris966

Τα 4GB RAM θα τα έχει μόνο το 6,5” iphone ή και το 5,8”;

Pro

Κανένας androidκουρέλας σχόλια…
Άντε γιατί μας τα ?@#.

Kos

Ο ένας από τους δύο λόγους που υπερτερεί έναντι των Android συσκευών αν και στην πράξη η διαφορά είναι μικρότερη , ο άλλος λόγος έχει να κάνει με τις ενημερώσεις.

Chinaman

Να αναφέρω ότι αυτός ο CPU έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με τον παλιό A11,λογικά η συσκευή είναι το “φτηνό lcd” μοντέλο τον 6,1 ιντσών.Αν αυτός είναι ο next gen CPU τότε η απόδοση του είναι απογοητευτική .

NtinosMD

…το οποιο σημαινει πως βλεπει πολυ θερμα το θεμα augmented reality. Βεβαια τετοια gigahertz σε mobile συσκευη λιγο δυσκολα να χρησιμοποιηθουν. Too small formf@ctors εχουν τα κινητα, μαλλον για ipad θα ξεκλειδωθουν αυτες οι συχνοτητες ( ή θα υπερσυγχρονιστουν κιολας ) ,μιας κ εχει κ περισσοτερο χωρο αποψυξης. Παντως εντυπωσιακα τα σιλικονακια της Apple. Δεν μ κανει εντυπωση οτι θα αποχαιρετισει συντομα την intel στη x86 αρχιτεκτονικη κ θα παιξει μπαλα με homemade custom cpus οπως κ στ mobile τμημα της.

NtinosMD

@chinaman αλλαξε η λιθογραφια στα 7nm. Same power , more efficiently απο θεμα καταναλωσης πορων ενεργειας δεν το λες κ λιγο. Σιγουρα θα δουμε κ βελτιωση στην gpu…βεβαια υποθεσεις μπορουμε ν κανουμε πολλες. Αναμενουμε να δουμε στη πραξη τι θα ερθει. Στη τελικη οσο ισχυς και να σ δωσει ενα hardware της apple στη τελικη εχει σημασια τι θα σ επιτρεψει να χρησιμοποιησεις το software της.

Dimis

Σε περιορισμένο λογισμικό το θεωρώ άχρηστη ικανότητα…

Christz

Θα τα πούμε ξανά στο επόμενο 1+… Και στο 1/3 των χρημάτων….

bill

οσο σκορ κ. να. βγαλει στα. benchmarks οσο υπαρχει το 1+ θα ρχετε συνεχως δευτεραντζα
τα φιλια μας

vasilis

τα παντα στην ζωη,ακομα και στις σχεσεις μας με τους ανθρωπους,ειναι το τι δινεις και το τι παιρνεις…υπερτιμημενο το μηλο? σιγουρα ναι…καλη συσκευη?εξαιρετη…ομως μπορεις να κανεις, ισως σε ορισμενους τομεις καλυτερα ακομα,την δουλεια σου με λιγοτερα χρηματα…δεν κατηγορω καποιον που το πηρε ή που θα το παρει,απλα το θεωρω υπερτιμημενο κατα πολυ,οπως κι αλλα πολλα…και το ξερουμε ολοι μας ,πως τα μετροπρογραμματα δεν εχουν και τοσο μεγαλη σημασια στην πραξη τωρα πια που οι επεξεργαστες εχουν φτασει σε πολυ υψηλο επιπεδο,η μπαταρια εχει μεγαλυτερη σημασια για το αν μπορει και ποσο ν αντεχει τα “θηρια” αυτα.

Attire7

Από πάντα apple κερδίζει στα benchmarks λαδωνοντας τις εταιρίες benchmark να βάλουν ψεύτικα score. Όταν γινονται speed tests που εκεί δεν γινετε στήσιμο τα Android απλος κέρδιζαν, κερδίζουν και θα κερδίζουν. Α και βλεπω η βασικη έκδοση αυτής της βλακιας στα 2 χιλιάρικα.

Agnostos13

Όπως πάντα όταν οι συσκευές της Apple βγαίνουν μπορστά είναι γιατί “έχει λαδώσει”, γιατί “είναι αναξιόπιστες οι μετρήσεις” και γιατί “το iOS είναι άδειο και κλειδωμένο”. Όταν καταφέρει κάποιος ανταγωνιστής να την χτυπήσει σε κάποιον τομέα τότε οι συσκευές της Apple είναι “σαπάκια”, “δεινόσαυροι” και “για άτομα άσχετα με την τεχνολογία”.

Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια διαβάζουμε…δεν βαρεθήκατε;

Christz

Agnostos13 Προσωπικά σαν android ή OnePlus fun δεν έχω πεί ποτέ ότι τα apple είναι σαπακια! το αντίθετο μάλιστα! έχουν τέλεια υποστήριξη, πολλά updates γρηγορο λογισμό, πολυ καλή κάμερα και από τις κορυφαίες ποιότητες κατασκευης που μπορείς να βρεις… Αν είχα και εγώ “χρήματα για πέταμα” ή να σου το πω αλλιώς μισθό 2000€ +/μήνα παιζει να έπαιρνα apple … Το θέμα είναι πως όλα αυτά που κάνει η apple τα κάνει και η OnePlus με το 1/3 των χρημάτων… Το μόνο που αλλάζει είναι το κύρος του ονόματος… Ο καθενας κάνει τις επιλογές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.