iPhone Mini: Πέφτουν τίτλοι τέλους μετά την εκδήλωση της Apple;

iPhone mini, iPhone Mini: Πέφτουν τίτλοι τέλους μετά την εκδήλωση της Apple;

H Apple παρουσίασε το iPhone 12 mini το 2020, χαροποιώντας τους λάτρεις των compact τηλεφώνων. Ακολούθησε το iPhone 13 mini ένα χρόνο αργότερα αλλά τώρα, τρία χρόνια αργότερα, μπορεί να φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής της συσκευής των 5,4 ιντσών.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, το απόθεμα του iPhone 13 mini εξαντλείται, με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις ΗΠΑ να αναφέρει εκτίμηση αποστολής 2-3 εβδομάδων για ορισμένα μοντέλα και ακόμη και 6-8 εβδομάδες για μερικά άλλα. Αυτή ακριβώς η έλλειψη υποδηλώνει ότι το iPhone 13 mini ενδέχεται να διακοπεί αφότου η Apple ανακοινώσει τη νέα σειρά iPhone 15 στην εκδήλωσή της “Wonderlust” την Τρίτη.

Θυμόμαστε ότι η Apple δεν κυκλοφόρησε πέρυσι ένα iPhone 14 mini αλλά προτίμησε να βγάλει το Plus μοντέλο. Ωστόσο, διατήρησε διαθέσιμο το iPhone 13 mini, με τιμή από 599 $ στις ΗΠΑ για όσους ήθελαν ένα φθηνότερο iPhone.

Τον Απρίλιο του 2022, η ερευνητική εταιρεία CIRP υπολόγισε ότι το iPhone 13 mini αντιπροσώπευε μόλις το 3% των συνολικών πωλήσεων iPhone 13 στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του ίδιου έτους.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα mini, έχουν πολύ λίγο χρόνο μπροστά τους, καθώς μοιάζει πολύ πιθανό η σειρά να διακοπεί μετά την παρουσίαση του iPhone 15.

Η νέα σειρά θα αποτελείται από το iPhone 15 6,1 ιντσών, το iPhone 15 Plus 6,7 ιντσών, το iPhone 15 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 15 Pro Max 6,7 ιντσών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
akitres

Εγώ πάντως βρήκα ένα xiaomi (κινεζιά full ιντζες) στην άμμο φέτος, αγόρασα ένα κουπί και το έκανα sup.
Ζάχαρη λέμε όλο το καλοκαίρι ατέλειωτα μίλια !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.

Gear iPhone

Θήκη μετατρέπει το iPhone σε Game Boy για retro gaming

Η Bitmo Lab παρουσίασε σήμερα το GameBaby, μια θήκη που σας επιτρέπει να παίζετε ρετρό παιχνίδια στο iPhone σας.