iPhone νέας γενιάς, Με ανεπτυγμένη τεχνολογία αφής; [φήμες]

Νέα τεχνολογία αφής λέγεται ότι θα έχει το επόμενο iPhone της Apple, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το DigiTimes, όπου αναφέρεται ότι στο νέο smartphone της εταιρείας θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία in-cell multitouch, έχοντας ως όφελος, μεταξύ άλλων, την μείωση του συνολικού βάρους της συσκευής λόγω της κατασκευής της οθόνης.

Η τεχνολογία In-cell multitouch, βάζει τις λειτουργίες αφής μέσα στη διαδικασία κατασκευής της επιφάνειας thin-film transistor (ή αλλιώς TFT) LCD, καθιστώντας περιττή τη χρήση επιπλέον αισθητήρων και γυαλιού. Η Sharp και η Toshiba Mobile Display (TMD) θεωρούνται ως πρωτοπόροι στον τομέα αυτό και οι πληροφορίες που επικαλείται το DigiTimes κάνουν λόγο για συνεργασία μαζί τους. Φήμες… οι οποίες κανείς δεν ξέρει εάν πρόκειται να βγουν αληθινές…

, iPhone νέας γενιάς, Με ανεπτυγμένη τεχνολογία αφής; [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

κωστα για κοιτα λιγο εδω τι βρηκα δωρεάν κλήσεις σε σταθερά και κινητά απο το iphone https://itunes.apple.com/gr/app/bobsled-calling-unlimited/id456700444?mt=8

leathernecks

παναγιωτιs εχει γινει χαμοs με το συγκεκριμενο apps σε ολα τα φορουμ.
Ειναι οντωs δωρεαν οι κλησειs αλλα προφανωs για διαφημιστικουs λογουs και για περιορισμενο χρονικο διαστημα υποθετω.
Στο θεμα μαs τωρα.
Δυστυχωs μεχρι την ελευση του πολυαναμενομενου iphone5 ( η οπωs αλλιωs θα λεγεται) εχουμε να ακουσουμε παρααααα πολλεs εκδοχεs. Προσωπικα παντωs το πρωτο και κυριωτερο που θα ηθελα ειναι μεγαλυτερη οθονη.

Vai

Με τετοιο λειτουργικο που κουβαλαει, δεν πα να μοιραζει και καρπουζια…

versavel

Αυτο που γινεται με το iPhone εχει ξεπερασει τα ορια του παραλογου. Τοσα χρονια,το ιδιο σχεδιο,αλλοτε με λιγοτερες και αλλοτε με περισσοτερες καμπυλες,αλλα σχεδιαστικα το ιδιο. Αλλαζει οθονες αφης,αλλαζει ρουχα,αλλα ο Μανωλιος ειναι ο ιδιος. Και οι πιστοι οπαδοι να ακολουθουν σαν τα προβατακια. Καλα κανουν αφου γουσταρουν,αλλα μετα να μην ασχολουνται με αλλες εταιριες και τις κατηγορουν για ιδια μοντελα (HTC) κτλ..Το iPhone 6 μπορει να εχει και εξωτερικη κεραια σαν τρανζιστορ της δεκαετιας του ’70…Γιατι οχι,αφου θα το αγοραζουν οι πιστοί…

Vai

Και σχημα αχλαδιου να ειχε, παλι θα πουλαγε.

sayian

Ειναι κορυφαιο και πουλαει τι να κανουμε τωρα…

Ευκαιρια ψαχνετε να θαψετε το iphone οπου βρειτε. Παιξτε εσεις με τις πλαστικες παντοφλιτσες σας και αφηστε τα προβατακια να βοσκησουν ευτυχισμενα…

Κώστας Βλαχάκης

…..

Vai

sayian

Ελπιζω να του φορας θηκη μονο, γιατι για κορυφαιο τηλεφωνο, γινεται πολυ ευκολα θρυψαλα.

spiros s

Κορυφαίο κινητό lego το iphone από τρείς μεγάλες εταιρείες για να το κατασκευάσουν γιατί από μόνη της η apple δεν της κόβη.

SAYIAN

Τα επιχειρήματα σας είναι αφοπλιστικα.
Μόνο ότι ξεχωρίζει δημιουργεί τόσους haters. Cu folks

βασιλης

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ IPHONE ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΜΟΤΙΒΟ Κ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ….ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΒΕΛΤΙΟΝΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΟΣ ΤΟ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΗ…ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ IPHONE ME ΤΑ ΟΙΠΟΛΟΙΠΑ ΔΟΙΟΤΗ Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΤΗΛΦΩΝΟΥ ΠΕΣ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΕΣ ΚΑΜΕΡΑ ΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ…Κ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ JB ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΕΙ…ΕΠΙΣΗς Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ IPHONE ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!!ΑΠΟ ΤΟ 9 ΕΧΩ IPHONE K ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ IPHONE !ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩ ΝΑΙ ΟΜΩς ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΝ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΛΟ!!!ΑΠΛΟΤΗΤΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.