iPhone: Νέο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες ταπετσαρίες Memoji

iPhone, iPhone: Νέο εργαλείο σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες ταπετσαρίες Memoji

Ένας νέος πόρος που ονομάζεται memotify σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ταπετσαρίες memoji στο iPhone σας, ενώ περιλαμβάνει προσαρμογή για χρήση έως και έξι Memoji, τριών μοτίβων και προσαρμοσμένων χρωμάτων φόντου.

Ο προγραμματιστής Sasha Tsybart κυκλοφόρησε τη δωρεάν δημιουργία ταπετσαρίας Memoji Memotify που καθιστά εξαιρετικά γρήγορη τη δημιουργία ενός διασκεδαστικού νέου φόντου για το iPhone σας. Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση, απλώς επιλέξτε ένα μοτίβο, χρώμα και ποια Memoji θέλετε να συμπεριλάβετε έως έξι και είστε έτοιμοι.

Πώς να δημιουργήσετε ταπετσαρίες Memoji για iPhone

Μεταβείτε στο memotify.com στο iPhone σας (λειτουργεί και από επιτραπέζιο υπολογιστή)
Επιλέξτε το μοτίβο, το χρώμα και έως και 6 Memoji
Μπορείτε να επιλέξετε από τα τυπικά Memoji της Apple ή να πατήσετε το κουμπί “Επιλογή Memoji Εδώ” για να επιλέξετε από τα δικά σας προσαρμοσμένα
Πατήστε Δημιουργία ταπετσαρίας στο κάτω μέρος και επιλέξτε Λήψη ταπετσαρίας
Πατήστε παρατεταμένα στην ταπετσαρία και πατήστε Αποθήκευση στις φωτογραφίες
Τώρα μπορείτε να κατευθυνθείτε στις Φωτογραφίες > επιλέξτε την ταπετσαρία > Κουμπί κοινής χρήσης > Χρήση ως ταπετσαρία (ή μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ταπετσαρία > Προσθήκη νέας ταπετσαρίας > Φωτογραφίες

Το ένα μειονέκτημα στη χρήση ταπετσαριών Memoji είναι η ημερομηνία, η ώρα και τυχόν γραφικά στοιχεία κλειδώματος οθόνης μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολα στην ανάγνωση. Αλλά τώρα που μπορείτε να σύρετε γρήγορα μεταξύ της οθόνης κλειδώματος/ταπετσαριών και ακόμη και να τις αυτοματοποιήσετε για να τις αλλάζετε σε ένα χρονοδιάγραμμα ή με διαφορετικές λειτουργίες εστίασης, η αναγνωσιμότητα μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ