iPhone: Νέο βίντεο προωθεί την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

https://youtu.be/kmz6e9TwSeU

Η Apple είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο. Ως εκ τούτου, προσπαθεί να προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στους πελάτης της, όσον αφορά τα προσωπικά τους δεδομένα. Η εταιρεία δημοσίευσε ένα διαφημιστικό βίντεο το οποίο μεταφέρει στο κοινό τη σημασία που έχει η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων για την ίδια, και πώς την εξασφαλίζει για τους πελάτες των iPhone και των τελευταίων flagship της iPhone 11.

Τι αφορά το βίντεο

Το βίντεο ονομάζεται “Privacy on iPhone – Simple as that” και σε όλη τη διάρκεια η κάμερα πραγματοποιεί ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινώντας από τη γη, περνώντας από τα κτίρια μιας πόλης, σπίτια, και πολλά άλλα. Τελικά, η κάμερα καταλήγει να επικεντρωθεί σε ένα κορίτσι το οποίο κρατάει ένα iPhone 11 Pro Max.

iPhone, iPhone: Νέο βίντεο προωθεί την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

Καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, ακούγεται μία φωνή που μιλάει για τη σημασία της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:

Τώρα, υπάρχουν περισσότερες προσωπικές πληροφορίες στο τηλέφωνο σου, από ότι στο σπίτι σου. Σκέψου το λίγο. Τόσες πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή σου είναι ακριβώς μέσα στην τσέπη σου. Αυτό κάνει την προστασία των προσωπικών δεδομένων πιο σημαντική από ποτέ.

Η τοποθεσία σου, τα μηνύματα σου, ο καρδιακός σου παλμός μετά την άσκηση. Όλα αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Και θα έπρεπε να σου ανήκουν. Τόσο απλά.

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται το μήνυμα “Privacy. That’ iPhone”, και στην περιγραφή του βίντεο η Apple αναφέρει ότι η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων είναι απλή και ξεκάθαρη.

Πιστεύουμε ότι η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σου δεν πρέπει να είναι ποτέ κάτι για το οποίο αναρωτιέσαι. Πρέπει να είναι απλή, ξεκάθαρη, και κατανοητή.

Η δράση της Apple όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα

Η Apple είναι από τις εταιρείες που πιστεύουν ότι η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα, και κάνει ότι μπορεί για να περιορίσει το πλήθος των δεδομένων που συλλέγει. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να διαβάσει την πλήρη πολιτική απορρήτου της εταιρείας στη σχετική σελίδα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Η Apple δεν είναι που διαβάζαμε πριν μέρες ότι συλλέγει δεδομένα χρήσης και αν του έχουμε αλλάξει μπαταρία ή του έχουμε κάνει σέρβις εκτός του δικτύου σέρβις της Apple ??? κατά άλλα είπαμε, Privacy… That’s iPhone

Dem

όχι ακριβός απλά σε ενα security chip μέσα έχουν κάνει αντίστοιχη τον parts αν αλλαξει serial number του part σου βγάζει μήνυμα η δεν λειτουργεί και αντιστοίχιση μπορεί να γίνει μόνο με πιστοποιητικό της apple

Greg

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες στο -> Συλλέγει δεδομένα χρήσης της συσκευής ???

Chris_BMW

Ωχ τι δαβαζω Θεέ μου…
Που να μην του εξηγούσε κιόλας …

KnightRider

– Η Apple στέλνει σε τρίτους τα δεδομένα που καταγράφει η Siri
– H Apple θα κρατάει αρχείο για όλα τα iPhones που έχουν μη-πιστοποιημένη οθόνη/μπαταρία

Ωραία ασφάλεια !!

Μιχάλης Αρ

Ναι πολλή ασφάλεια, γι’ αυτό όταν ανοίγεις το Facebook σου ανοίγει και την κάμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.