iPhone: Νέες διαφημίσεις για τις φωτογραφικές τους δυνατότητες

Η αλήθεια είναι πως τα iPhones της Apple είναι εξοπλισμένα με καλούς και ποιοτικούς φακούς καμερών. Οι συσκευές συγκαταλέγονται στα καλύτερα φωτογραφικά smartphones της εκάστοτε γενιάς και η εταιρεία φυσικά προσπαθεί να το διαφημίζει.

Πριν από λίγο, ο Αμερικανός κατασκευαστής δημοσίευσε μια σειρά νέων διαφημιστικών σποτ που επικεντρώνονται στις φωτογραφικές δυνατότητες των νέων iPhones. Το πρώτο (στην αρχή του άρθρου) εξηγεί εν συντομία την έρευνα που έκανε το Cupertino ώστε να υλοποιήσει και να ενσωματώσει την Portrait Lighting τεχνολογία στο iPhone X. Τα υπόλοιπα τρία βίντεο είναι μικρά tutorials που δείχνουν στους κατόχους iPhones το πως να απαθανατίσουν καλύτερα σε διαφορετικές περιπτώσεις/περιστάσεις.

iPhone νέες διαφημίσεις φωτογραφικές δυνατότητες, iPhone: Νέες διαφημίσεις για τις φωτογραφικές τους δυνατότητες

Ένα κλιπ εξηγεί το πως οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από την ασπρόμαυρη λειτουργία. Το επόμενο αφορά την λήψη φωτογραφίας σε overhead κλίση (δηλαδή η κάμερα να βρίσκεται ακριβώς πάνω από το αντικείμενο που θα φωτογραφηθεί) και το τελευταίο έχει να κάνει με την διαμόρφωση της αργής κίνησης σε ένα βίντεο που έχει ληφθεί μέσω του slow-mo mode. Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα η Apple δημοσιεύει μονίμως βίντεο που αποθεώνουν τις φωτογραφικές δυνατότητες των κινητών της. Ο κατασκευαστής γνωρίζει τις ικανότητες τους και φυσικά είναι κάτι που προωθεί.

Δείτε παρακάτω τις τρεις προαναφερθείσες διαφημίσεις των ασπρόμαυρων, overhead και slow-motion περιπτώσεων κατά την λήψη φωτογραφίας με iPhone:

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

<3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.