Πέμπτη
22/02/2018

iPhone: Νέες διαφημίσεις για τις φωτογραφικές τους δυνατότητες

Η αλήθεια είναι πως τα iPhones της Apple είναι εξοπλισμένα με καλούς και ποιοτικούς φακούς καμερών. Οι συσκευές συγκαταλέγονται στα καλύτερα φωτογραφικά smartphones της εκάστοτε γενιάς και η εταιρεία φυσικά προσπαθεί να το διαφημίζει.

Πριν από λίγο, ο Αμερικανός κατασκευαστής δημοσίευσε μια σειρά νέων διαφημιστικών σποτ που επικεντρώνονται στις φωτογραφικές δυνατότητες των νέων iPhones. Το πρώτο (στην αρχή του άρθρου) εξηγεί εν συντομία την έρευνα που έκανε το Cupertino ώστε να υλοποιήσει και να ενσωματώσει την Portrait Lighting τεχνολογία στο iPhone X. Τα υπόλοιπα τρία βίντεο είναι μικρά tutorials που δείχνουν στους κατόχους iPhones το πως να απαθανατίσουν καλύτερα σε διαφορετικές περιπτώσεις/περιστάσεις.

iPhone-X-revealed-11

Ένα κλιπ εξηγεί το πως οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από την ασπρόμαυρη λειτουργία. Το επόμενο αφορά την λήψη φωτογραφίας σε overhead κλίση (δηλαδή η κάμερα να βρίσκεται ακριβώς πάνω από το αντικείμενο που θα φωτογραφηθεί) και το τελευταίο έχει να κάνει με την διαμόρφωση της αργής κίνησης σε ένα βίντεο που έχει ληφθεί μέσω του slow-mo mode. Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα η Apple δημοσιεύει μονίμως βίντεο που αποθεώνουν τις φωτογραφικές δυνατότητες των κινητών της. Ο κατασκευαστής γνωρίζει τις ικανότητες τους και φυσικά είναι κάτι που προωθεί.

Δείτε παρακάτω τις τρεις προαναφερθείσες διαφημίσεις των ασπρόμαυρων, overhead και slow-motion περιπτώσεων κατά την λήψη φωτογραφίας με iPhone:

Μάθε για: , , , ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.