iPhone Photography Awards: Αυτές είναι οι καλύτερες εικόνες του 2024

iphone photography awards, iPhone Photography Awards: Αυτές είναι οι καλύτερες εικόνες του 2024

Κάθε χρόνο, τα iPhone Photography Awards (IPPA) επιλέγουν τις καλύτερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με iPhone και οι νικητές των βραβείων 2024 μόλις ανακοινώθηκαν.

Πολλές από τις φετινές νικητήριες φωτογραφίες τραβήχτηκαν με τα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone 15 της Apple.

Η φωτογραφία του μεγάλου βραβείου απεικονίζει ένα αγόρι σε ένα ενυδρείο, με τη φωτογραφία να τραβιέται ασπρόμαυρα χρησιμοποιώντας ένα iPhone 15 Pro Max.

iphone photography awards, iPhone Photography Awards: Αυτές είναι οι καλύτερες εικόνες του 2024

Η εικόνα της πρώτης θέσης περιλαμβάνει μια ομάδα κολυμβητών σε μια κατασκήνωση ναυαγοσωστών από ένα iPhone 11 Pro Pro Max, ενώ η εικόνα της δεύτερης θέσης παρουσιάζει παιδιά στην Καμπότζη που τραβήχτηκαν σε ένα iPhone 15 Pro‌.

iphone photography awards, iPhone Photography Awards: Αυτές είναι οι καλύτερες εικόνες του 2024

Υπάρχουν επίσης νικητές σε διάφορες κατηγορίες, όπως αφηρημένα, ζώα, αρχιτεκτονική, παιδιά, αστικό τοπίο, τοπίο, τρόπος ζωής, φύση, άνθρωποι, πορτρέτο, σειρές, νεκρές φύσεις, ταξίδια και άλλα. Όλες οι νικήτριες εικόνες μπορούν να προβληθούν στον ιστότοπο IPPA.

Η IPPA διοργανώνει τα βραβεία φωτογραφίας iPhone από το 2007 και το 2024 σηματοδοτεί τον 17ο ετήσιο διαγωνισμό. Οι διαγωνισμοί είναι ανοιχτοί σε χρήστες iPhone και iPad σε όλο τον κόσμο και οι εικόνες μπορούν να επεξεργαστούν με εφαρμογές iOS.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες το θέλουν να έρχεται με πολύ χαμηλότερες προδιαγραφές οθόνης

Το Apple Vision Pro των 3.500 δολαρίων δεν τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και η ομάδα της εταιρείας εκτιμά ότι αυτό οφείλεται στην τιμή του.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι βελτιώσεις στις οθόνες των μοντέλων της σειράς

Η Apple μεγάλωσε φέτος τις οθόνες των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, αυξάνοντας το μέγεθος των συσκευών.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλες οι αναβαθμίσεις στο τμήμα της κάμερας

Η Apple επικεντρώθηκε στις βελτιώσεις της κάμερας για τη σειρά iPhone 16, εισάγοντας μια σειρά από νέες δυνατότητες για κάθε μοντέλο.