iPhone > HTC > Samsung > Motorola σε βαθμό ικανοποίησης στην Αμερική

H J.D. Power κάνει μία έρευνα κάθε χρόνο για την ικανοποίηση που αντλούν οι καταναλωτές (Αμερική) από τα smartphones που χρησιμοποιούν για τις ανάγκες της καθημερινής επικοινωνίας τους. Το iPhone κατάφερε να συγκεντρώσει 839 από τους 1.000 συνολικά πόντους ικανοποίησης, με τη μπαταρία να είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που κάνουν τους χρήστες να χαίρονται που το έχουν αγοράσει.

Όσοι έχουν μοντέλα με 4G είναι λιγότερο ικανοποιημένοι από εκείνους που αρκούνται στο 3G, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 70% των χρηστών smarpthones δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν το κινητό τους για τις ανάγκες του social networking, ενώ το 21% των χρηστών δήλωσαν ότι αντιμετώπισαν κάποια σημαντική τεχνική δυσλειτουργία με το κινητό τους.

Τη δεύτερη θέση στην κατάταξη ικανοποίησης κατέχει η HTC, την τρίτη η Samsung, την τέταρτη η Motorola, την πέμπτη η LG και ακολουθούν κατά σειρά κατάταξης η RIM με τα BlackBerry, η Nokia και η… Palm.

, iPhone > HTC > Samsung > Motorola σε βαθμό ικανοποίησης στην Αμερική

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
peter

Καλησπερα απο την αυστραλια

Εχω ζησει και εχω δουλεψει στην ελλαδα και εβλεπες ολα τα κινητα να υπαρχουν στην αγορα και εδω το ιδιο γινεται αλλα σπανια θα δεις καποιον να κραταει αλλο smarthphone εκτος απο iphone , ολοι iphone ανεξαρτητος ηλικιας. Και εγω iphone εχω αλλα πιστευω οτι αν η microsoft εμπλουτησει το marketplace και σε συνδιασμο με τα windows 8 θα ειναι ανταγωνιστικη σε σχεση με την apple.

Λευτερης

Φιλε peter, πως γινεται να βλέπεις μονο iphone αφου τα Android εχουν διπλάσιο μερίδιο αγορας απο τα iphone? Δλδ για κάθε ένα ιphone που πωλείται, πωλούνται 2+ Αndroid κινητα!

Bora

Λευτέρη, ίσως επειδή το μερίδιο αγοράς των smartphone στην Αμερική και Αυστραλία την έχει η apple? Στον υπόλοιπο κόσμο μπορεί να υπάρχουν περισσότερα android αλλά σε αυτές τις χώρες iphone και μόνο iphone…

alexis

ανουσια ερευνα. ας γινει μια κορεα η ιαπωνια να δουμε τι αποτελεσματα θα εχουμε κ εκει. γτ κατι μου λεει οτι θα υπερτερησουν samsung και htc…..

Razor

Και εντω στο αφρικα ολοι iphone εκουμε. Το αντροιτ ντεν πουλαει κατολου στο κενυα.

Mavrikios

Για άλλη μια φορά έχουμε iPhone vs all και Εντελώς λάθος τοποθετήσεις. Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε iPhone με android? O_o όπως γνωρίζετε όλοι, τι iOS υπάρχει μόνο σε apple συσκευές, ενώ το android υπάρχει μέχρι και στη συσκευή που θα βγάλει η κουτσή Μαρία. Άρα 10 φορές μπράβο στην apple που κρατάει αυτή τη θέση στην αγορά(οποία και αν είναι αυτή).

panagiotis

μου ειναι εντελως ανουσια η ερευνα γιατι πολυ απλα η jd power εκανε την ερευνα στην αμερικη και οπως γνωριζω τα τρια τεταρτα της αμερικης χρησιμοποιουνε δαγκωμενο μηλαρακι για τις συνομιλιες οποτε οπως λεει και η παλια ρηση αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει.οπως λεει και ενα φιλος παραπανω ας δουμε την ικανοποιηση των πελατων παγκοσμια περιλαμβανοντας ιαπωνια και ευρωπη που ειναι και αυτοι βασικοι παικτες στο σκηνικο της διαμορφωσης μεριδιου αγορας- ικανοποιησης κινητων τηλεφωνων και τοτε ας βγαλουμε καποια συμπερασματα για την ικανοποιηση του πελατη.

Michael

Ανεξαρτήτως τι λέει η έρευνα, από προσωπική εμπειρία δεν έχω γνωρίσει άτομο που να αγόρασε iPhone και να το μετάνοιωσε… ο μόνος λόγος που κάποιος δεν αγοράζει iPhone είναι η τιμή του.
Προσωπικά από το 2007 εως και σήμερα δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο κινητό για πρωτεύον και δεν το έχω μετανοιώσει

MasterMind

Δηλαδή ειμαι ο μόνος στον κόσμο που πηρε iphone και δεν θα ξαναπάρει; im unique!!!

Takhc

εγώ πιστεύω πώς έχουν απόλυτο δίκιο γιατί τα iPhone έχουν πολύ καλά λειτουργικά συστήματα…(από τι τα έχω δουλέψη από φίλους…

Ανδρεας Α.

Αν και πιστευω πως τα καλυτερα κινητα ειναι τα iPhone ελατε του χρονου σε ενα παρομοιο ποστ και να δουμε που θα βρισκεται η SONY!!Μονο αυτο λεω…Σε 1 χρονο!!

kotsios1998

φίλε Ανδρεας Α. εκανα ενα search στο techblog για τα iphone, βρήκα αυτό το θέμα και μπηκα να δω, ειδα το comment σου και τελος παντων περασε σχεδον ενας χρονος από τη στιγμη που εγραψες αυτό το σχόλιο σου και σου λεω οτι δυστηχως η SONY εμεινε εκει που ήταν(κατα την αποψη μου αδικα)…και μιας και το΄ φερε η κουβεντα θελω να πω πως η σαμσουνγκ εφτασε εκει που εφτασε καθαρα από τυχη γιατι οταν βγαζεις τα ιδια κινητα με διαφορετικο ονομα και αυτα κατακλυζουν την αγορα η εταιρεια εχει περισσοτερες πιθανοτητες οι καταναλωτες να παρουν ενα δικο της προιον…και μην πειτε οτι δεν ισχυει γιατι τα 3/4 σαμσουνγκ που βλεπω ειναι απο 12χρονα που δεν ξερουν οτι το κινητο τους ειναι android
SONY FANBOY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.