iPhone SE 2: Καθυστερεί λόγω προβλημάτων στην προμήθεια εξαρτημάτων

iPhone SE 2, iPhone SE 2: Καθυστερεί λόγω προβλημάτων στην προμήθεια εξαρτημάτων

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο οικονομικό smartphone της. Αυτή τη στιγμή, το iPhone SE 2 έχει μπει στο τελικό στάδιο παραγωγής, αλλά σύμφωνα με αναφορές η αμερικανική εταιρεία θα καθυστερήσει να διαθέσει στην αγορά το smartphone.

Γιατί αναβάλλεται η κυκλοφορία

Όπως αναφέρει το ITHome, η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα στην προμήθεια των απαραίτητων εξαρτημάτων, εξαιτίας της επιδημίας του Coronavirus. Παρά το γεγονός ότι το iPhone SE 2 έχει περάσει ήδη στα εργοστάσια της Foxconn και της Pegatron, φαίνεται ότι η προμήθεια της PCB καθυστερεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναβολή της κυκλοφορίας του smartphone.

Μέχρι σήμερα, γνωρίζαμε ότι το SE 2 θα αποκαλυφθεί στις 31 Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει 3 Απριλίου. Όπως όλα δείχνουν, η Apple δεν θα καταφέρει να το βγάλει στην αγορά σύντομα. Ενδεχομένως ούτε μέσα στον Απρίλιο.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να μάθουμε αν όλες οι αναφορές για τα χαρακτηριστικά του smartphone ισχύουν. Σύμφωνα με τις φήμες, το iPhone SE 2 θα έχει 4,7 ίντσες LCD οθόνη, τον A13, 3GB μνήμη RAM, Touch ID και Home button.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone SE

iPhone SE: Δε θα δούμε νέο μοντέλο το 2021, σύμφωνα με τον Kuo

Μπορεί το iPhone SE 2020 να αγαπήθηκε αρκετά από τους καταναλωτές, όμως φαίνεται πως δε θα δούμε νέο μοντέλο το 2021.

Smartphones Apple Apple iPhone 6s iOS

iOS 14.1: Διαθέσιμη η νέα έκδοση για iPhone, με πολλές διορθώσεις σφαλμάτων

Η Apple έκανε διαθέσιμη τη νέα έκδοση iOS 14.1 για όλα τα συμβατά iPhone, με επίκεντρο τις διορθώσεις σφαλμάτων που αντιμετωπίζουν οι χρήστες.

Reviews Apple featured Hands-on

iPhone SE (2020) review: Δοκιμάζουμε το πιο οικονομικό iPhone σε product RED

Αξίζει η αγορά του πρώτου πραγματικά “φθηνού” iPhone; Μάθε τα πάντα για το νέο μικρό iPhone SE (2020) στο hands-on video review του Techblog.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE (2020): Ελκυστικό ακόμη και για τους χρήστες Android

Το iPhone SE (2020) έχει υψηλή ζήτηση και είναι ελκυστικό ακόμη και για τους Android χρήστες σύμφωνα με τον Tim Cook.