iPhone SE 2: Θα έχει σχεδιασμό a la iPhone 8 και επεξεργαστή A13

iPhone SE 2 iPhone 8 A13 Bionic, iPhone SE 2: Θα έχει σχεδιασμό a la iPhone 8 και επεξεργαστή A13

Το iPhone SE είναι το πρώτο budget smartphone που κυκλοφόρησε η Apple και τώρα σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανικός κολοσσός ετοιμάζεται να φέρει τον διάδοχο το 2020. Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo το επόμενο iPhone SE 2 θα συνδυάζει χαρακτηριστικά από την τρέχουσα γενιά καθώς και από προηγούμενες.

Πιο συγκεκριμένα το SE 2 θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το iPhone 8. Θα αποτελείται δηλαδή από bezel στο πάνω και κάτω μέρος του front panel και κυκλικές άκρες. Το σώμα του smartphone θα είναι από αλουμίνιο ενώ η πλάτη θα έχει γυαλί το οποίο θα επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση της μπαταρίας.

Το LCD display του iPhone SE 2 πιθανόν θα έχει μέγεθος 4.7 ίντσες με ανάλυση 1334 x 750 pixels (326ppi). Στο πηγούνι του τηλεφώνου ίσως τοποθετηθεί το home button το οποίο θα υποστηρίζει και την τεχνολογία Touch ID.

Εσωτερικά θα τοποθετηθεί ο A13 Bionic που έκανε ντεμπούτο με τα τρία iPhone 11 και ο οποίος θα συνδυάζεται με 3GB μνήμη RAM. Για λόγους σύγκρισης να αναφέρουμε ότι το iPhone XR ενσωματώνει 3GB μνήμη RAM ενώ το iPhone 8 2GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Το xr έχει 3 ram. Δεν θέλουμε SE 2 με bezels. Θέλουμε μικρά ή καθόλου όπως τα σημερινά iphone και η οθόνη ας είναι και 4.5″

George

Είναι κοροϊδία αυτό που κάνουν.. Σου λένε πάρε πιο φθηνό iphone αλλά με αρχαίο σχεδιασμό αλλά και πάλι θα είναι πιο ακριβό από κορυφαία midrange κινητά….. Πρέπει να αλλάξει εντελώς πολιτική η apple αλλά σιγά μην το κάνει αφού πάνε και τα παίρνουν.. Καλά να πάθουμε
Θα ήταν τέλειο να έβγαζε κάθε χρόνο 3 εκδόσεις για όλες τις τσέπες και να έχουν παρόμοιο design μεταξύ τους
Αν έμπαινε η apple στον low-end και midrange ανταγωνισμό θα βλέπαμε ωραία πράγματα και εκεί
Αφού όποιος θέλει να πάρει ακριβό κινητό θα το πάρει όπως και να έχει και ας υπάρχει και φθηνότερο μοντέλο δεν θα έχαναν τίποτα, αντίθετα θα κέρδιζαν και άλλους χρήστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.