iPhone SE 2: Θα έχει σχεδιασμό a la iPhone 8 και επεξεργαστή A13

iPhone SE 2 iPhone 8 A13 Bionic, iPhone SE 2: Θα έχει σχεδιασμό a la iPhone 8 και επεξεργαστή A13

Το iPhone SE είναι το πρώτο budget smartphone που κυκλοφόρησε η Apple και τώρα σύμφωνα με πληροφορίες ο Αμερικανικός κολοσσός ετοιμάζεται να φέρει τον διάδοχο το 2020. Σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo το επόμενο iPhone SE 2 θα συνδυάζει χαρακτηριστικά από την τρέχουσα γενιά καθώς και από προηγούμενες.

Πιο συγκεκριμένα το SE 2 θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το iPhone 8. Θα αποτελείται δηλαδή από bezel στο πάνω και κάτω μέρος του front panel και κυκλικές άκρες. Το σώμα του smartphone θα είναι από αλουμίνιο ενώ η πλάτη θα έχει γυαλί το οποίο θα επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση της μπαταρίας.

Το LCD display του iPhone SE 2 πιθανόν θα έχει μέγεθος 4.7 ίντσες με ανάλυση 1334 x 750 pixels (326ppi). Στο πηγούνι του τηλεφώνου ίσως τοποθετηθεί το home button το οποίο θα υποστηρίζει και την τεχνολογία Touch ID.

Εσωτερικά θα τοποθετηθεί ο A13 Bionic που έκανε ντεμπούτο με τα τρία iPhone 11 και ο οποίος θα συνδυάζεται με 3GB μνήμη RAM. Για λόγους σύγκρισης να αναφέρουμε ότι το iPhone XR ενσωματώνει 3GB μνήμη RAM ενώ το iPhone 8 2GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Το xr έχει 3 ram. Δεν θέλουμε SE 2 με bezels. Θέλουμε μικρά ή καθόλου όπως τα σημερινά iphone και η οθόνη ας είναι και 4.5″

George

Είναι κοροϊδία αυτό που κάνουν.. Σου λένε πάρε πιο φθηνό iphone αλλά με αρχαίο σχεδιασμό αλλά και πάλι θα είναι πιο ακριβό από κορυφαία midrange κινητά….. Πρέπει να αλλάξει εντελώς πολιτική η apple αλλά σιγά μην το κάνει αφού πάνε και τα παίρνουν.. Καλά να πάθουμε
Θα ήταν τέλειο να έβγαζε κάθε χρόνο 3 εκδόσεις για όλες τις τσέπες και να έχουν παρόμοιο design μεταξύ τους
Αν έμπαινε η apple στον low-end και midrange ανταγωνισμό θα βλέπαμε ωραία πράγματα και εκεί
Αφού όποιος θέλει να πάρει ακριβό κινητό θα το πάρει όπως και να έχει και ας υπάρχει και φθηνότερο μοντέλο δεν θα έχαναν τίποτα, αντίθετα θα κέρδιζαν και άλλους χρήστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.