iPhone SE (2020): Ελκυστικό ακόμη και για τους χρήστες Android

, iPhone SE (2020): Ελκυστικό ακόμη και για τους χρήστες Android

Η Apple κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα το δεύτερο κατά σειρά πραγματικά budget smartphone για τα δεδομένα της εταιρείας, το οποίο ακούει στο όνομα iPhone SE (2020). Το smartphone αυτό μοιάζει αρκετά με το iPhone 8 το οποίο κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια ωστόσο στο εσωτερικό του κρύβεται το τελευταίο και πανίσχυρο SoC, A13 Bionic το οποίο εξοπλίζει και τα iPhone 11 τα οποία κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβριο του 2019.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του ο CEO της Apple, Tim Cook δήλωσε ότι η Apple είναι αρκετά ικανοποιημένη από την πορεία του δεύτερου iPhone SE έως τώρα. Το smartphone κάνει αρκετά καλές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και αποδεικνύει ότι ακόμη και εν έτει 2020 υπάρχει χώρος στην αγορά για smartphone με μικρές οθόνες.

Σύμφωνα με τον Cook, η ανταπόκριση του κόσμου για το iPhone SE (2020) είναι υψηλή. Το νέο iPhone έχει αγαπηθεί από δύο ομάδες ανθρώπων. Αυτούς που αγαπάνε τα smartphone με μικρές οθόνες που δεν κάνουν συμβιβασμούς στο hardware αλλά και τους Android χρήστες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο οικοσύστημα της Apple, δηλώνει ο Cook.

Νομίζω ότι (το νέο iPhone SE) είναι κατάλληλο για κάθε αγορά στον κόσμο. Ειδικά για αυτές που το μέσο εισόδημα είναι χαμηλό. Θα υπάρξουν αρκετοί άνθρωποι που θα μεταφερθούν στο στρατόπεδο του iOS.

Τι πιστεύει ο Cook για το νέο iPhone SE;

Το νέο smartphone εξοπλίζεται με το κορυφαίο SoC των high-end flagship smartphone, iPhone 11. Ο Cook πιστεύει ότι είναι ταχύτερο από το γρηγορότερο Android smartphone, το οποίο και θεωρεί απλά πολύ καλό. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ο A13 Bionic. Τέλος, σύμφωνα με τον Cook, εάν χρειάζεστε ένα smartphone με τα καλύτερα χαρακτηριστικά δεν πρέπει να έχετε στις επιλογές σας το Samsung Galaxy S20 Ultra ή κάποιο άλλο. Αλλά θα πρέπει να αγοράσετε το νέο iPhone SE (2020) παρά το γρηγορότερο Android smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

λογικο να ειναι ελκυστικο! ας μην γελιομαστε εχει αλλαξει πολυ το λογισμικο της η απλ και απο οτι φαινεται ειναι η μονη που φτιαχνει πλεον μικρα κινητα οχι σαν τις παντοφλες των android! και το λεει sony fan αυτο!!(κατοχος xz1 🙂 )

Φωτης

Ίσως είναι λίγο υπερβολικός ο Cook. Σίγουρα, το iphone se, είναι ένα αρκετά καλό και γρήγορο τηλέφωνο. Όμως, παρά είναι μικρό. Και με τεράστια bezels. Βέβαια στα θετικά είναι το βάρος του. Και δεν είναι φθηνό. Είναι φθηνότερο από το 11. Αλλά η Apple, συνεχίζει να χρεώνει ακριβά, και της εφαρμογές σε σχέση με το android, αλλά και τα ανταλλακτικά. Πιστεύω θα το πάρουν κάποιοι που πάντα ήθελαν iphone αλλά δεν μπορούσαν να το αγοράσουν, αλλά επί το πλείστον θα κόψει πωλήσεις από τις ακριβότερες εκδόσεις.

Νικος

Για την οθόνη, την καμέρα και την αυτονομία που είναι χειρότερα από Android των 100€ δε μας είπες όμως τη γνώμη του ο cook

Μaria

Ρε φίλε συγγνώμη, έχεις δει ποτέ φωτογραφία και βίντεο από iphone; Γιατί τέτοιο σχόλιο μόνο οποίος δεν έχει την παραμικρή εμπειρία με ios θα το πει… Η κάμερα του είναι κάμερα flagship,και μάλιστα τα iphone έχουν το πιο κινηματογραφικό-σταθερό βίντεο σε smartphone. Το έχουν παραδεχτεί όλοι οι ειδικοί και reviewers του κόσμου! Πάρε όποιο ακριβό android θες και άμα έχει το βίντεο των iphone (που απλά για κάποιο λόγο πάντα δουλεύει και πάντα θα βγάλουν άρτιο αποτελεσμα) εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη. Και εγώ χρήστης samsung είμαι και παρ΄ότι οι ναυαρχίδες της κοστίζουν όσο της apple, τα παράπονα που έχω είναι ατελείωτα… Η οθόνη επίσης, λόγω του α13 επεξεργαστή που έχει (o οποίος βγάζει benchmark 400000+) είναι ομόφωνα η καλύτερη lcd σε κινητό, με φυσική εικόνα και βάθος χρωμάτων. Η αυτονομία, βάση τέστ που έχουν γίνει, με βαριά χρήση θέλει φόρτιση 1 φορά την ημέρα… έχω Galaxy Note 9 και δεν βγάζω μέρα από τη στιγμή που το έβγαλα από το κουτί! Τα ίδια και με το s7 edge που είχα, την καλύτερη αυτονομία την είχα σε ένα παλιό HUAWEI και το iphone 8 plus που μου έβγαζε 1,5 μέρα. Δεκτό να σου αρέσει το android και να θες… Συνέχεια »

Nickolas

Πιστεύω καλό είναι να μην είμαστε αφοριστικοί αλλά ούτε και να εκθειάζουμε μια συσκευή. Πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως έχουν ώστε αν κάποιος πραγματικά θέλει τη συσκευή αν την αγοράσει να μην το μετανιώσει. Κακά τα ψέματα μπορεί να είναι το φθηνότερο iPhone ωστόσο 500 ευρώ είναι ένα αρκετά υψηλό ποσό. Στα θετικά της συσκευής σίγουρα είναι ο εξαιρετικός επεξεργαστής και το γεγονός οτι το κινητό θα παίρνει για αρκετά χρόνια αναβαθμίσεις, όχι αναβαθμίσεις με τη λογική νέων λειτουργιών, αλλά για θέματα ασφαλείας που όπως και να το κάνουμε δίνουν στο χρήστη μια σιγουριά. Από εκεί και πέρα έχει μια καλή οθόνη, με μέτριες γωνίες θέασης και κακές επιδόσεις κάτω από έντονο φως. Η μπαταρία είναι κατι πολύ σχετικό και εξαρτάται από το χρήστη, τον τρόπο που χρησιμοποιεί το κινητό και τις εφαρμογές που έχει. Με βαριά χρήση πάντως σίγουρα δεν πρόκειται να βγάλει τη μέρα όπως δεν την έβγαζε και το απλό 8 στο οποίο βασίζεται και η καλύτερη διαχείριση ενέργειας από την πλευρά του επεξεργαστή δεν βοηθάει και πολύ. Η πίσω κάμερα απ’οτι φαίνεται είναι επίσης καλή, με πολύ καλό βίντεο και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ σε μέτριο και χαμηλό φωτισμό έχει μέτρια με… Συνέχεια »

Τεουλης

Μια λέξη θα πω το Poco

John

Εχει πεσει απιστευτη διαφημιση σε ενα τηλεφωνο προιστορικης τεχνολογιας που αν το εβγαζε πχ η Samsung δεν θα μπορουσε να το πουλησει ουτε 150 ευρω.

Kostas

Θα ηταν ελκυστικο αν ειχε bezel less οθονη η εστω οθόνη με notch. Οποιος θελει να δωσει 500 ευρω για να παει στο οικοσύστημα της apple χιλιες φορές να παρει ενα xr

Achilleas

Συμφωνώ απολύτως. Ήμουν ανάμεσα στα δυο. Κατέληξα στο XR. Η μπαταρία του δεν παιζεται, η οθόνη και το ηχείο του πολύ καλά, φωτογραφίες αρκετά καλές και βίντεο απίστευτο. Ο μόνος λόγος να προτιμήσει κανείς το SE πέραν του ενός έτους νεότερης κυκλοφορίας, είναι το μέγεθός του

grekpek

καλημερα , για αρχη θα πω οτι ειμαι χρονια στο android και το τονίζω πρωτο πρωτο , και ας πουμε τωρα για το iphone se για την τιμη που ερχεται ελλαδα των 500 ευρω θα πω το εξης , καλυτέρα με 150 ευρώ παραπανω απο τα γνωστα skroutzμαγαζα iphone 11 για μια ποιο ολοκληρωμένη αγορα για εμενα , τωρα θα πω τα θετικα του ios ειναι το ποιο γρηγορο, το ποιο αξιοπιστο λειτουργικο ,και υποστηριξιμο στην αγορα , με πολυ δυνατο επεξεργαστη με μια απο τις καλυτερες καμερες της αγορας οσο αφορα φωτογραφιες και βιντεο . σε αντιθεση με το android που εκει επικρατει το χαος καμια εταιρια περα απο την Huaweii Που ειναι ενα εξαιρετικο τηλεφωνο για τα δεδομενα του android , ολοι οι αλλοι αποτυχανουν συνεχως και μην μου πειτε γιατι , προβληματικές εφαρμογές , λειτουργικά μισοδουλεμενα που περιμένεις εναν χρονο να στρώσουν ,καθε φορα που κατι κρασαρει χρειάζεστε καθαρισμα cache κτλ . πραγματικά αυτο το πραγμα ολη την ωρα ειναι κουραστικο και ειμαι χρηστης android εδω και πολλα χρονια και εχω δοκιμάσει απο samsung μεχρι xiaomi και τωρα ειμαι σε ενα samsung s9 plus με μπαταρια εαν το ζορίζω να πηγαινει στην μεση της ημερας για φορτισμα… Συνέχεια »

Manoslve

grekpek. Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί έχω ακόμη μετά από δύο χρόνια απροβληματιστης λειτουργίας το s9plus και το μόνο που του έχω αλλάξει είναι η μπαταρία. Αναφερεσε για το λειτουργικό της Samsung ότι δεν είναι ότι καλύτερο, σε πληροφορώ ότι λειτουργικό της Samsung είναι από τα καλύτερα ειδικά από one ui και μετά μεγάλη βελτίωση, πότε δεν αντιμετώπισα κόλλημα αν εξαιρέσεις σε δύο συγκεκριμένες εφαρμογές που κόλλησαν στιγμιαία δύο τρεις φορές και ήταν θέμα της εφαρμογής. Όσον αφορά για το λειτουργικό της Apple δεν λέω καλό λειτουργικό αλλά εντάξει….. Δεν είναι και το ουαου λευτουργικο. Εγώ προσωπικά μια φορά αγόρασα iphone και συγκεκριμένα το iPhone 8 plus και μετά από δύο μήνες το πούλησα γιατί είχε πολλά bugs. Πολλοί λένε ότι η Apple δίνει 5 χρόνια αναβαθμίσεις, το θέμα είναι τι αναβαθμίσεις δίνει, γιατί αν είναι να παίρνω αναβαθμίσεις και να μου το κάνει χειρότερο με battery drain και με πολλά bugs άστο καλύτερα. Άσε που στην τελική ποιος κρατάει το κινητό του 5 χρόνια σχεδόν κανείς, επομένως γιατί να πάω να δώσω ένα σκασμό λεφτά στην Apple αφού σε 2 το πολυ με τρία χρόνια θα το έχω αλλάξει

forneverarrow

Ένας από τους λόγους που άφησα και εγώ το iPhone είναι τα προβληματικά updates. Με το iOS 13 ειδικά κατέρρευσε πανηγυρικά ο μύθος των περίφημων updates την Apple αφού μέχρι να γίνει usable το iPhone 8 μου από άποψη μπαταρίας έφτασαν τα Χριστούγεννα!! Καλύτερα να περιμένεις να περάσει η εκάστοτε έκδοση xx.3.2.x για να αναβαθμίσεις με ασφάλεια, αλλά έτσι δεν έχεις και πολλές διαφορές από το Android σε θέματα καθυστερημένων updates… Έφτασα σε σημείο να αφήνω το κινητό όλο το βράδυ στο wireless charger για να έχω μπαταρία το πρωί πριν τη δουλειά μετά το 13.2. Έχανε 20% για πλάκα μέσα στη νύχτα!

Άλεξ

Μα φυσικά είναι το μόνο κινητό για να πετάξω το Samsung galaxy a30s. Γιατί τι να κάνω την οθόνη των 6,4″ super Amolead όταν με 500€ μπορώ να αποκτήσω την οθοναρα των 4,7″. Τι να κάνω των 8 πύρινο επεξεργαστή και τι να κάνω τα την τριπλή κάμερα των 25mp όταν με μόλις 500€ μπορώ να έχω το iphone se. Κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα στο marketing αλλά να μην το παρά κάνουμε με ένα κινητό προηγούμενης τεχνολογίας που σονυ και καλά θέλουν να το παρουσιάσουν ως το καλύτερο. Αντί να πηγαίνουμε τεχνολογικά μπροστά αυτοί πάνε προς τα πίσω γιατί θέλουν να ξεπουλήσουν το στοκ από τις οθονιτσες των 4,7″.

Konstantinos

Συγγνώμη αλλά στο price point που λες η amoled και οι κάμερες των άπειρων megapixels φαίνονται για κάποιον λόγο σάπιες 😂Προτιμώ δυο κάμερες λιγότερο κι μια εκπληκτική lcd…
Επίσης η ταχύτητα του iPhone se και η λήψη βίντεο του είναι η καλύτερη σε σύγκριση με οποιοδήποτε Android…
Το μόνο παλιό που βρίσκω είναι το design στη συγκεκριμένη συσκευή που και πάλι απευθύνεται σε κοινό που θέλει home button από ότι έχω καταλάβει

Yiannis

Ime fan t android k tis sasmung genika… mporo na po sigoura na po oti to iphone se 2020 ine para poli elkistiko gia mia terastia maza anthropon kathos oloi tha ithelan na exoun to logotipo tis apple xoris na poulisoun t ena nefro tous….theoro oti itan mia para poli stratigiki kinisi apo tin apple me skopo na auxisi tis polisis tis…mi xexname oti akoma kai ta megala bezel p exoun ta iphone autou t idous den ine enxoxlitika ala prosferoun sto tilefono mia apopsi politelias….bravo stin apple👏👏👏

Κώστας Βλαχάκης

Σε παρακαλώ σχολίαζε με ελληνικούς χαρακτήρες, όχι greeklsish.

Γιάννης

Ωραια συγνωμη

Sarup

Και πως γινεται ρε παιδι μουη κινηταρα samsung a30s με τον πυραυλοκινητο επεξεργαστη και την αμολεντ οθοναρα να τραβαει βιντεο max1080@30fps ενω το χρεπι της απλ να τραβαει 4Κ@60fps? Ρε κατι πραγματα που κανει το μαρκετιγκ….

Ιωάννης jb

χαχαχαχα!!!!
Η πλάκα ειναι πως θεωρουν ασχετους αυτους που λένε κάτι τέτοια!
Για λύπηση πραγματικά..
Τουλαχιστον πείτε πως δε μας κάνει λόγο μικρής οθόνης, ντροπή δλδ..

stavag

τι να τις κάνουμε τις amoled με τις όλο οθόνες συσκευές μας είναι όλες για πέταμα
Αφου το λεει η apple οτι δεν χρειάζονται κατι θα ξέρει
Φορτώνει και τους μπροστινούς στο youtube να σπρώχνουν οτι βγάζει και κάπως ετσι γεννήθηκε ακόμα ένα best seller

Ιωάννης jb

Ρε φιλαράκι ξεκολλα κι εσυ κ ολοι οι υπόλοιποι εδω μέσα.. Οταν δε ξερετε κάτι μην ασχολείστε!
Παρτε εκει την φοβερη αμολεντ σας.. Σε καμια δεκαρια χρόνια να δω τι θα κάνετε που θα τρεχετε στους οφθαλμίατρους να τα σκατε χοντρα.. Ανθρωποι ειναι και αυτοί θέλουν να δουλέψουν.
Μην επεκταθω δε θέλω

forneverarrow

Να ‘ναι καλά το παλικάρι, με έκανε και γέλασα!! Όταν άλλαξα το iPhone 8 με το (περσινό, το τονίζω) Galaxy S10+ πριν δυο μήνες είδα το φως το αληθινό! Μέρα με νύχτα η διαφορά σε οθόνη, multi tasking και συνολικό πακέτο (512GB, Ceramic στα 799€)… Οπότε, οι μόνοι android users που θα έβλεπαν ελκυστικό το SE θα ήταν όποιοι δεν έχουν πιάσει τα τελευταία 5 χρόνια κάτι ακριβότερο από 200€ σε android.

Ιωάννης jb

Το iPhone 8 ξέρεις τι μοντέλο είναι?
Είναι μοντέλο 2 χρονών πίσω και σε λίγο θα είναι 3 χρονών!
Το iPhone 8 ξέρεις ότι δεν ήταν το ακριβό της Apple όταν κυκλοφόρησε?
Το ακριβό της μοντέλο ήταν το iPhone x εκείνο ήταν το δυνατό της σημείο 2μιση χρόνια πριν!
Με καλύτερη οθόνη, κάμερες, μνήμες και άλλα πολλά!
Δεν είναι λογικό να είναι πολύ καλύτερο σε όλα το ακριβό Samsung που είναι και ενάμιση χρόνο πιο καινούργιο;

forneverarrow

Το iPhone 8 φίλε μου το πήρα 869€ μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του. Ήταν, κατά την ίδια την Apple, flagship και αυτό. Την καραμέλα του “φτηνότερου” μοντέλου την άρχισαν με το XR. Τα 8αρια ήταν τα κανονικά iPhone του 2017 με το X να είναι το anniversary που θα έδειχνε πως θα είναι τα επόμενα iPhone. Πέραν τούτου, το S10+ που ανέφερα παραπάνω κόστιζε 1500€ όταν βγήκε πέρσι (512GB, Ceramic Black) και ένα χρόνο μετά πήγε στα 799€. Το 8 κόστιζε πάνω από 800€ μέχρι τη μέρα που βγήκαν τα XS!! Σε σχέση κόστους/καθαρή αξία η Apple είναι για γέλια. Επίσης, το Galaxy S9 της ίδιας εποχής με το 8, ήταν πάλι χρόνια μπροστά σε θέμα οθόνης, αποθηκευτικού χώρου και multitasking, ενώ κόστιζε τα ίδια. Και ξέρεις κάτι ακόμα? Βάλε το 11 Pro Max δίπλα στο S10+ (να μην πω για τα S20 γιατί θα πέσει κλάμα) και θα διαπιστώσεις ότι το κινητό της Samsung, ευρώ προς ευρώ, κάνει χώμα το iPhone: οθόνη με ανώτερη ανάλυση και ποιότητα, αποθηκευτικό μέχρι 1TB, ram 8gb που σηκώνει διπλάσιες εφαρμογές στο παρασκήνιο από το ανύπαρκτο multitasking στο iOS και όλα αυτά στη μισή τιμή. Το ότι ο A13 είναι πιο γρήγορος δεν… Συνέχεια »

Αλέξανδρος

Ρε φίλε εσένα σε παραδέχομαι γιατί είσαι από τους πιο παλιους στο site όπως και γώ και παρόλο που ήσουν υπέρμαχος του ios-iPhone τότε, βλέπω μεταστροφή 100%.
Τι έγινε και άλλαξες τόσο πολύ; Γιατί τα πλεονεκτήματα του android τα ήξερες.

Ιωάννης jb

Την έπαθες κ έμαθες; χαχαχα!!!!
Ρε φιλαράκι είχες iPhone και δεν έχεις καταλάβει ότι κρατάνε τόσο την αξία τους λόγο της διαχείρισης που τα κάνει η Apple!
Συσκευές μία φορά το χρόνο, με λογισμικό απαράμιλλο, μοναδικό… και φυσικά υποστήριξη σε βάθος χρόνου…
Συσκευή του 17 για την οποία έδωσες 8 κατοστάρικα άνετα τη πουλάς 3…
Για ρώτα αυτούς με το p30 που το πήραν πριν 10 μήνες 800 μπορούν να το δώσουν 400?
Ούτε καν..
Όταν δε ξέρεις τι θέλεις τότε τη πατάς!
Προφανώς δεν ήξερες τι ήθελες! Δε μπορεί να μου συγκρίνεις το καημένο το 8αρι των 2 γιγα ραμ με τα σημερινά θηρία των 6 κ 8gb..
Σε παρακαλώ, τουλάχιστον να πήγαινες στο 8 plus το οποίο έχει 3αρα ραμ και θα σε πήγαινε πολύ καλύτερα άσε που ακόμα και σήμερα άνετα θα μπορούσες να το δώσεις 4 κατοστάρικα σαν μεταχειρισμένο.

Αλέξανδρος

Βρε Ιωάννη έχω μια απορία. Εσύ δεν είσαι υπέρμαχος των Sony κινητών; Άλλαξες τώρα;
Επίσης: “Συσκευές μία φορά το χρόνο, με λογισμικό απαράμιλλο, μοναδικό… και φυσικά υποστήριξη σε βάθος χρόνου…”
Τι το απαράμιλλο έχουν; Γιατί από την στιγμή που δε σε αφήνουν να κάνεις δύο πράγματα τουλάχιστον ταυτοχρόνως, μόνο απαράμιλλο δε μου φαίνεται.
Για τις αναβαθμίσεις το αφήνω ασχολίαστο.
Και μιας και μπαίνω στην συζήτηση σας, είναι δικαιολογία ότι το 8άρι που μας το παρουσίαζε η μίλια σαν τεχνολογικό επίτευγμα με τον Apple A11 Bionic στα 10 nm, τα 2gb ram; Γιατί “οι άλλοι” λέγανε ότι το σούπερ ντουπερ σπέσιαλ λογισμικό (με μηδενικό multitasking ειδικά τότε) δε χρειάζεται πάνω από 2gb ram και ότι τα 3 στο x ειναι πολυτέλεια. Τι, τώρα (βασικά το 2019) τα χρειάζεται;
Και κάτι άλλο γιατί εσείς θα με καραφλιασετε. Υποστηρίζεις τα λεγόμενα του κουκί για το εν λόγω κινητό;

George

Σε κάποιους μπορεί να αρέσει, σε κάποιους άλλους όχι. ‘Ενα όμως είναι σίγουρο, και δεν χωράει καμιά αμφιβολία: Κόστος χρηματικό σχεδιασμού και εξέλιξης του συγκεκριμένου μοντέλου σε ευρώ: ΜΗΔΕΝ. ZERO. Τίποτα απολύτως λέμε!! Το συγκεκριμένο μοντέλο πραγματικά δημιουργήθηκε με μηδενικά έξοδα σχεδιασμού!! Παίρνεις το ήδη υπάρχον iPhone 8, και απλά “κουμπώνεις” επάνω του έναν καινούργιο επεξεργαστή, μία απειροελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία, και φυσικά ένα καινούργιο camera module. Με το νέο λογισμικό και με μερικές ακόμα μικροαλλαγές σε κάποια επιμέρους εξαρτήματα, σε σχέση με το iPhone 8, έχεις το νέο iPhone έτοιμο σε χρόνο ρεκόρ, εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα. Ποιό εύκολη κατασκευή “νέου” μοντέλου, πραγματικά.. πεθαίνεις!! Φαίνεται πως η Apple σταμάτησε να αντιγράφει χαρακτηριστικά του android, και αυτή την φορά αντέγραψε τον ίδιο της τον… εαυτό από το παρελθόν. Τουλάχιστον από θέμα σχεδιασμού, το θεωρώ εν έτη 2020 εντελώς απαράδεκτο. Θα μπορούσαν να ξοδέψουν λίγα παραπάνω χρήματα και να παρουσιάσουν ένα κινητό με μικρή μεν οθόνη που προτιμούν αρκετοί χρήστες, αλλά τουλάχιστον με έναν σύγχρονο σχεδιασμό με μικρά bezels που να μην θυμίζει μάθημα… αρχαιολογίας κινητών τηλεφώνων.

Έλενα Μπ.

Xiaomi redmi note 9 pro ή apple se 2020?έχω το huawei p20 lite, με ποιο αξίζει να το αναβαθμίσω?

George

@ ‘Ελενα Μπ: Προσωπικά θα πήγαινα στο Xiaomi Redmi Note 9 pro. Κυρίως από την στιγμή που έχεις ήδη το Huawei P20 lite, σημαίνει ότι έχεις συνηθίσει στις μεγάλες οθόνες. Η οθόνη του SE 2020 θα, σου φαίνεται υπερβολικά μικρή. Πιάστο στα χέρια σου, δες το λίγο και θα το καταλάβεις αμέσως. Επίσης το Xiaomi θα σε ικανοποιήσει καλύτερα, διότι εκτός από μεγάλη οθόνη έχει ασυγκρίτως μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας ενώ σίγουρα δεν υπολείπεται σε, φωτογραφίες και βίντεο. Το SE απευθύνεται βασικά σε ένα “ειδικό” κοινό: Φίλους της Apple που δεν θέλουν να ξοδέψουν υπερβολικά πολλά χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.