iPhone SE (2020): Οι πωλήσεις θα φτάσουν τα 25 εκ. το 2020

, iPhone SE (2020): Οι πωλήσεις θα φτάσουν τα 25 εκ. το 2020

Η Apple κυκλοφόρησε το iPhone SE (2020) πριν από έναν περίπου μήνα και σύμφωνα με μία αναφορά του αναλυτή Krish Sankar η Apple μπορεί να πουλήσει 25 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι το τέλος του έτους. Πιο συγκεκριμένα, το διάστημα Απρίλιο με Ιούνιο ο Αμερικανικός κολοσσός θα πουλήσει 30 εκατομμύρια smartphone εκ των οποίων τα 6 εκατομμύρια θα είναι iPhone SE.

Επιπλέον, ο Sankar υποστηρίζει ότι η Apple θα καταφέρει να αναπτύξει 35 εκατομμύρια iPhone μέχρι το τέλος του Ιουνίου, σημειώνοντας μία μείωση της τάξεως του 5%. Ταυτόχρονα, ο αναλυτής αναφέρει ότι η γραμμή παραγωγής της Apple επέστρεψε στην φυσιολογική ροή της μετά από την πανδημία η οποία εμπόδισε την παραγωγή των iPhone.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το iPhone SE (2020) μοιάζει πάρα πολύ με το απλό iPhone 8 το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το iPhone X ωστόσο εσωτερικά ζει ο A13 Bionic των iPhone 11, 3GB μνήμη RAM και μία κάμερα στην πλάτη των 12MP.

Τέλος, ο αναλυτής αναφέρει ότι η Apple ετοιμάζει για το 2020 τέσσερα νέα iPhone 12 τα οποία θα έχουν οθόνη, 5.4, 6.1 και 6.7 ίντσες. Με απλά λόγια, ο Sankar επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Στο εσωτερικό των iPhone 12 θα δούμε τον A14 Bionic σε συνδυασμό με 4 και 6GB μνήμη RAM.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

25 μυρια θα ναι μόνο την 1η εβδομαδα νουμπάδες αναλυτες του hating!!11!@

Με το που είδα το νέο μας θηρίο ενθουσιασμός και προσμονή με κατέκλυσε.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι οι εκλεκτοί μας πιστοί θα το τιμησουν και θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να προσηλυτήσουν και πεπλανημένους ρομποτάκηδες στο στρατόπεδο του φωτεινού δαγκωμένου μήλου μας.

Apple rules ,haters gona haaateeee . Επίσκεψη στον life coach , νέο αυτοκόλλητο απλ στο σμαρτακι , νεα θηκούλα στο αιφονακι και βούρ για ρακετες πιστοί μου!

Υ.Γ Για εσάς και μόνο ,διαρροή βόμβα. Ειδικές μάσκες απρουβντ από απλ με δαγκωμενο μήλο σύντομα κυκλοφορούν για εσάς κ μόνο στην προνομιακη τιμή των 99.90 ευρώ η μία .

Κανένας ιος δεν της διαπερνά ,απλά κάθε μέρα θα κάνετε update αγοράζοντας μια καινούρια. Κοροναβιρούσι μολών λαβε!!!

Stay safe ,stay cool ,Only apple.

Chris_BMW

Ηγέτη διαβάζω και ξανά διαβάζω το σχόλιο σου και δεν πιστεύω στα ματια μου !
Τους εξυμνείς και από πάνω !;;
Έλεος !!! 399$ ή 499€ για καινούργιο I phone ?
Να αγοράσει και η κουτσή Μαρία ;;;
Τι τιμή ντροπή είναι αυτή ; 50€ έχουν τα ακουστικά που έχει μέσα δηλαδή εγκεφαλικό να πάθουμε ;

Makis

Αυτό το πράγμα που σε τρώει εδώ και χρόνια, δηλαδή να μην μπορείς να βρεις γυναίκα και βγάζεις όλα τα απωθημένα όχι στον καναπέ που λες για τους άλλους, αλλά εδώ..τι κρίμα…

Αλέξανδρος

Πάντα απολαυστικός!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.