iPhone SE 3 5G: Φήμες θέλουν την Apple να προχωρά κανονικά στην παραγωγή του

, iPhone SE 3 5G: Φήμες θέλουν την Apple να προχωρά κανονικά στην παραγωγή του

Οι φήμες μιλούν για το ότι η Apple είναι διατεθειμένη να προχωρήσει κανονικά με τη νέα έκδοση του iPhone SE. Το νέο μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες 5G, γεγονός που σημαίνει ότι αυτό θα είναι το πιο προσιτό 5G μοντέλο της Apple.

Πολλές από τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της διαδικτυακής δημοσιότητας συνηγορούν ως προς το ότι το iPhone SE 3 θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το προηγούμενο μοντέλο, διατηρώντας τις compact διαστάσεις του και τον προσιτό του χαρακτήρα σε σχέση με άλλα προϊόντα με σήμα το δαγκωμένο μήλο.

Το νέο μοντέλο εκτιμάται ότι θα κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του 2022 και είναι δεδομένο ότι θα έχει 5G δυνατότητες. Τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει ζήτηση στην αγορά για ένα τέτοιο μοντέλο και η Apple δείχνει επίσης ότι ακούει τα μηνύματα αυτά.

Οι πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα συμφωνούν ότι το iPhone SE 3 θα είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Apple A14, ενώ έχουν εμφανιστεί και φήμες που μιλούν για ενδεχόμενη παρουσίαση και μίας παραλλαγής του iPhone SE 3 με μεγαλύτερη οθόνη, κατά τα πρότυπα του iPhone XR.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξης

Η apple βλέπει την ανάγκη και ζήτηση για κινητά που δεν έχουν μέγεθος ρακέτας του πινγκ πονγκ.
Οι κατασκευαστές android πότε θα αγοράσουν γυαλιά μυωπίας για να δουν την αντίστοιχη ανάγκη ; Δεν είναι μόνο θέμα τιμής, αλλά μικρού μεγέθους. Και μην ακούσω ότι κινητά με μέγεθος οθόνης 5.8 ιντσών είναι μικρά ή ότι το βασικό s20 ή S21 θεωρείται compact…..

Giannis V

SE Series οτι καλύτερο μακράν.

Giannis V

The future of the world IS Apple.
The familia of iPhoneSE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.