iPhone SE 3: Ο Kuo tweetαρε πληροφορίες για την επερχόμενη συσκευή

iphone se, iPhone SE 3: Ο Kuo tweetαρε πληροφορίες για την επερχόμενη συσκευή

iphone se, iPhone SE 3: Ο Kuo tweetαρε πληροφορίες για την επερχόμενη συσκευή

Ο γνωστός αναλυτής της Apple από την TF International, Ming-Chi Kuo, επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Twitter προκειμένου να δώσει πληροφορίες για το επερχόμενο iPhone SE 3. Η συσκευή -υπενθυμίζουμε- αναμένεται να παρουσιαστεί στις 8 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Peek Performance» της Apple.

Σύμφωνα με το tweet, η μαζική παραγωγή της συσκευής υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα. Ο Κuo αναμένει ότι η Apple θα διαθέσει 25 έως 30 εκατομμύρια μονάδες φέτος και λέει ότι θα έχει επιλογές αποθήκευσης 64GB/128GB/256GB. Ακόμα, το iPhone SE 3 θα τροφοδοτείται από το ίδιο τσιπ A15 bionic που χρησιμοποιείται στη σειρά iPhone 13, αλλά θα υποστηρίζει επίσης 5G mmWave και sub-6Hz.

Οι χρωματικές επιλογές θα είναι το λευκό, το μαύρο και το κόκκινο με παρόμοια μορφή με το τρέχον μοντέλο iPhone SE 3. Το smartphone θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών με ανάλυση 750 x 1334 και θα μπορούσε να συνεχίσει να διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 1821 mAh. Ο αισθητήρας της πίσω κάμερας θα μπορούσε να ζυγίζει 12MP με έναν μπροστινό αισθητήρα FaceTime/Selfie κάμερας 7MP.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Τι τιμή θα έχει τελικά το iphone se 3 του 2022..;; Στα 270€ ή 400€ … αναφέρουν και της δυο τιμές ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.