iPhone SE 4: Μάλλον έρχεται με 8 GB RAM για να υποστηρίζει το Apple Intelligence

iPhone SE 4, iPhone SE 4: Μάλλον έρχεται με 8 GB RAM για να υποστηρίζει το Apple Intelligence

Το iPhone SE 4 του επόμενου έτους θα έρθει σχεδόν σίγουρα με 8 GB RAM, από 4 GB στο μοντέλο του 2022, λόγω των απαιτήσεων υλικού για το Apple Intelligence.

Aυτή, στη σειρά smartphone της Apple, μόνο τα μοντέλα iPhone 15 Pro υποστηρίζουν το Apple Intelligence που έρχεται στο iOS 18.1, επειδή οι λειτουργίες απαιτούν τουλάχιστον 8 GB μνήμης RAM. Υπάρχουν μόνο 6 GB RAM στα iPhone 15 και 15 Plus, επομένως δεν θα αποκτήσουν πρόσβαση στις λειτουργίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Μετά την κυκλοφορία της σειράς iPhone 16 τον Σεπτέμβριο, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το iPhone SE τέταρτης γενιάς στις αρχές του 2025, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman, και λέει «μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα έχει Apple Intelligence».

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μια συσκευή κάτω των 500 δολαρίων θα είναι ικανή να τρέχει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης της Apple, τη στιγμή που τα απλά iPhone 15 δεν θα μπορούν.

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς φημολογείται ότι θα διαθέτει σχεδιασμό παρόμοιο με το iPhone 14, Face ID αντί για Touch ID, θύρα USB-C, κουμπί Action, μόντεμ 5G σχεδιασμένο από την Apple, επεξεργαστή A18 και all-screen εμφάνιση που καταργεί το Home Button. Η οθόνη της συσκευής αναμένεται να αυξηθεί σε μέγεθος από 4,7 ίντσες σε 6,06 ίντσες και να χρησιμοποιήσει OLED για πρώτη φορά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Υποστηρίζει τον τύπο αρχείου εικόνας JPEG-XL

Τα μοντέλα iPhone 16 Pro θα υποστηρίζουν τη μορφή αρχείου JPEG-XL, σύμφωνα με τον κώδικα που βρίσκεται στο iOS 18.

Smartphones Apple iPhone 13 iPhone 15 Pro

Η Apple σταματά να πουλά τα iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max και iPhone 13

Με την κυκλοφορία των νέων iPhone 16, iPhone 16‌ Plus, iPhone 16 Pro και ‌iPhone 16 Pro Max, η Apple σταμάτησε να πουλά παλαιότερα iPhone.

Software Apple iOS iPhone 16

Πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 18 και το Apple Intelligence – Ποιες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες

Το iOS 18 έρχεται στις 16 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την άλλη Δευτέρα, όπως αποκάλυψε η Apple, πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPhone.

Smartphones Apple featured iPhone 16

iPhone 16: Όλα όσα μπορεί να κάνει το Camera Control button

Τα μοντέλα iPhone 16 που παρουσίασε η Apple διαθέτουν όλα ένα νέο κουμπί ελέγχου κάμερας που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του iPhone κάτω από το κουμπί λειτουργίας.