iPhone SE 4: Νέα πηγή επιβεβαιώνει ότι θα έχει οθόνη OLED

iPhone SE 4, iPhone SE 4: Νέα πηγή επιβεβαιώνει ότι θα έχει οθόνη OLED

H Apple μπορεί να έχει υιοθετήσει τις οθόνες OLED για τα κύρια iPhone της, αλλά το iPhone SE διατήρησε τη φθηνότερη τεχνολογία LCD.

Αυτό, ωστόσο, θα αλλάξει όταν κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone SE, πιθανότατα το επόμενο έτος.

Ένα νέο δημοσίευμα από την Ασία αναφέρει ότι το επόμενο iPhone SE θα έχει κι εκείνο πάνελ OLED, μια πληροφορία που επιβεβαιώνει πολλές προηγούμενες φήμες.

Αυτό σημαίνει ότι η Apple δεν θα κατασκευάζει πλέον κανένα smartphone χρησιμοποιώντας οθόνες LCD, κίνηση που θα βλάψει την Japan Display και την Sharp, οι οποίες ήταν οι προμηθευτές τους.

Η Apple φέρεται να έχει αρχίσει να δίνει παραγγελίες για οθόνες OLED για το iPhone SE 4 από την κινεζική BOE και την κορεατική LG. Μέχρι στιγμής, η Samsung προμηθεύει περίπου τα μισά από τα πάνελ OLED που απαιτούνται για τα iPhone, η LG έχει μερίδιο 30% και η BOE αποτελεί το υπόλοιπο 20%.

Ο ερευνητής αγοράς Omdia με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο λέει ότι οι OLED θα ξεπεράσουν τις οθόνες LCD ως προς τον αριθμό των πάνελ που αποστέλλονται για smartphone φέτος.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Watch

Ένα πολύχρωμο πλαστικό Apple Watch SE μπορεί να έρθει την επόμενη χρονιά

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα στo “It’s Glowtime” ωστόσο από αυτά έλειπε το πλαστικό Apple Watch SE, το οποίο είχε φημολογηθεί.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Χαμηλότερη από το αναμενόμενο φέρεται να είναι η ζήτηση

H ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max ήταν «χαμηλότερη από το αναμενόμενο» από τότε που έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία.