iPhone SE 4: Πότε θα κυκλοφορήσει & με ποια χαρακτηριστικά

iPhone SE 4, iPhone SE 4: Πότε θα κυκλοφορήσει & με ποια χαρακτηριστικά

Περισσότερα από δυόμισι χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Apple κυκλοφόρησε το τρέχον iPhone SE, επομένως ήρθε η ώρα για μια ανανεωμένη συσκευή.

Οι τελευταίες φήμες για το iPhone SE επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των πιθανών λειτουργιών και του χρόνου κυκλοφορίας, συγκεντρώνονται εδώ:

Συγχρονισμός

Ο Mark Gurman του Bloomberg, στην ενημερωτική του στήλη Power On την Κυριακή, είπε ότι αναμένει το επόμενο iPhone SE να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2025. Και τα τρία υπάρχοντα μοντέλα iPhone SE ανακοινώθηκαν μήνα Μάρτιο όλα αυτά τα χρόνια, επομένως είναι πολύ πιθανό και το επόμενο μοντέλο να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo και η τεχνολογική έκδοση The Information υποστήριξαν επίσης προηγουμένως ότι το επόμενο iPhone SE θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2025. To Τhe Information ανέφερε ακόμα ότι οι προμηθευτές της Apple θα αρχίσουν να αυξάνουν τη μαζική παραγωγή της συσκευής τον Οκτώβριο.

Χαρακτηριστικά

Το τρέχον iPhone SE ξεκινά από 429 $ στις ΗΠΑ με 64 GB αποθηκευτικού χώρου και 4 GB μνήμης RAM. Τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής περιλαμβάνουν οθόνη LCD 4,7 ιντσών, τσιπ A15 Bionic, Touch ID, υποστήριξη 5G με τσιπ Qualcomm, μία μόνο πίσω κάμερα 12 megapixel και θύρα Lightning.

Το επόμενο iPhone SE φημολογείται ότι θα έχει σχεδιασμό που μοιάζει με το iPhone 14 με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Οθόνη OLED 6,1 ιντσών
Τσιπ A18
Face ID
Θύρα USB-C
Action Button
Τσιπ 5G σχεδιασμένο από την Apple
Μια ενιαία πίσω κάμερα 48 megapixel
8 GB RAM για Apple Intelligence

Ο Gurman πιστεύει ότι το επόμενο iPhone SE πιθανότατα θα κοστίζει από 400 έως 500 $, επομένως η συσκευή θα παραμείνει μια επιλογή χαμηλότερου κόστους στη σειρά smartphone της Apple, παρά το γεγονός ότι θα αποκτήσει μεγαλύτερη οθόνη και πιο μοντέρνα χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ilias

4.7 οθόνη και α15 έχει το τορινο se

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση έως και 45 W μέσω USB-C

Όλα τα μοντέλα iPhone 16 υποστηρίζουν έως και 45 W ενσύρματης γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB-C, μια αύξηση από τα 29 W του iPhone 15.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: 10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να το περιμένεις

H Αpple εργάζεται για τις επόμενες γενιές iPhone της από πολύ νωρίς και συνεργάζεται με πολλούς προμηθευτές για τα μοντέλα της.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Πόσο πιο γρήγορο είναι το τσιπ A18 Pro σε σύγκριση με το A17 Pro

Ένα πέρασμα από το Geekbench 6 φαίνεται πως έκανε το τσιπ A18 Pro που βρίσκεται στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες το θέλουν να έρχεται με πολύ χαμηλότερες προδιαγραφές οθόνης

Το Apple Vision Pro των 3.500 δολαρίων δεν τα πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και η ομάδα της εταιρείας εκτιμά ότι αυτό οφείλεται στην τιμή του.