iPhone SE 4: Το πάνελ ΟLED 6,1″ θα παρέχεται από την κινεζική BOE

iphone se, iPhone SE 4: Το πάνελ ΟLED 6,1″ θα παρέχεται από την κινεζική BOE

Ο συνεργάτης της Apple, BOE, θα προμηθεύσει τις οθόνες OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, σύμφωνα με το The Elec.

Η κινεζική BOE φέρεται να έχασε τον αρχικό όγκο των πάνελ OLED που προορίζονταν για τη φετινή σειρά iPhone 15 λόγω προβλημάτων παραγωγής, με τη Samsung και την LG να διεκδικούν τις περισσότερες παραγγελίες. Τώρα προσπαθεί να το αναπληρώσει εστιάζοντας στην παραγωγή πάνελ OLED για το χαμηλού κόστους iPhone SE 4. Ο όγκος των πάνελ OLED για το iPhone SE 4 εκτιμάται ότι θα είναι περίπου 20 εκατομμύρια τον επόμενο χρόνο.

Η συσκευή αναμένεται να χρησιμοποιεί απόθεμα OLED που αρχικά προοριζόταν για το iPhone 13 του 2021 ή το iPhone 14 του 2022. «Είναι λογικό για την Apple να βελτιστοποιεί αξιοποιώντας το απόθεμα εξαρτημάτων, καθώς είναι entry-level προϊόν», προσθέτει η κορεατική αναφορά.

Η Apple φέρεται να επέστρεψε στην ανάπτυξη ενός iPhone SE τέταρτης γενιάς με οθόνη OLED 6,1 ιντσών και τσιπ 5G σχεδιασμένο από την εταιρεία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κοινοποίησε ο αξιόπιστος αναλυτής της Ming-Chi Kuo τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τον Kuo το νέο iPhone SE θα είναι παρόμοιο με το τυπικό iPhone 14, το οποίο διαθέτει οθόνη OLED 6,1 ιντσών με λεπτότερα πλαίσια. Το τρέχον iPhone SE είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD 4,7 ιντσών με παχύτερα πλαίσια.

Λίγο αργότερα, ο έγκριτος αναλυτής οθόνης Ross Young είχε πει πως είχε φτάσει στα αυτιά του ότι το iPhone SE 4 θα χρησιμοποιεί ένα πάνελ OLED από την BOE, με το τωρινό δημοσίευμα να επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.